reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama wisienak sorbuś spijcie dobrze kochane tyle radości mi dziś tu dałyście i pewnie nie tylko mi... Buziaki

reklama
nika dziekuje, że pytasz u mnie wszystko dobrze...ja to nie mam żadnych dolegliwości, z Alą w ciązy tez nie miałam, tylko hormony daja mi o sobie znać bo jestem bardziej nerwowa i płaczliwa... a tak to nic, no może piersi troszke tkliwe i czuje sie tak jakby mi w podbrzuszu coś tak pęczniało... takie dziwne uczucia, nie wiem czy dobrze to opisałam hehe... a u Ciebie jak tam??

Dziękuję też dobrze:-) U nas cieplutko więc późno wlatuję na BB bo Pati nie chce siedzieć w domu w taką pogodę;-) Dziś tak się wyszalała że zasnęła jak tylko głowa dotknęła poduszki:-D Ja też nie miałam żadnych dolegliwości w ciąży z Pati oprócz bolących piersi:cool2: i mam nadzieję że w drugiej też tak będzie

nika i tego wszystkim kobietom życze bo moja przyjaciółka cała ciąze wymioty i anemia przez to... musi brać żelazo i dietą uzupełnaić wszystkie składniki...

WISIENKA, SORBEK OGROMNE GRATULACJE DLA WAS!!! CIESZE SIE OKROPNIE Z WASZYCH FASOLEK. TO CUDOWNE ZE TAKIE MILE WIESCI DOSTAJE JAK WPADAM NA BB. AZ SAMA BYM JUZ CHCIALA UJRZEC DWIE KRECHY. SUPEROWO :)))

Ja dzis czekam na @ powinna przyjsc w nocy. Mowie do mojego a jak nie dostane a on ze spoko ze teraz juz zaraz slub i tylko pytal czy brzucha nie bedzie widac hehe. Mysle ze dostane mimo wymiotow 2godz po anty. No zobaczymy.

Rano mnie czeka pobudka i jedziemy na zakupy z cala zaloga :))) ale fajowo. Musze kupic jakies eleganckie butki i ciuszki...

nika i maran, witajcie

pysia nika ja uciekam pod prysznic i spać bo późnawa już a nie wiem jak Ala da mi pospac bo dzis to o 5:30 wstała ...

Dobrej nocki :*

PYSIA cześć i jednocześnie papapa:-) Ale cudowne nowinki na BB:-D:-D
Udanych zakupów jutro:tak:
MARAN - mnie jak ktoś się pyta o dolegliwości ciążowe to nie wiem co to jest:cool2: I tego życzę wszystkim dziewczynom:tak::tak:
Ja już idę spać - dobranoc pchełki na noc:-)

Maran i nika, dobranoc. ja tez lece, bo rano pobudka. Eh, mam nadzieje ze kupie fajowe buty na obcasie :) takim jakims wiekszym mi sie marza

reklama
Witam wieczorem:-) Co za newsy:-):-):-) Kto teraz będzie następny??;-)
Wisienka, Sorbek - GRATULACJE KOCHANE:-):-):-)
Ps. Wisienko, tutaj kilka osób na forum wierzyło, że masz fasolkę mimo negatywnego testu:tak:
Ja padam ze zmęczenia, znowu dzień w biegu. Ale jutro jedziemy odpocząć na weekend pod namioty, więc mam nadzieję wypocznę:-)
Miłego weekendu:-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry