reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dzięki kochana jeszcze raz za wszystko :tak: i czekam na ciebie - buziole przesyłam i fluidków mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maggy
dzięki - ale jeszcze to do mnie nie dociera - przecież ja miałam się leczyć myślałam ze nie mam owulacji - mam mętlik w głowie

reklama
Sorbus- bo trzeba sie wyluzowac :D ale czad :D normalnie tak sie ciesze, ze chyba az @ nie dostane :D ahhaahaa
naprawde mega gratulacje!!! i pieknie weekend sie zapowiada, co? :D

mama- witaj :) to co? my nastepne, prawda? :D

sorbuś - Gratulacje :-D

Wisieńka, sorbuś to pisać mi na kiedy termin macie to suwaki wstawiamy :-D

SORBUS- no dziekuje Ci slonko za fluidki-nalapalam:tak:a reszta dziele sie z dziewczynami;-)pozmieniaj sobie suwaczki:tak::-)

MAGGY- ja tez sie chyba poplacze:tak::tak::tak:bardz sie ciesze,ze dziewczynm sie udalo:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-Dnam tez sie uda!!!

Sylvi ja byłam u gina jeszcze 9 dni temu i nic nie widział test zrobiłam ot tak sobie włąściwie nie wiem czemu - chyba mnie Wisienka zainspirowała - i pierwsze co mi przyszło do głowy ze to estrogen albo luteina zmieniły wynik bo skąd co jak - w ogóle do mnie nie dociera

O matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Co za niesamowite wiadomości!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D Wisienka, Sorbuś GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wisienka, a nie mówiłam?????? :-D:-D:-D:-D Nawet pisałam dziewczynom, że to dzidziuś, na przykładzie mojej siostry:)))))))) Gratuluję raz jeszcze:-):-):-)

mama - proszę nie płakać tylko za 10 dni się swoim pochwalić :tak: A jak nie za 10 to za 38 :tak: Dzięki za sms-ka ale jak widzisz jakoś mi Karola pozwala żyć :-p
sorbuś - nie przejmuj się - do mnie jeszcze nie dociera że w ciąży jestem :-p Mąż mnie sukcesywnie musi uświadamiać :-p

reklama
sorbus ....takie niespodzianki są najwspanialsze w życiu :)... dobrze ,że się Wisienką zainspirowałaś
Kiedy miałaś ostatnią @???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry