reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, maggy na 100 % będziecie następne ja to czuję a z Wisienką mi się sprawdziło

kurcze jestem w szoku bo się przecież na brak owulacji leczyłam

Sol ja nie mam pojęcia bo ja @ nie miałam juz nie wiadomo kiedy - według testów owu które myślałam ze są do bani - miałąm owulkę ok 3 maja ale to by wychodził 6 tydzien wiec odpada bo tydzien temu gin nie widział wiec moze teraz 5 :confused: jak myślicie w 4 juz coś widać ??

reklama
SORBUS- Bibinka,Ewcia3004,Marylka,SZczesliwa i Iwonka2b- bardzo mocno gratuluja!!!!!!!!!!!!

SOL- dobra juz nie placze,wycieram gile i za kilka dni biore sie do roboty-walniemy sobie trojkąt-ja ,Tom i Clo:-D:-D:-D:-D:-D:-D

serdecznie dziękuję Wam wszystkim tylko ciągle w to nie wierzę - rany julek

Czy to możliwe ze w 4 TC nie widać nic jeszcze albo w 5 TC ?? Dlaczego mój gin powiedział ze nie mam owulki tzn pęcherzyków czy możliwe ze przez ciąże ??

SORBUS- teraz bedziesz miala mnóstwo watpliwości i pytan:tak:ale najwazniejsze jest t c widzimy;-)a widzimy II KRECHY!!!!!!!!!!!!! i to zeby ta ciazowa byla mega wyrazniejsza od testowej to szok-jeszcze sie okaze ze masz blizniaki:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:nie no zartuje.
i mozliwe jest zeby w 4 czy 5 t.c. ginek nic nie widzial-nieraz w 7 nie widac....

IWONKA2B-bardzo prosze:))))

Ostatnia edycja:
mama bóle podbrzusza miałam ok 10 maja czyli wizyta byłaby 2,5 tyg. od zagnieżdzenia ale jak sie dodaje 2 to 4,5 niby tak ?? to teraz wychodzi niecałe 6

Lorelain cudne -dzięki

jeszcze raz wszystkim dziękuję

reklama
sorbuś - jak napisała mama - czasami nie widać a gin mogła nic nie widzieć bo mogło być już kilka dni po owulce wtedy nie zobaczy czy owu była ale jeszcze za mała kruszynka żeby ją usg zobaczyło :tak: Idź za tydzień, dwa na usg zobaczyć :tak: Zależy od gina i sprzętu :tak: Ja mam gina z dobrym sprzętem to w 5tyg i 5 dniu widziałam już bijące serduszko :-D W obu ciążach :-D A jedna koleżanka musiała czekać do 8 tygodnia żeby zobaczyć bo miała dziwnie uformowaną macicę a maleństwo się schowało tak że było widać że ciąża jest ale nic w środku :-p Nerwicy się nabawiła i poszła na lepsze usg i zobaczyła... bliźniaki :-D Nie ma to jak się parami w chowanego bawić :-D

Zaraz muszę Karolę przebrać, zakropić jej uszko a potem dać antybiotyk - czekam tylko aż bułkę zje pieronica :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry