maryla86
Fanka BB :)
nie no kochana teściowa wrrrrrrrrrrrrr ale lepiej jak je nie ma co ??? masakra jakaś dobrze że moja w kanadzie i dzwoni raz na tydzień abo dwa : i co najlepesze mam jej karte do bankomatu i pin więc niech mnie nie wkurza lepiejNo Wisieńka kreseczki piękniusie
Ja jak chodziłam na bete to zawsze mówiłam że na bete chcę:-) na poziom betahcg we krwi - i babeczki już wiedza o co chodzi Także z pewnością nie zrobią Ci nic inszego jak powiesz tak
Mama dzięki
A sluchajcie moja teściowa znowu się pytała czy aby nei jestem w ciązy już... Co jakiś czas wynajduja sobie jakis pretekst że niby ktoś tam się pytał itp ale oczywiście na tymsię nei kończy bo zaraz sama się dopytuje... A dobrze wie jaka jest sytuacja
Ale ostatnio to juz przesadziła!!! na komunii w niedzielę przy stole się popatrzyła takim maślanym wzrokiem i pyta czy aby to nie juz... I w środę mąż był u nich to też go próbowała podpytac czy aby w ciąży nei jestemmm Ona sobie wymyśliła że ona wie bo kobieta wtedy inaczej wygląda i ona po tym poznaje... i pewnie ja inaczej teraz po clo wyglądam i myśli że ona wie lepiej
Ale mimo wszystko trochę mi smutno...
biedaku nie choruj już mam nadzieje że szybko Cie puściCzesc Kochane
Na początek dla Sorbusia
KOCHANA JESZCZE RAZ GRATULUJE
Mama - Tobie dziekuje za eska
Wisieńko - to bankowo fasolka Ciesze sie bardzo
Ja obudziłam sie z bólem gardła jak nie powiem co ....katar masakra i ten niepokojący kaszel normalnie płuca można wypluć .....u mnie pogoda śliczna słoneczko cieplutko żyć nie umierać
sol no marcin to zawsze wie jak sie wykręcić jak wszystkie chłopy zresztą
mama czekam na fotki salonu po przemalowaniu
ufff nadrobiłam