reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKA- czesc,witam w ten jakze mily dzien:))teraz zachodzimy my z Maggy-piszesz sie do nas??? i jeszcze Bibinka i Marylka tez z nami zachodza!!!!!!

Jeśli można to z wielką ochotą dołączę do Was:tak::tak: Ja Ci wczoraj pisałam że my marcóweczki będziemy:-D:-D

WISIENKA - Ty to będziesz miała Małego Urwisa lub Urwiskę - tak się tu konspirować:cool2::cool2:

reklama
kurcze idę się zaraz połozyc choć chyba nie zasne z wrazenia

Dzięki kochane ze jesteście w szczególności mama tobie za ... za wszystko właściwie
Jesteście kochane nieocenione - bez was bym się załamała jak myślałam ze nic z tego a teraz z wami tak cudownie się cieszę oby to tylko nie była pomyłka

termin mi na styczeń wychodził jak liczyłam z tych kalkulatorów :zawstydzona/y:

Sorbuś ja tez bym zrobić jutro ale tu nie mozna.:-)
mama trzymam kciukasy za cciebie i maggy żebyście fasolkowały w tym cyklu:-)
kasiawie jakby wszystko było bez tch przebojów to może bym uwierzyła a tak wiesz jak to jest.....:-)Ciesze się, że dobrze sie czujesz. Moze mieszaj sok z wodą:-)Dzieki jeszcze raz:-)

SORBUŚ ty to jesteś taka nasza pesymistka;-) Uwierz w swoje Małe Szczęście pod serduszkiem:tak::tak:

NIKA- czyli bedziemy marcoweczki:tak:;-);-);-)i fajnie:-)

SORBUS- kladz sie kochana,wrazen mialas co niemiara takze wypocznij:tak:jutro poprosimy fotke Quika i...nie ma sprawy-do mnie zawsze jak w dym:tak:;-):-):-):-)karaluchy Sorbus!!! :))

SORBUS- bedziesz miala rowne 6 lat roznicy miedzy dziecmi:):)))

Ostatnia edycja:
pa kochane babolce wy moje - kolorowych snów :tak:

mama nadzieję, że Quick jutro potwierdzi i czekam na twojego pozytywnego Quicka :tak: bo pamiętaj obietnic się dotrzymuje :-D

dziewczyny myslę ze wisienka potwierdzi nie ma co się zniechęcac 1 kreską po 2 tyg bo zawsze coś się moze przesunąć - trzymam kciuki zeby jeszcze kilka testów się jutro na forum pokazało z II kreseczkami - nagapalma ty wiesz o co mi chodzi ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczynki moje kochane-ja rowniez mykam-do jutra i czekamy na testy Wasze -Sorbus i Wisieńka:tak:i moze ktoras jeszcze zrobi;-):tak:

karaluchy !!! :):)

Kurcze a ja będe mieć 16 lay bo Maciek jest z 18 stycznia:-):-):-)
Ja też idę spac bo padam:-)
Sol dzieki za odp. dupkiem:-)
Szczypaweczki dla was a dla mamy szczególne szczypańce i skaczące pchełki:-):-):-)

SORBUŚ - kolorowych snów:-) I jutro czekamy na zdjęcie QUICKA z dwoma kreseczkami
MAMA - pchełki na noc;-);-)

reklama
karaluchy dla was wszystkich

wisienka Majka moja z 12 grudnia ale ja jestem z 13 stycznia to moze na urodzinki prezent sobie zrobie :-D

dobra teraz juz ide na 100 % papap i buziam was wszystkie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry