reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA- tesciowe zawsze wiedza lepiej:dry::dry::dry::dry:wyluzuj i bedzie si:tak:my Ci pomozemy zajść w ciaze:-D:-D:-D

WISIEŃKA- nie ma sprawy-do mnie jak w dym-juz to wczoraj pisalam Sorbus:tak:i fakt pogode mamy super i oczywiscie fotke wstawie:tak::tak::tak:

reklama
U mnie też boska pogoda - niebo bez jednej chmurki, 30" w słoneczku i ogólnie śliczny dzień :-D A na dodatek wszyscy wstali w dobrych humorach, tylko M padnięty po nocce.

Spadam posprzątać bo nie wiem czy młoda nie będzie chciała się prezentem pochwalić po zakupach więc pewnie tu przyjdziemy. A u nas bałagan w wykonaniu Karoli :-D

Sol sprytnie to wymyśliłas z tym praniem, będe małpować:-p
monia nie przejmuj się teściową. Tydzien temu na komuni moj tesc powiedział, ze tylek mi urósł i, ze chyba jestem w ciąży. A mi się wydawało, ze wyglądam szczuplutko jak nigdy:-pTeraz bedzie pewnie gadał, ze to on rozpoznał.
Fakt, ze ja of 2 tyg zrem jak szalona ale to chyba związane z porą roku bo tyle jest teraz jedzonka, które lubię:-DDzieki za pomoc z betą w poniedziałek zrobie przed praca to powinnam mieć wieczorem wyniki na necie. No chyba, ze to sie dłużej czeka.
Jaka piękna pogoda. Aż chce się zyc. Po deszczowym maju to jakaś cudowna przemiana

mama, Sol - dzięki wam dziewczyny za wszytko jeszcze raz

marylka
- trzymam kciuki za bliźniaki

Wisienka ja też robiłam Quicka - i mamy takie same mocne krechy haha - i dziś betę ale wynik w poniedziałek dopiero i chyba dopiero wtedy uwierzę jak się potwierdzi

I witam was wszystkie - maran ty tez ma cudne kreseczki nie gadaj :tak::-D

jsorbek, wisieńka - jak jeszcze raz usłyszę w tej sprawie "dziękuję" to naprawdę was skasuję :-D

A mi się od rana chce śpiewać i tańczyć o ta pogodę :-D Nawet bardzo nie marudziłam na pobudkę o 6.30 jak zobaczyłam to bezchmurne niebo :-D I jutro u mnie też ma tak być - żyć nie umierać :tak:
Karola już lepiej, antybiotyk działa a to najważniejsze. Szaleje po domu i dokazuje :-D Tak więc jutro opaska na łeb i idziemy na grilla do teściów bo szkoda dziecka trzymać w domu w taką pogodę :tak: A jak będzie miała zasłonięte uszy to nic jej się nie powinno stać :tak:

Czesc Kochane :):)

Na początek dla Sorbusia :)
KOCHANA JESZCZE RAZ GRATULUJE

Mama - Tobie dziekuje za eska :):)
Wisieńko - to bankowo fasolka:):) Ciesze sie bardzo :)
Ja obudziłam sie z bólem gardła jak nie powiem co ....katar masakra i ten niepokojący kaszel normalnie płuca można wypluć .....u mnie pogoda śliczna :):) słoneczko cieplutko żyć nie umierać :):)

Sol - ok nic juz nie mówie :-D:-D co do płci ja też wolałabym dziewczynkę ale u mnie to dlatego, że szwagierki syn tak mi dziła na nerwy ze mnie zniechęca do chłopców - ale wiem ze mój bedzie inny jakby co ;-)

Szcześliwa
dobrze ze pogoda choć ładna to w domu nie musisz sie kisić bo leków za bardzo nie masz jakich teraz brać - zdrówka kochana ci życzę

Sorbuś - dzisiaj kochana to raczej odpada spacer :( bo Krzysiek teraz w pracy jak wróci bedzie wieszał z moim tatkiem półki w nowym mieszkanku potem na dach i bedzie wieszał antene :( chyba ze dopiero później ale zapewne bedzie zmeczony i bedzie chciał odpocząć :( ..... ale obiecał mi jutro spacerek i idziemy też odwiedzić jego rodziców .....

reklama
Nie, no Dziewczyny.... przeogromne Gratulację!!!!!!!!
Cieszę się razem z Wami-Wisienka i Sorbek:-)

U nas piękna pogoda dzisiaj, aż mi się nie chce w pracy siedzieć:-(
Ale pieniążki za to będą, więc zaciskam zęby i pracuję.
Tak sobie myślę, że jak będę w ciąży to sobie odpocznę:tak: bo już trochę mam dość tej ciągłej pracy:-(....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry