reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - witaj w krainie cudów ... hahahhaha

sorbek - mnie cuda nie dotyczą, ja nie mam kompletnie żadnbych objawów, nic poprostu zerrrrooooo, testa robiłam, jedną kreche widziałam i wiem, że juz drugiej w tym cyklu nie zobaczę, ale oczywiscie nie poddaje się ... choć juz prawie rok stara za nami i tylko to trochę dołuje ...

reklama
mama, maran - przytulam was baaarzdo mocno - i buziolki przesyłam

wisienka ide w środe ale teraz sobie na kalkulator weszłam i wychodzi ze to niecąły 5 tydz to dość wcześnie jeszcze - u ciebie podobnie wyjdzie - wiec pewnie dlatego gin nie widział jeszcze - ale ja jutro bym na bete chciała skoczyć jak sie da bo jedno tylko laboratorium jest otwarte ale nie wiem czy robią

A nie zauważyłam z przejęcia nowych suwaczków. Ja idę w poniedziałek 14 do tego nowego gina. Mam nadzieje, że bedzie fajny.
sorbuś a kiedy miałaś @.Jej jaka jestem przejęta

SORBUS- no to sie posciskalysmy;-):tak:idz ,zobacz,moze maja twarte i zrobisz jutro bete choc jesli masz miec wynik w poniedzialek to ja bym nie robila jutro tylko wlasnie w poniedzialek-beta rosnie co 2 dni wiec jak jutro nie bedzie wynikow to poczekaj do poniedzialku

WISIEŃKA- i Ty tez wedruj w poniedzialek na bete:tak:a potem do ginek a potem na L4:tak::-D:-D:-Di masz gdzies kierownika:cool2:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:-)
jejkuniu jestem szczęśliwa!!!!mama mi juz napisała o szczęśliwych kreseczkach!!!
Wisieńko i jsorbek ogromnie wam gratuluje!!!!!!!!!!!!ogromnie się cieszę!!!!!aż się wzruszyłam :sorry2::sorry2::sorry2:dzewczyny niech wasze kochane Fasoleczki rosna szczęsliwe i zdrowe!!!poprostu wspaniale:-):-):-):-)

dobra ja ide Ale spac położyć ale wróce!!!! bo jestem jakaś taka podniecona wiadomościami, że nie zasne tak szybko na bank... piszcie piszcie ja poczytam :) Buziale i przytulańce :)

reklama
nagapalma a ja cię proszę zr.ob test jeszcze raz - ja też nie mam żadnych objawów

mama a to ja myślałam ze i tak się czeka z dzień - poza tym myślę sobie, że jak taka mocna krecha wyszła to jak to ie pomyłka to już betka wyjdzie

Wisienka z moją @ to ciort wie bo z 3 miechy nie miałam takiej normalnej tylko jakieś plamienia ale staramy się od początku maja i wedłgu testów owulke miałam ok 3-4 maja - dokałdnie tydzien później bolalo mnie podbrzusze a potem gin mnie zbadał i powiedział ze ciązy nie ma - choć przyznam ze na wstepie mu powiedziałąm ze @ nie mam długo ok 2 miesiecy ale test negatywny wiec moze z marszu mu zasugerowałam tez alenie mniej jednak dobry gin by się bardziej przyłozył nie - ja do tego dobrego dopiero 11 sierpnia ale jak sie potwierdzi ciąża to zadzwonie i poprosze czy sie nie da wczesniej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry