reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama to już wysyłam dzięki kochana wielkie ja tępa masa jestem w te klocki poza tym nawet kabla do tel nie mam

monia dzięki u mnie to chyba było juz wtedy tylko test za wczesnie a lekarz nie potwierdził ze mam fasolkę to przestałąm o tym myślec a tu bach

reklama
MONIA- hej i Tobie rowniez milusiego dnia:tak:;-)a moze choc jutro uda sie wyskoczyc do rodziców;-)

SORBUŚ- nie ma bata-piekne ,wyrazne i bardzo mocne keschy!!!!!!!!!!!!!!!ściskam Cie najmocniej na swiecie:tak:czyli w styczniu robisz sobie cudny prezent na cale zycie:tak::-):-):-)ja Domisia urodzilam 3 dni po swoich 28 urodzinach:tak:juz wyslalam do Sol:tak:

Hehe - ładne widoczki z rana :-D
To Sorbusia teścik :-D

Zobacz załącznik 252769

mama - wysyłasz duble - wiesz o tym?

zapmarta - dziękuję i wzajemnie :-D A moja pralka jak dzisiaj ducha nie wyzionie to będzie cud :-p Bo mam 7 wsadów zaplanowanych :-p

SOL- bo wyslalam raz i nie bylo potwierdzenia to wyslalam drugi raz:tak:;-);-)a moze sie umowimy,ze ten drugi mms to moj test:-p:-p:-pte,chcialabym:sorry2:

7 prań:szok::szok::szok:moze wyzionąć ducha:-D:-D:-D:-D:-D

Witam porannie:-):-)
SORBUŚ - i potwierdziło się:tak: Piękne dwie krechy:-):-):-) Gratuluję jeszcze raz kochana!!!!!

SOL - Nie ma to jak dobry humor od rana:tak:
MONIA - witaj:-) Tobie również miłego dnia;-)
ZAPMARTA hejka:-)

mama, Sol dzięki wielkie

mama za niedługo jeszcze tylko kilka dni tez taki Sol ci wklei :tak: jestem tego pewna w 100 %

wpadne potem mykam na tą betkę

Dzień dobry wszystkim :):):):):)

SORBUS PIĘKNE DWIE KRECHY :):):):):):):):):) GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOKOJNYCH 8-MIU MIESIĘCY :):):):):):)

mama dzięki za info jesteś kochana :)

NIKA- cześć-jakie plany na dzis???:-)

SORBUS- no brykaj na bete-bedzie wiadomo ktory to tydzien:tak:

ale u mnie piekne slonko d rana-fajnie-farba nam szybko wyschnie:tak::tak:

mama - no jasne że następny twój wstawiam :-D Nie no może ducha nie wyzionie :-p Dobra pralka - jak na razie sobie nieźle radzi więc może przeżyje dzień dzisiejszy :-p
nika - grunt to pobudka o 6 i nieprzespana noc :dry:

jeny - od kilku dni nie śpię - ciągle się kręcę na łóżku i nie mogę znaleźć wygodnej pozycji - już mnie szlag trafia o to bo ileż można nie spać :dry: oczy na zapałki i jakoś daję radę ale najchętniej to bym sobie wzięła teraz usypiacza i poszła spać na dobre 10 godzin bo padam :-( Po za tym nie odczuwam skutków ciąży więc jest super :-D Miła odmiana po Karoli :-p

reklama
Nika , Maryla cześć:)

Mama ta moja wieś to taki domek gdzie kiedyś mój tata mieszkał. teraz służy nam do imprez i troszkę pola tam jest i budynków gospodarczych jeszcze. Ja mam nadzieję że jeszcze dziś mi się uda pojechać:)

Sorbus kreski piękne!! To napewno mylic się nie może!!
Pościągam sobie te wasze zdjęciątka i będę patrzec jak mi będzie smutno:) Będe mieć dwie krechy przynajmniej na zdjeciach;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry