reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- no oby:tak:

SOL- w drugim sms'ie napisalam ze to Wisieńki:tak:;-):-)odpisalam czy we wczesniejszym poscie ,ze sms'a nie dostalam:no:wiesz ,ze ja zawsze odpisuje:tak:a co tam??

reklama
mama - to nie wiem co się stało - wczoraj dostałam potwierdzenie że doszedł :dry: ale były burze w całej Polsce i może dotrzeć za kilka dni :-p A dwa mms dostałam takie same a z opóźnieniem dostałam sms-a z informacją :-p
Szczęśliwa - żeby się dało nie dźwigać to było super :sorry:

Spadam coś podjeść bo zrobiłam małżowi kieszonki z kurczaka z serem i sosem czosnkowym na obiad i do pracy więc idę mu podkraść trochę sosiku i dwie kromki chlebka bo pyszne jest :-p A mięso niech sobie weźmie do pracy - ja sosik tylko zajumam :-p

mama - dzięki ci kochana za tą rozmowę - uspokoiłaś mnie pod wieloma względami - a co ma być to będzie i już :tak::tak:

Wisienka jak tam pierwszy szok minął ??

czemu mi buźki nie działają :(

to test wisieńki
pieknie grube dwie krechy :):):):):) bosko :):):)

No musiałam wlecieć na kompa jak tylko dostalam smsa od mamy ! ... szok! Wiesieńka ogromniaste gratulacje !!!

Takie dwie tłuste krechy jak nic, będziesz mieć swojego wymarzone malutkie baby :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja uciekam bo ja mam byc kurde za pół godziny u klienta... trzymajcie kciuki żebym sprzedała mieszkanie :-);-)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno :):):

wisienka gratuluję!!!!!!!! ale ci się pozytywnie zakręciło!!! tyle czasu czekałaś na @, testy robiłaś i nic, a tu taka niespodziewanka!!! ale super :-D :tak: bardzo się cieszę, że jednak się udało. widocznie owu była dość późno, skoro ani testy nie wychodziły, ani ginka nic jeszcze nie widziała. ale numer!! jeszcze raz gratuluję :-D

wymęczona jestem tym malowaniem bramy. zjadłam loda i trochę mocy wróciło :-)

kurcze. co wpadnę, to się cisza robi :dry: no to uciekam na Majkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńka GRATULACJE!! :) ale niespodzianka no :))) czekałaś na @ a tu już fasolkę nosiłaś pod sercem! :) ciesze się. Pozdrawiam

Ja już jestem :) ... rezygnuje z tej roboty :-)... znowu będę mogla z wami długo siedzieć ;-)... tamta w ccc byłaby dopiero od 1 lipca :happy2:

reklama
Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D

WISIENKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az mam lzy w oczach ze szczescia!!!!!!!!!!!!!kochana!!!!!!!!!!!!!! gratuluje z calego serca!!!!!!!!!! tyle czasu nie wiadomo bylo co sie dzieje a tu JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO WSPANIALA WIADOMOSC!!!!!!!! TERAZ DBAJ O SIEBIE :D jeju... ale sie ciesze :D :D :D :D :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry