reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - jeszcze raz bardzo Cię ściskam, tak bardzo się cieszę!

Czuję, że zżywam się z Wami kochane kobietki bo coraz to bardziej przeżywam Wasze sukcesy i ... no właśnie, porażki to raczej nie, tylko nieszczęścia.

reklama
MADUIXA- witaj,co u Ciebie??;-)

!

Dzieki mamo, ja sie witalam iles stron temu, ale produkujecie tyle postow, ze chyba sie moj post gdzies po drodze zagubil ;-)

A na razie sama sie na siebie zloszcze, bo wiem, ze najlepiej nie myslec o dzidzi, ale oczywiscie codziennie odliczam dni do testowania za tydzien :-p To w sumie nasz pierwszy miesiac staran, ale ja juz bym tak bardzo, bardzo chciala :zawstydzona/y:

Wisieńka - Ktoś już tutaj pisał że ona nieśmiała po prostu była :)

Krechy jak byk, jest dzidzia i wszystko będzie dobrze kochana :)

maduixa - trzymam kciuki bardzo mocno, najmocniej jak tylko się da!

dziewczyny dziękuję bardzo za cudowne wsparcie. Jakoś do mnie dalej to nie dociera i nie wierzę
Sorbuś Gratuluje serdecznie dziś dzień cudów:-):-):-)
Jaka cudowna wiadomośc. Czy coś czujesz bo ja prawie nic. Jem dużo, bolą mnie piersi i trochę brzuch. Cieszę sie i mam nadzieję, że to nie pomyłka. Zwłaszcza że w poniedziałek gin nic nie widziała:szok:
Lor Dziękuję za piękne gratki:-)

Wisienka ja ci jeszcze raz gratuluję też - tak jak mówiłam miałam przeczucia do do twojej fasolki i sie nie pomyliłam z czego się ogromnie cieszę:tak::tak::tak:

a ja też nie czuję kompletnie nic poza tamtymi objawami co mnie bolał jajnik i podbrzusze ale juz dawno przeszło - a teraz bolały mnie piersi ale byłam pewna ze to po hormonach - w zyciu bym się fasolki nie spodziewała - mam nadzieje ze testy nie kłamią - ale zrobiłam dzięki tobie i to tak totalnie bez przekonania bo przecież znacie moją historię - a potem zadzwoniłam do mamy i zadawałam 1000 pytań :szok: do naszej mamy forumowej znaczy się :tak::-D

w ten poniedziałek byłaś u gina ?? a mniej więcej który tydzień jesteś ??

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- cześć-czy Ty widzialas jakie cudo mi zrobila Lorelain:confused:;-);-)az mi lezka poleciala:-):-):-) a zobacz jak u Ciebie-byc moze bedzie domek,bedzie dzidzia-apogeum szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!

EWCIA822- ja tez czuje sie z Wami zzyta i pamietasz jak pytalam Ciebie jak sie czujesz jak juz maz ten 3 skarb pod sercem?? ja tez staram sie o 3 dziecko i tak mi sie razniej zrbilo jak do nas dolaczylas:tak::tak::tak::tak:

MADUIXA- ja Cie zauwazylam wtedy;-)i tez trzymam kciuki:-D

BURZA -WITAJ:tak: co tam u Ciebie kobietko???ale mamy dzien co??tymbardziej cieszy ,ze dziewczyny myslaly ze t stracone cykle a tu bach!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

jsorbek - tak się cieszę razem z Tobą!!!

W końcu wszystkim się uda :)

mama05 - jesteś w moich oczach super mamą, naprawdę podziwiam Cię za to, że jesteś taka poukładana a do tego z dużym poczuciem chumoru. Życzę Ci abyś szybciutko mogła poczuć tą radość z trzeciego skarba :)

Ja po prostu głupieję ze szczęścia a Misiek jeszcze na wszystko mi pozwala, muszę się opanować...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
EWCIA822- wierzymy w to ,ze kazdej sie uda dlatego tu jestesmy:tak::tak::tak:ale dziekuje bardzo za slowa wsparcia to dla nas starajacych sie duzo znaczy:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry