reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamaDokładnie, w poniedziałek mam laboratorium otwarte koło domu od rana. 14 gin a potem L4. Jak sobie pomyslalam, ze w tym tygodniu rypałam po tyle godzin to:szok:A teraz maja zacząc się upały a ja mam auto bez klimy.:wściekła/y:
sorbuś ja na kalkulatorze ,ale to raczej nie mozliwe ,mam 7 tydzień:-pa ile zrobiłaś testów. ja jeden a rano drugi zrobię

Ostatnia edycja:
reklama
a mi wychodzi 4 i 3 dni a niby z @ jak sobie dodam 2 tyg to 6 i 3 dni :-D chyba nie pozostaje nam nic innego jak zaczekac na wizyte i na betkę
Wisienka robisz jutro test ?? Ja mam jeszcze Quicka - poleconego przez mamę ;-) na jutro rano

ciągle mi się wydaje że to sen

SORBUS- ja bylam z kumpela nrmalnie w labolatorium przy szpitalu i czekala na wynik gdzine-tylko;-)pewnie,ze Ci beta wyjdzie jutro tylko chodzilo mi to ze w poniedzialek bedzie jeszcze wyzsza.najwazniejsze,zebys zrobila:tak:

WISIENKA I SORBUŚ WIELKIE GRATULACJE!!!!!!! ZDROWYCH I SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY

Dziewczyny tak bardzo się cieszę:tak::tak: W tej chwili mam wielkiego banana na twarzy i uśmiecham się do ekranu laptopa:-D:-D:-D
Witam pozostałe kobietki;-)

sorbuś,ja dopiero rano kupię:-)Boje się czy on wyjdzie. Jej ja mam jakieś schizy!!!!!!!!!!!!! Mi z @ wychodzi a ja myslałam , ze miałam owu 7 maja ale przeciez wyszedł by teścior.
nika dzieki dla mnie to jeszcze szok!!!!!!!

KASIAWIE- cześć ciezaroweczko nasza-super wiesci prawda:tak::tak::tak:jak samopoczucie??

WISIEŃKA,SORBUS- t czekamy jutr na jeszcze mocniejsze krechy-choc nie wiem czy to mozliwe zeby byly jeszcze mocniejsze;-):-p

SORBUS- ja bylam z kumpela nrmalnie w labolatorium przy szpitalu i czekala na wynik gdzine-tylko;-)pewnie,ze Ci beta wyjdzie jutro tylko chodzilo mi to ze w poniedzialek bedzie jeszcze wyzsza.najwazniejsze,zebys zrobila:tak:
zadzwonie rano i poprosze moze mi zrobi na poczekaniu tzn w godzinkę zobacze - kurcze umre z ciekawosci

wisienka z suwaczka bb wychodzi mi 5 tydz i 3 dnia hahah wszedzie inaczej

nika dzięki - dla mnie podobnie jak dla wisienki tez szok bo obie się nie spodziewałysmy kompletnie - mój mąż mówi ze jak zwykle panikowąłam na zapas - nawet Clo mam w szafce

Ostatnia edycja:
NIKA- czesc,witam w ten jakze mily dzien:))teraz zachodzimy my z Maggy-piszesz sie do nas??? i jeszcze Bibinka i Marylka tez z nami zachodza!!!!!!

mama05 czuje se w miare dobrze,mdłości mam,ale wydaje mi sie ze juz troszke rzadziej:-)strasznie mnie ciągnie na jakies soczyste potrawy,jabłka,grejfruty,pic mi sie sporo chce,ale za bardzo ni mogę odnaleźć swojego smaku,bo soki za słodkie,woda za mdła:eek:szok:eek:

ciesze sie z dziewczynami,mam nadzieje ze niedługo jescze więcej dobrych wiadomości będzie:tak:
widze ze dziewczyny nie dowiezają,ja sie nie dziwie,bo ja tez tak miałam,ja tak naprawde uwierzyłąm na 100% jak widzialam na usg moje słoneczko z bijącym serduszkiem,te krótkie chwile są piękne:tak:życzę ich wam wszytskim jak najprędzej:-)

reklama
WISIENKA- wyjdzie test na bank:tak:

KASIAWIE- jak sie czujesz ciezarweczko???
to fajnie,ze w sumie wszystko gra i dziekuje-mam nadzieje,ze ja tez zobacze szybko II kreski a potem na usg;)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry