reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Właśnie porobiłam porządki na stronie i mamy więcej zafasolkowanych niż testujących :-D

Sol- to super wiadomosc :D oby tak dalej :D ja na razie czekam na @.. juz czuje, ze sie zbliza do mnie wielkimi krokami..
akurat jak mam dlugi weekend....ech...

Lorelain- ja tez bym sobie zjadla takie truskawki.. pychota..
a dlaczego rzucilas prace? ja chyba nie za bardzo w temacie.. i jak z tym mieszkaniem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o ja pierdziu:szok::szok::szok::szok::szok:
Ale wiadomosc tutaj jak mnie nie bylo:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
REWELACJA Wisieńka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie od lekarza wrcilam, mam cale gardlo zaropiale, ledwo mowie, prawie mnie nie slychac..
powiedzialam ze moge byc w ciazy wiec miala na to wzglad przy lekach...
Ide sie polozyc bo zimno mi, do lekarza jechalam w 2ch bluzach a ludzie w koszulkach....

cześć wszystkim próbowałam was nadrobić ufff , ale jakoś rady nie daję , mężulka jeszcze nie ma i licho wie kiedy będzie , córcia goni po dworze a ja bidulka sama , więc komp włączyłam ... i witam się z wami . u mnie jakoś ciążowo się nie czuję test właśnie zakupiony i korci :-D.

WISIENKO !!!! Ogromnie GRATULUJĘ !!!
Ależ niespodzianka , jestem strasznie szczęśliwa,że Wam się udało !!!!

Miałam nadzieję ,że będziesz ze mną na ciążowym i udało się .... cudownie !!!!

witam sie ponownie:tak:;-)i powiem Wam coś niedlugo bedzie kolejna mega wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOLEJNA????? wow!!!!! no to pieknie :D to czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DSC00475.JPG
DSC00475.JPG

Uploaded with ImageShack.us

kurka siwa nic z tego nie rozumiem wiecie - jestem w mega szoku:szok::szok:

dodatm tylko ze T to kreska testowa( ciążowa) a C kontrolna :tak:

Ostatnia edycja:
MAGGY,KINGA,SYLVI- witajcie:tak:;-)
MAGGY- no nastepna:tak:i pewnie za chwile sie ujawni;-):cool2:

sorbus-ja rozumiem-bedziesz miala dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluje

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sorbek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to pieknie sie weekend zaczyna :D
gratulacje kochana.... no chyba chcecie, zebym sie dzisiaj poplakala ze szczescia :D bosko!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogromnie sie ciesze :D ale szok!!!!!!!!!!!!! :D D :D :D :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry