reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ASIUASIU witaj:-) No masz rację, fluidki ciążowe krążą i robią swoje:-D:-D:-D Jak się czujesz?

BUNIA - Ty też witaj:-) Ty to jesteś energiczna dziewczyna;-) A Twoja kocica daje czadu z ptakami:eek: Moja mi też przynosiła swoje zdobycze - kładła pod łóżko żeby się pochwalić co zlapała:tak::-D:eek:

dzięki :-)
nasza Picia też zwykle przynosi pod łóżko, ale dzisiaj wyjątkowo przylazła z jeszcze żywym ptakiem :szok: i to ogromnym!!! zdolna- no nie powiem ;-)

reklama
wykropkowalo mi lenia :D

haha koty sa udane ja tez mam :) moje male znalezisko mial tydzien jak go znalazlam a teraz wielki kocur 8 kg haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moje koty to raczej takie kurduple :-p małe są, choć już dorosłe. jedynie kocica się tłusta zrobiła- ciekawe czy nie czeka nas przyjmowanie porodu :dry:

Witam dziewczęta! Wpadłam Wam życzyć miłego dnia! :-):-) Mama05 - udanego remontu! ;-) Szczęśliwa - dużo zdrówka! Wisienka i Sorbuś - jeszcze raz gratulacje! :-):-):-) A do wszystkich mówię "cześć"! ;-)
Mój M. wyjeżdża na tydzień w poniedziałek - na całe szczęście to nie będą moje dni płodne (domniemane)! :-D A po jego powrocie działamy - 3. cykl. Akurat powinniśmy wycelować w te dni.
Pozdrawiam Was wszystkie!

ASIUASIU to pełen relaksik:-):-) Super:tak: JA tak sobie myślę że wcześniej czy później wszystkie będziemy chodziły z brzuszkami:-D:-D I niezłe kocisko masz teraz - 8 kg:szok:

BUNIA - koty dają czadu:tak:
MERY-BETH - hejka:-) Ty klikasz zeSkandynawii:tak: A mogę wiedzieć skąd?

Ostatnia edycja:
no, znalazłam wkońcu te nasze obrączki ;-) co prawda trochę się różnią od tych na zdjęciu, ale tylko tym, że nasze są gładkie a nie piaskowane (nie są takie "chropowate") nasze sa błyszcące, a nie zmatowione jak te na zdjęciu, ale układ kolorów taki sam :-D

no to się mogę pochwalić ;-)
Galeria Jubilerska Obrączki złote trzy kolorowe matowione OB 17 - zdjęcia, foto, galeria produktu

piekne obraczki my dalismy za nasze 500 zl :) robila mi kolezanka ktora ma swoja pracownie zloto mielismy swoje ale zrobila takie jak sobie wymyslilam jedye w swoim rodzaju ale ja nameczylam chyba bylam najgorsza klientka bo non stop cos wymyslalam ale efekt super :)

reklama
ach, tak mi się wzięło na pochwalenie się, jak marylka pisała o przetapianiu swojego złotego "złomu" i o obrączkach :-D ale fakt- fajne są ;-) (a jaka ja skromna ;-) )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry