reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LORELAIN- sorka;-):-):-):-)ale wiesz co bardzo Cie prsze jak ja w koncu pochwale sie 2 kreskami to tez mi wstaw takiego pieknego glitera:tak::tak::tak::tak::tak::tak:prosze:sorry2::sorry2:
ale dzis owocny dzien,co??:-)
a Ty z praca definitywni rezygnujesz czy jeszcze myslisz:confused:

reklama
dzięki za info Sol - mam nadzieje ze nie było widac po prostu jeszcze

mama
prześlemy z Wisienką tyle fluidków, że napewno złapiecie :tak::tak:

Mama - a spoczko, nic się nie stało, ale leciałam jak głupia do telefonu bo myślałam, że to mój mąż czegoś zapomniał hihi , jak juz z wanny wylazłam to nie opłacąło mi się wchodzić z powrotem :-D ... nie odpisała ci bo chciałam osobiście coś ładnego wstawić ;-);-);-)
Obiecuje, że jak ujrze twoje dwie kreseczki to na maxa sie postaram z ładnym rysunkiem :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

no az praca to chyba raczej w poniedziałek definitywnie zrezygnuje, od 1 lipca pójde do ccc, no oby tylko faktycznie to wypaliło :dry:

jedna koleżanka musiała czekać do 8 tygodnia żeby zobaczyć bo miała dziwnie uformowaną macicę a maleństwo się schowało tak że było widać że ciąża jest ale nic w środku :-p Nerwicy się nabawiła i poszła na lepsze usg i zobaczyła... bliźniaki :-D

Sol- taka niespodzianke, to ja tez bym chciala miec :D marza mi sie blizniaki, chociaz wiem ile czasu sie spedza przy jednym.. bo naokolo w rodzinie sa dzieciaczki.. to jednak... blizniaki to jest to! :)

Lorelain- jesli praca jest do bani, to pewnie ze trzeba sie wziac za cos innego.. tymbardziej, ze masz taka okazje :) to trzymam kciuki za powodzenie!!! :)

maggy - też chciałam mieć teraz bliźniaki a potem otrzeźwiałam :-D

Spadam Karolę wyszykować do snu.

EWCIA822- witaj:tak:jak sie czujesz???

LORELAIN- z gory dziekuje za rysunek dla mnie:tak::tak::tak::tak:;-)i powodzenia w nowej pracy i zeby wypalilo:tak:

MAGGY- to zycze Ci blizniakow:happy2::happy2:

moje juz spia i bloga cisza:cool2:

mama już miałam się zdziwić co tak wcześnie a z tego wszystkiego nie zauwazyłam ze już 20:40 :szok: a moje dziecie jeszcze nie śpi

hahaaha no co Ty Sol!! :D wiem, ze ciezko.. ale tak fajnie, bo jak np. ja nie mam dzieci, to mialabym 2 od razu :) tylko nie wiem jak dalabym rade z karmieniem, zmienianiem pieluszek, kapaniem, usypianiem.. itd itd..
moja znajoma urodzila blizniaki w wieku 33 lat.. czyli akurat :) heheeh no i faktycznie ciezko bylo..ale dzieciaczki maja juz roczek.. wiec ... teraz dopiero sie zacznie :)
ale przekochane sa :) i to ma chlopczyka i dziewczynke- dla mnie to jak wygrana w lotto :)

reklama
maggy - ja teraz sobie nie wyobrażam Karoli i bliźniaki do kompletu :no: W sumie to Marcin musiał by mnie odwiedzać z trójką dzieci w psychiatryku :-p

mama - jakoś szybko ten wieczór leci - nie? :-D

Spadam małej dać antybiotyk bo pora :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry