reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol jak ciaże znosisz inaczej niż z Karolą to może będzie synuś ?????

Kurde ale fajowy mam dzien może jeszcze jakaś dziś nas przywita 2-ma kreseczkami :):):) a my dziś dostaliśmy za darmo piec :):) taki do ogrzewania całego domu od Kamila brata bo on wymienia na inny :):):):) i oprucz gazu może (wszystko zalezy od tego kiedy kamil go podłączy :) ) będziemy mieć też taki na drzewo :):) - ale ja tam nie podkładam bo juz saune podpaliłam to mi starczy :( no zobaczymy w jakkim on jest stanie :) ale powinien być ok bo kamila brat ma firme kominkową :) a jak sie okaże że złom to dziadek sie ucieszy bo sprzeda na złom :) albo coś innego wykombinuje :)
no jeszcze mi klientów brakuje :)

reklama
MAMA za chwilę jedziemy z Pati na zakupy ;-) A po obiedzie pewnie brykniemy nad morze bo u nas piękna pogoda i trzeba korzystać:-D:-D Wczoraj jedna pani mi powiedziała że nawet woda jest fajna a jak tak to Pati nie usiedzi na brzegu:cool2::cool2:

SOL - ale najważniejsze że humorek jest:cool2: I fajnie że nie masz dolegliwości ciążowych:tak:

MARYLKA - hejka:-) DuUUUUUUŻŻŻŻEEEEEGGGOOOO utargu :cool2::cool2:

SOL- dziekuje Ci dobra kobieto-jak wyjdzie mi pozytywny na bank wysle do Ciebie bo ja tez ciemna masa a Tom wraca po 17 t tyle niewytrzymam;-)

MARYLKA- nie ma sprawy;-)i witam w ten sloneczny dzien:tak:duuuuuuzego utargu!!!

MONIA- no to przyjemnści na dzialce,trzeba kozystac z pogody:tak:nie wiadomo jak dlugo bedzie slonko:sorry2:

nika nad może ?? ale masz super :) ja po pracy robie mały maraton po sklepach i do złotnika a potem będe sie grilować w domku :):):) tzn na ogródku przed domkiem :):):):):):):) zapraszam serdecznie :):):)

ach wczoraj mówiłam że zapłaciliśmy 600 (czy 800 nie pamiętam ) za obraczki wczoraj sprawdziłam dokładnie i okazało sie że zapłaciliśmy tylko 350 zł za dwie sztuki :) dając swoje złoto :)

maryla - może synuś może córcia :-p Jakby nie było mam dwa lata przerwy w ciąży i organizm może jeszcze pamiętać i dlatego tak łatwo ta mi idzie :-D jakby nie było to wszelkie nudności, wymioty to nic innego jak burza hormonów do której organizm nie jest przyzwyczajony - tak mi gin tłumaczył cobym nie płakała że synek być może :-p W ogóle to mam schizę że nie chcę chłopca i co drugi dzień Marcin mi pogadankę robi żebym później w depresję jaką nie wpadła :-( Więc żyję nadzieją że będzie druga dziewczynka :-D

Spadam się Karolą zająć chwilę i powiesić pierwsze pranie :-D

Sol nie no chłopy nie są takie złe :):):) ale ja tak Ci mówie a sama bym chciała bym bliźniaczki :) ale wiecie przeciez że co będzie to będzie pokocham jak swoje :)

MARYLKA - no fajnie mamy bo blisko - 15 min spacerkiem i już jesteśmy nad morzem:cool2:
SOL - a czemu Ty nie chcesz syneczka:confused:

Ja spadam do sklepu:rofl2:

MARYLKA- to rewelacja z tymi obraczkami!!!!a ja mam tyle zlota ktoreg nie nosze to tez sie zorietuje jak to wyglada w Poznaniu i moze przerobie na jakis ladny pierscionek i na kolczyki dla Zuzi...:tak:;-)

SOL- w takim razie zycze Ci corki,ale.....wiedz ,ze jak bedzie synuś to jest to najwspanialszy dar dla mamy miec synka-to bedzie Twoja duma i Twoj maly facet-cudownie miec i syna i corke.....mama Wam to mowi:tak::-):-):-):-)
i zycze kazdej z Was zeby miala okazje tego doswiadczyc:tak::happy2::happy2::happy2:

mama - ja wiem że mieć synka to duma dla mamy ale ... u mnie rodzi się tylu chłopców co kot napłakał i przyzwyczajona jestem do samych dziewuch w rodzinie. Po za tym wy macie dom, my mieszkanie i łatwiej nam by było umieścić dwie dziewczynki w jednym pokoju niż parkę. Szwagierka ma parkę i mieszkają dzieciaki w jednym pokoju i widzę jak się męczą a różnica dwóch lat między dzieciakami. Prawda - są za sobą bardzo ale już zaczynają się zgrzyty bo do młodej przychodzą koleżanki, młody chce w tym czasie pograć na kompie i wojna bo on nie może być w swoim pokoju. Dlatego podwójnie chciałabym dziewczynkę :sorry:
nika - jak napisałam wyżej :sorry:

reklama
no naprawde sie opłaca jak za obrączki tyle zapłaciliśmy a są z białego i żółtego złota to tyle na ładny pierścionek trzeba wydac albo i więcej ciekawa jestem ile mnie skasuje ale raczej boleć nie powinno w każdym bądź razie mam zamiar wybrać sobie jakiś najładniejszy wzór i wyprosić żeby był przed 28 :):):) a co jak szaleć to szaleć :):) hihihi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry