reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - witaj w krainie cudów ... hahahhaha

sorbek - mnie cuda nie dotyczą, ja nie mam kompletnie żadnbych objawów, nic poprostu zerrrrooooo, testa robiłam, jedną kreche widziałam i wiem, że juz drugiej w tym cyklu nie zobaczę, ale oczywiscie nie poddaje się ... choć juz prawie rok stara za nami i tylko to trochę dołuje ...

reklama
mama, maran - przytulam was baaarzdo mocno - i buziolki przesyłam

wisienka ide w środe ale teraz sobie na kalkulator weszłam i wychodzi ze to niecąły 5 tydz to dość wcześnie jeszcze - u ciebie podobnie wyjdzie - wiec pewnie dlatego gin nie widział jeszcze - ale ja jutro bym na bete chciała skoczyć jak sie da bo jedno tylko laboratorium jest otwarte ale nie wiem czy robią

A nie zauważyłam z przejęcia nowych suwaczków. Ja idę w poniedziałek 14 do tego nowego gina. Mam nadzieje, że bedzie fajny.
sorbuś a kiedy miałaś @.Jej jaka jestem przejęta

SORBUS- no to sie posciskalysmy;-):tak:idz ,zobacz,moze maja twarte i zrobisz jutro bete choc jesli masz miec wynik w poniedzialek to ja bym nie robila jutro tylko wlasnie w poniedzialek-beta rosnie co 2 dni wiec jak jutro nie bedzie wynikow to poczekaj do poniedzialku

WISIEŃKA- i Ty tez wedruj w poniedzialek na bete:tak:a potem do ginek a potem na L4:tak::-D:-D:-Di masz gdzies kierownika:cool2:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:-)
jejkuniu jestem szczęśliwa!!!!mama mi juz napisała o szczęśliwych kreseczkach!!!
Wisieńko i jsorbek ogromnie wam gratuluje!!!!!!!!!!!!ogromnie się cieszę!!!!!aż się wzruszyłam :sorry2::sorry2::sorry2:dzewczyny niech wasze kochane Fasoleczki rosna szczęsliwe i zdrowe!!!poprostu wspaniale:-):-):-):-)

dobra ja ide Ale spac położyć ale wróce!!!! bo jestem jakaś taka podniecona wiadomościami, że nie zasne tak szybko na bank... piszcie piszcie ja poczytam :) Buziale i przytulańce :)

reklama
nagapalma a ja cię proszę zr.ob test jeszcze raz - ja też nie mam żadnych objawów

mama a to ja myślałam ze i tak się czeka z dzień - poza tym myślę sobie, że jak taka mocna krecha wyszła to jak to ie pomyłka to już betka wyjdzie

Wisienka z moją @ to ciort wie bo z 3 miechy nie miałam takiej normalnej tylko jakieś plamienia ale staramy się od początku maja i wedłgu testów owulke miałam ok 3-4 maja - dokałdnie tydzien później bolalo mnie podbrzusze a potem gin mnie zbadał i powiedział ze ciązy nie ma - choć przyznam ze na wstepie mu powiedziałąm ze @ nie mam długo ok 2 miesiecy ale test negatywny wiec moze z marszu mu zasugerowałam tez alenie mniej jednak dobry gin by się bardziej przyłozył nie - ja do tego dobrego dopiero 11 sierpnia ale jak sie potwierdzi ciąża to zadzwonie i poprosze czy sie nie da wczesniej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry