reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No Sol ja tez bym chciała dziewczynkę:) Nie wiem czemu ale jakoś tak... chociaż u mnie naokoło same chłopaki się rodzą:) Mam nadzieję że jak juz sie uda to córcia:)

Maryla z obrączkami super!

monia no ja tez byłam zadowolona :):) wogule sie śmialiśmy że wesele mamy za pół darmo bo obrączki 350 suknie 75 zł :):) a za sale osobno nie płaciliśmy tylko tam jest tak że od osoby sie płaci i mieliśmy góre jedzenia a babka wzieła tylko 85 zł od osoby :) i jeszcze pokój dostaliśmy w gratisie :)

maran witam sonecznie :)

SOL- to zycze corki skoro tak wolisz i najwazniejsze ,zeby zdrowa dzidzia byla i o czasie przyszla na swiat:tak::tak:

MONIA- Tbie tez zycze corki
i w ogole Wam wszystkim zycze tego czego chcecie i o czym marzycie:tak::tak::tak::tak:

IWONKA2B- napisala mi ,ze wlasnie dostala @ i sie cieszy b w kncu moze zaczac starania na nowo:tak::tak:o 10.50 ma egzamin wiec prosze trzymac kciuki!!!!

zaraz Sol wstawi tescik Wisieńki-nie ma co-przybyly nam 2 szczesliwe ciezarowki styczniowe:-D:-D:-D:-D:-D

a my bierzemy sie do malowania salonu;-)

Witam dziewczynki. Pojechałam rano do apteki i... Okazało się, że co podjadę to o 9 otwarcie, rosman oczywiście tez:-D. Za trzecim razem trafiłam. Testów do wyboru było @ Jakis taki za 7 zł i Quick vue, kupiłam tego Quicka i pędem do domku. Dwie krechy jak tory kolejowe:-) Teraz juz wierze. W poniedziałek zrobie bete. Nigdy nie robiłam więc powiedzcie mi jak profesjonalnie nazywa sie to badanie bo jeszcze sobie zrobię cos innego:-DNie mam kabla do telefonu ani aparatu ze soba to Sol wstawi pozniej test. Jej sol ty mozesz działalnośc załozyc i barc od nas po dychu, zbijesz fortune.
Teraz witam wszystkie porannie i sle fluidki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

No Wisieńka kreseczki piękniusie:)
Ja jak chodziłam na bete to zawsze mówiłam że na bete chcę:-) na poziom betahcg we krwi - i babeczki już wiedza o co chodzi:tak: Także z pewnością nie zrobią Ci nic inszego jak powiesz tak:)

Mama dzięki:)

A sluchajcie moja teściowa znowu się pytała czy aby nei jestem w ciązy już... Co jakiś czas wynajduja sobie jakis pretekst że niby ktoś tam się pytał itp ale oczywiście na tymsię nei kończy bo zaraz sama się dopytuje... A dobrze wie jaka jest sytuacja:(
Ale ostatnio to juz przesadziła!!! na komunii w niedzielę przy stole się popatrzyła takim maślanym wzrokiem i pyta czy aby to nie juz... I w środę mąż był u nich to też go próbowała podpytac czy aby w ciąży nei jestemmm Ona sobie wymyśliła że ona wie bo kobieta wtedy inaczej wygląda i ona po tym poznaje... i pewnie ja inaczej teraz po clo wyglądam i myśli że ona wie lepiej:):)
Ale mimo wszystko trochę mi smutno...

Ostatnia edycja:
Sol jeszcze raz dzieki:-)
mama tobie tez wielkie dziękuję za pomoc i cierpliwość:-)
maryla my też robilismy obrączki ze swojego złota i dalismy 260 zl z grawerowaniem. A w aparcie taki wzór kosztowal 2500 , nie opłaca sie
mama jak skończycie wstawcie fotkę. Pogodę macie rewelacja:-)
maran witam:-)

reklama
mama - siedzę w domu, kabel mam pod ręką więc nie ma problemu :tak: jak mnie nie będzie w domu to będzie większy problem :-p
Wisieńka - no już spokojnie 100 zł za wszystkie fotki bym miała :-D Żartuje sobie oczywiście :-p Takie dobre informacje to ja mogę wklejać :tak:

Pierwsze pranie pod tytułem 4 kurtki powieszone, teraz jeansy wszystkie nastawiłam więc za godzinkę powieszę a potem bluzy - tak sobie wymyśliłam że będę prała podług czasu schnięcia - to co najdłużej na początku żeby mi na dworze ładnie poschło :tak: A jak się dowiedziałam od małża to ja dzisiaj idę na zakupy z jego chrześnicą bo on pada na ryj po nocce i nie ma siły - wstyd mi trochę za niego ale cóż zrobić :sorry: W ogóle to nie mam pojęcia gdzie mam z nią iść i co ona będzie chciała kupić :dry: Sobie Marcin ułatwił robotę :dry: Ale lubię tą małą więc mogę iść :-p Więc tak po 12 spadam na miasto :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry