reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia buziolki przesyłam - mam nadzieję ze niedługo obie będziemy kiszone ogórki wcinały bo ja cos narazie nie mam zachcianek - w ogole nie mam niczego takiego podejrzanego oprócz tego bólu cyców :-D

mama ja nic głośno nie powiem ale ktoś też tu myślał ze ma stracony cykl i baaaaaardzo mocno trzymam kciuki, żeby taki nie był

Maggy dobranoc

reklama
oooo Boże jak ja się ciesze ... dziś w ogóle czasu nie miałam tu zaglądać a tu takie wieści... wisienka sorbuś gratuluje i bardzo ale to bardzo sie ciesze :)
a jeszcze kilka dni temu Sorbus mówiła, zebym wstawiła fote swojego testu i kiedy ona na swój sie doczeka to szybciej niż myslała :) no jakie wspaniałe wieści... ściskam Was mocno kochane, ależ sie ciesze no mordka mi się smieje do monitora jak głupia...

Jestem! Młody robił wędrówki ludów i nie chciał spać! skutek taki, że leży mi tutaj w salonie bo Radka nie ma, on by go od razu pogonił do swojego pokoju a ja mam za miękkie serce :sorry2::sorry2::sorry2:... Maggi szkoda, że mi już uciekłaś, ale że nic nie zdążyłam zrobić to jutro wrzucę :tak::tak::tak:

dziewczyny a ja wam nawet nie pisałam, ale jutro o 8 mam na uczelni ostatni egzamin:dry:

kurcze jak wy takie tempo macie z tym zaciążaniem to boje się , że bardzo szybko stąd uciekniecie i nie będę miała z kim pisać :-(

SORBUS- no niewiem czy az tyle przezyja te chlopaki;-)ja nastawiam sie na ten cykl:tak::tak:

MARAN- hejka ,no widzisz co tu sie dzieje-hurtowo dzis:tak::-D:-D

WISIEŃKA- dziekuje Ci za wczorajsze szczypaweczki:tak::cool2::cool2::cool2:super mi sie spalo;-):-)

maran witaj , dziekuję i jestem szczęśliwa az się boje:-)
mamawidziałam piękne nam lor zrobila, cudowne i wzruszające. Pokazałam sister i powiedziała że słodkie:-)
maggy witaj, i nie trać nadziei cuda się zdazją
sorbus ja ostatnią @ miałam 22 kwietnia. Robilam 2 testy w dzień @ i po 4 dniach. W poniedziałek byłam u giny i przepisała mi dupka. Nie mam pojęcia który to tydzień. Według @ 6 ale mysl, że 3/4 :-)
mama dzisiaj cie też wyszczypię i to na dodatek fluidowo

Lorelain spokojna głowa - nie spoczniemy tzn nie przestaniemy pisać dopóki wszystkie się z nami na wątki o przyszłych mamach nie przeniesieci

Maran no ja w totalnym szoku nadal jestem i małżyk też az sie boimy myśleć ze to prawda

nagapalma
- ja ci mówię kochana tu jutro do apteki leć bo mi po 2 tygodniach jedną krechę pokazał - wiec i u ciebie jest nadzieja

Wisienka mi w zeszłą środę gin tez nic nie stwierdził - ja myślę ze to 5,5 u mnie

mama
cuda jak widzisz się zdarzają - my cudownie zapłodnione z Wisienką :-D trzymamy kciuki żeby i u ciebie taki cud nastąpił

Ostatnia edycja:
mama no szok ale jaki pozytywny i tak sie ciesze jak głupia...

sorbek wisienka az bym Was normalnie przytuliła tak sie ciesze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry