reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- no widzisz mowilam Ci ze u nas jest tu super atmosfera i zawsze ktoras jest na posterunku:tak:;-)

MARYLKA- to ciesze sie z Toba ze tak klienci dopisuja!!!!!a jak dostane sms'ka od KPI23 to do razu Wam napisze:tak::-)

LORELAIN- to silny facet byl Mati skoro inkubator nie byl potrzebny:tak:;-)

ide na ogrod;-)

reklama
hej dziewczyny,

chciałam się przywitać, bo nie miałam dla was zbyt wiele czasu ostatnio.
Mam mega zapierdziel w pracy. Jak się uporam ze wszystkim to się pokaże.

Czuję się dobrze, nie mam już żadnych dolegliwości. Karuzele ustały.
wizytę mam 10 czerwca o 13:00 i usg. Zobaczę jak serduszko bije.

Klikam z pracy, mam nadzieję, że reszta weekendu będzie bardziej rodzinna.
pozdrawiam was mocno.

a to w ogóle nie moje rejony :sorry2:... a jak to u was było, że was aż do Skandynawii wywiało? ... poopowiadaj coś bo czasami takie historie są bardzo ciekawe :-);-)
U mnie to było tak, że najpierw moja rodzina tam wyjechała kilka lat temu, a ja po studiach postanowiłam dołączyć. :-) Tu poznałam mojego M. i jestem ogromnie szczęśliwa! :-):happy2: Teraz mam tylko zawodowe zawirowania, ale muszę być dobrej myśli.
Monia_55 - ależ ten świat mały. :-)
Mama05 - atmosfera naprawdę super! :-)

U mnie to było tak, że najpierw moja rodzina tam wyjechała kilka lat temu, a ja po studiach postanowiłam dołączyć. :-) Tu poznałam mojego M. i jestem ogromnie szczęśliwa! :-):happy2: Teraz mam tylko zawodowe zawirowania, ale muszę być dobrej myśli.
Monia_55 - ależ ten świat mały. :-)
Mama05 - atmosfera naprawdę super! :-)

Ja mam rodzinę w Anglii, mamę w Niemczech, tylko ja z mężem tkwimy w Polsce, gdyby nie to , że Radek ma dobra prace i szkoda ją zostawić to już dawno byśmy wyjechali. Teraz tez kupiliśmy swoje mieszkanie, wiec tym bardziej nie wyjedziemy :dry:

Ja mam rodzinę w Anglii, mamę w Niemczech, tylko ja z mężem tkwimy w Polsce, gdyby nie to , że Radek ma dobra prace i szkoda ją zostawić to już dawno byśmy wyjechali. Teraz tez kupiliśmy swoje mieszkanie, wiec tym bardziej nie wyjedziemy :dry:
Jeśli macie coś co Was trzyma, to pewnie, że ciężko wyjechać. Ja nie miałam. Wręcz przeciwnie - rodzina za granicą, tylko ja byłam w Polsce, bo studiowałam.

witam się ponownie :-D

zawiozłam małża nad jezioro, bo na ryby chciał :eek: pogoda nawet ładna, więc wypuściłam też psa na zagrodę i się z nim i kotami poganiałam trochę. znowu jajca były, bo pies nie odpuszcza i koty zaślinia, a potem one biedne chodzą i łapkami trzepią, bo są całe mokre :-D

mama- wstrętna sąsiadka :dry: przy moim charakterku nie miała by zaciekawie. jak mieszkałam z mamą na blokach, to tam przez junkers w kuchni słychać było co ludzie robią w swoich kuchniach i najczęściej się zdarzało, że sąsiad bezpośrednio nad nami w kuchi kichał- strasznie głośno. pewnego dnia tak kichnął, że aż podskoczyłam i moim odruchem było wydarcie się do junkersa "NA ZDROOOOOWIEEEEEEE". jak mnie potem na klatce widział to sie mu głupio robiło ;-)

Loralain- polecam te zoo w Ostrawie. jest świetne i cudne wogóle. byłam tam parę razy, bo to niedaleko nas- jakieś 30km :-) ale ostrzegam- wyruszcie z samego rana bo po 1- nie będzie gdzie zaparkować, a po 2- te zoo jest ogromne!!!! jak byliśmy tam za pierwszym razem to obejrzeliśmy pół, bo już zamykali. tam się idzie ścieżkami w jedną stronę, a potem się wraca innymi ścieżkami, że się całe ogląda. jak my doszliśmy do końca, to już żyraf i słoni nie widzieliśmy, bo je pochowali i już byliśmy zmęczenni i wróciliśmy taka ciuchcią-zebrą :-D tam jest rewelacyjnie!!!!!!!!

co do geniuszu naszych mężczyzn to mój też czasem powala. parę dni przed ślubem jechaliśmy na zakupy (po wypłacie) i mieliśmy całe auto wypakowane. do tego dochodziły jeszcze prezenty, które rodzinka nam już dała. poszliśmy do sklepu po wódkę dla G. do pracy i do mojego wujka (bo miał urodziny w dniu naszego ślubu), wracamy, a auto zamknięte :eek: a kluczyki w stacyjce, na siedzeniu G. portfel z dokumentami i całą wypłatą, zakupy za prawie 1000 zł. no i co robić? zadzwoniłam po mamę, dała mi auto, pojechałam do domu po zapasowe.

innym razem zatrzasnął auto jak byliśmy z kotami u weterynarza :szok: ten weterynarz poszedł z Grzesiem do tego auta z jakimś drutem i je otworzyli. zajęło im to ponad godzinę. a ja siedzialam w tej lecznicy z tymi naszymi kotami z drugim doktorkiem. a oni już mieli skończyć pracę :sorry: już myśleli że mnie z kotami zawiozą do domu po klucze zapasowe, a Grześ zostanie auta pilnować. ale na szczęście udało im się do tego auta "włamać" ;-)

takie te nasze geniusze są :p

Czesc dziewczyny ja mam dzis wolne wiec cały dzien relax :) opalałam sie nawet bo pogoda dzis super :)
Bunia witaj
Mary-Beth czy tez jestes z UK moze Londyn?

reklama
ZAPMARTA,FLEUR- witajcie:tak:
ZAPMARTA- czekamy az sie w pracy Tobie poluzuje i do nas wrocisz:tak:

FLEUR- a Ty dzis wolne powiadasz;-)i opalanko;-)fajnie-trzeba kozystac,ja tez bylam na ogrodzie a teraz przycinam pilą ręczna listwy bo w korytarzu mamy panele scienne i kupilismy te listwy wykonczeniowe i chce zeby je Tm przymocowal wiec Mu dcinam na wymiar:tak:;-)a dzieci caly czas na grodzie:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry