reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia buziolki przesyłam - mam nadzieję ze niedługo obie będziemy kiszone ogórki wcinały bo ja cos narazie nie mam zachcianek - w ogole nie mam niczego takiego podejrzanego oprócz tego bólu cyców :-D

mama ja nic głośno nie powiem ale ktoś też tu myślał ze ma stracony cykl i baaaaaardzo mocno trzymam kciuki, żeby taki nie był

Maggy dobranoc

reklama
oooo Boże jak ja się ciesze ... dziś w ogóle czasu nie miałam tu zaglądać a tu takie wieści... wisienka sorbuś gratuluje i bardzo ale to bardzo sie ciesze :)
a jeszcze kilka dni temu Sorbus mówiła, zebym wstawiła fote swojego testu i kiedy ona na swój sie doczeka to szybciej niż myslała :) no jakie wspaniałe wieści... ściskam Was mocno kochane, ależ sie ciesze no mordka mi się smieje do monitora jak głupia...

Jestem! Młody robił wędrówki ludów i nie chciał spać! skutek taki, że leży mi tutaj w salonie bo Radka nie ma, on by go od razu pogonił do swojego pokoju a ja mam za miękkie serce :sorry2::sorry2::sorry2:... Maggi szkoda, że mi już uciekłaś, ale że nic nie zdążyłam zrobić to jutro wrzucę :tak::tak::tak:

dziewczyny a ja wam nawet nie pisałam, ale jutro o 8 mam na uczelni ostatni egzamin:dry:

kurcze jak wy takie tempo macie z tym zaciążaniem to boje się , że bardzo szybko stąd uciekniecie i nie będę miała z kim pisać :-(

SORBUS- no niewiem czy az tyle przezyja te chlopaki;-)ja nastawiam sie na ten cykl:tak::tak:

MARAN- hejka ,no widzisz co tu sie dzieje-hurtowo dzis:tak::-D:-D

WISIEŃKA- dziekuje Ci za wczorajsze szczypaweczki:tak::cool2::cool2::cool2:super mi sie spalo;-):-)

maran witaj , dziekuję i jestem szczęśliwa az się boje:-)
mamawidziałam piękne nam lor zrobila, cudowne i wzruszające. Pokazałam sister i powiedziała że słodkie:-)
maggy witaj, i nie trać nadziei cuda się zdazją
sorbus ja ostatnią @ miałam 22 kwietnia. Robilam 2 testy w dzień @ i po 4 dniach. W poniedziałek byłam u giny i przepisała mi dupka. Nie mam pojęcia który to tydzień. Według @ 6 ale mysl, że 3/4 :-)
mama dzisiaj cie też wyszczypię i to na dodatek fluidowo

Lorelain spokojna głowa - nie spoczniemy tzn nie przestaniemy pisać dopóki wszystkie się z nami na wątki o przyszłych mamach nie przeniesieci

Maran no ja w totalnym szoku nadal jestem i małżyk też az sie boimy myśleć ze to prawda

nagapalma
- ja ci mówię kochana tu jutro do apteki leć bo mi po 2 tygodniach jedną krechę pokazał - wiec i u ciebie jest nadzieja

Wisienka mi w zeszłą środę gin tez nic nie stwierdził - ja myślę ze to 5,5 u mnie

mama
cuda jak widzisz się zdarzają - my cudownie zapłodnione z Wisienką :-D trzymamy kciuki żeby i u ciebie taki cud nastąpił

Ostatnia edycja:
mama no szok ale jaki pozytywny i tak sie ciesze jak głupia...

sorbek wisienka az bym Was normalnie przytuliła tak sie ciesze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry