reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lorelain Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:))
images

Czesc kochane ja tylko tak na chwilke sie przywitać zebyście o mnie nie zapomniały:) choroba mnie rozłożyła na całego ..... dlatego nie pisze bo praktycznie nie wychodzę z łóżka nie mam na szczeście wysokiej gorączki ale oczka pieką katar meczy i do tego kaszel sie pojawił:( ..... Buziaczki kochane jak sie poczuje lepiej zajrze do was:*
Aguś życzę dużo zdrówka,kuruj się i wracaj do nas jak najszybciej,Dbaj o siebie:))
Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D
Wisieńko kochana Ty moja moje największe GRATULACJE
Życzę pięknych,niezapomnianych i zdrowych 9 miesięcy:))
Uploaded with ImageShack.us

kurka siwa nic z tego nie rozumiem wiecie - jestem w mega szoku:szok::szok:

dodatm tylko ze T to kreska testowa( ciążowa) a C kontrolna :tak:

Sorbuś tak się cieszę.Życzę pięknych i zdrowych 9 miesięcy.Moje GRATULACJE:)

No tak tu takie cudowne wiadomości a mnie nikt nie powiadomił:-/

Uciekam spać bo o 6 pobudka.Jedziemy nad morze.Będę fotografować czystą wodę,piękne klify i cudowną plażę:)Piknik spakowany,auto zalane,teraz czeka nas 2 i pół godziny drogi w jedną stronę ale myślę że warto i mam nadzieję że się opalę:)
Dobranoc:)

reklama
cześć z ranka a ja dziś pierwsza hihih ...:-D , nadrobiłam wasze pisanie i przyznam szczerze cieszę się z wami,, bardzo super wieści , ale z tego co doczytałam szykuje sie jeszcze jakaś czerwona kreseczka ,, mama coś przebonkiwała.. tylko czyja ??? . u mnie ciąży i objawów brak i pewnie w tym cyklu już sie nie doczekam bo ,, tylko nie krzyczcie właśnie zrobiłam test ??? no i tylko jedna kreseczka , wiecie nawet ryczeć już nie mogę nie chce mi się , żal mi samej siebie , nic mojemu mężulkowi nie mówię bo po co mam go denerwować , może na wczasach się uda i wrócimy już we czworo .:-(.

Witam
zapowiada się u mnie słoneczny dzień co było do przewidzenia gdyż cały dzień będę kwitnąć na uczelni:-(spałam może ze 2 godziny jestem półprzytomna

wczoraj miałam taki jakby śluz gdzie niegdzie różowy myślałam że okres ale jak narazie nie widać @ może niedługo przyjdzie w końcu skoro zaczynają się bóle podbrzusza

CHCIAŁABYM WAM ŻYCZYĆ MIŁEGO DNIA WYPEŁNIONEGO SŁONECZKIEM I UŚMIECHEM
:*

Witam piękne panie te zaciążone i nie :-D
U nas dziś niebo bez ani jednej chmurki, błękitniusie. Idziemy na działke grilować, opalać się i kto wie, co jeszcze ... :cool2:
Teraz tylko kawusia z mlikiem i drożdżowe ze sliwkami i mogę zmykać.
Miłego dzionka zyczę Wam kochane !!!

Dziewczyny - czekamy na dzisiejsze testy :-D

A my nie śpimy od 6.30 bo Karola chciała wcześniej wstać :dry: U nas piękne słoneczko więc zaraz zabieram się za pranie żeby mogło na dworze szybko wyschnąć bo mam pół łazienki zawalone a jak jest słoneczko to szybko wyschnie :-p A dzisiaj małż zabiera swoją chrześnicę na zakupy bo miała urodziny dwa tygodnie temu i nas nie było bo ja się źle czułam a M był w Starachowicach a potem miał zapierdziel w pracy więc dopiero dzisiaj idą. Trochę głupio wyszło ale mówi się trudno.

A u nas od rana muzyka w domu bo mamy super humor z Karolą :-D

Witam się z wami,

piękne wiadomości !!!!!!
Wisieńka, jeszcze raz wielkie gratulacje !!!!
Sorbuś, a tu niespodzianka :) wspaniała wiadomość.

mama, jesteś nieoceniona. Dziękuję za sms. Co ja bym bez ciebie zrobiła.

nagapalma, a ty testowałaś?

lorelain, czemu zmieniasz pracę ??? nie wypaliło w tych nieruchomościach ?

sol, to miłego dnia, u mnie też dziś pranie za praniem.

Witam sie i ja:tak::-D:-D:-D:-D:-Djakas taka szczesliwa:-D:-D:-D:-D:-D wiadomo czemu-wczorajsze wiesci jeszcze mnie trzymaja:tak:;-)

DZIECI wstaly pol godziny temu i ja tez,mąż jeszcze spi-ale niech spi-dzis Go czeka malowanie:rofl2:
WISIENKA,SORBUŚ- czekamy na Wasze jeszcze piekniejsze tesy:rofl2::rofl2:
IWONKA2B- powodzenia na uczelni i na egzaminie:tak:)

LORELAIN-Tobie tez powodzenia na egzaminie(nie pamietam czy masz dzis czy jutro,ale zycze;-)
wszystkim życze milego,sloneczneg dnia i samych dobrych wieści!!!!!!!!!!

Witam z rańca

zaraz chyba pojade na betkę ale i tak wynik dopiero w poniedziałek po 15

Sol
czy mogę prosić cię o pomoc bo nie umiem zrobić zdjęcia aparatem - nic nie widać a z telefonu tylko mmsa moge wysłąć :zawstydzona/y:

cześć z ranka a ja dziś pierwsza hihih ...:-D , nadrobiłam wasze pisanie i przyznam szczerze cieszę się z wami,, bardzo super wieści , ale z tego co doczytałam szykuje sie jeszcze jakaś czerwona kreseczka ,, mama coś przebonkiwała.. tylko czyja ??? . u mnie ciąży i objawów brak i pewnie w tym cyklu już sie nie doczekam bo ,, tylko nie krzyczcie właśnie zrobiłam test ??? no i tylko jedna kreseczka , wiecie nawet ryczeć już nie mogę nie chce mi się , żal mi samej siebie , nic mojemu mężulkowi nie mówię bo po co mam go denerwować , może na wczasach się uda i wrócimy już we czworo .:-(.
BURZA-poczekaj jeszcze nic straconego-3 dni do testowania to wierz mi sporo czasu, a jak sie nie uda to za m-ąc testujemy razem:tak:;-)licze,ze na wczasach sie wyluzujesz bardziej i wrocicie z fasolką;-)

SORBUŚ- mozemy zrobic tak jak wczoraj ze zdjeciem;-)

ZAPMARTA,SOL- buziaki z rana:-)

ZAPMARTA- dostalas sie do tego ginek.do ktorego chcialas?????

reklama
cześć:)
Wchodzę sobie rano przy kawusi i co widzę?? Następne dobre wiadomości!!

Jsorbek GRATULUJĘ serdecznie:) Mam nadzieję że betka potwierdzi:)
Takie neispodzianki zawsze są super:) I to chyba prawda że jak cżłowiek wyluzuje to się udaje:)

A tak wogóle to więcej nei doczytałam:( Mam strasznie dużo pracy i za cholerę mi się nie chce!! Takie ładne słoneczko za okenm że chętnie bym pojechała na wieś z mężusiem a tu d...pa:-(

Miłego dnia:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry