reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- no widzisz mowilam Ci ze u nas jest tu super atmosfera i zawsze ktoras jest na posterunku:tak:;-)

MARYLKA- to ciesze sie z Toba ze tak klienci dopisuja!!!!!a jak dostane sms'ka od KPI23 to do razu Wam napisze:tak::-)

LORELAIN- to silny facet byl Mati skoro inkubator nie byl potrzebny:tak:;-)

ide na ogrod;-)

reklama
hej dziewczyny,

chciałam się przywitać, bo nie miałam dla was zbyt wiele czasu ostatnio.
Mam mega zapierdziel w pracy. Jak się uporam ze wszystkim to się pokaże.

Czuję się dobrze, nie mam już żadnych dolegliwości. Karuzele ustały.
wizytę mam 10 czerwca o 13:00 i usg. Zobaczę jak serduszko bije.

Klikam z pracy, mam nadzieję, że reszta weekendu będzie bardziej rodzinna.
pozdrawiam was mocno.

a to w ogóle nie moje rejony :sorry2:... a jak to u was było, że was aż do Skandynawii wywiało? ... poopowiadaj coś bo czasami takie historie są bardzo ciekawe :-);-)
U mnie to było tak, że najpierw moja rodzina tam wyjechała kilka lat temu, a ja po studiach postanowiłam dołączyć. :-) Tu poznałam mojego M. i jestem ogromnie szczęśliwa! :-):happy2: Teraz mam tylko zawodowe zawirowania, ale muszę być dobrej myśli.
Monia_55 - ależ ten świat mały. :-)
Mama05 - atmosfera naprawdę super! :-)

U mnie to było tak, że najpierw moja rodzina tam wyjechała kilka lat temu, a ja po studiach postanowiłam dołączyć. :-) Tu poznałam mojego M. i jestem ogromnie szczęśliwa! :-):happy2: Teraz mam tylko zawodowe zawirowania, ale muszę być dobrej myśli.
Monia_55 - ależ ten świat mały. :-)
Mama05 - atmosfera naprawdę super! :-)

Ja mam rodzinę w Anglii, mamę w Niemczech, tylko ja z mężem tkwimy w Polsce, gdyby nie to , że Radek ma dobra prace i szkoda ją zostawić to już dawno byśmy wyjechali. Teraz tez kupiliśmy swoje mieszkanie, wiec tym bardziej nie wyjedziemy :dry:

Ja mam rodzinę w Anglii, mamę w Niemczech, tylko ja z mężem tkwimy w Polsce, gdyby nie to , że Radek ma dobra prace i szkoda ją zostawić to już dawno byśmy wyjechali. Teraz tez kupiliśmy swoje mieszkanie, wiec tym bardziej nie wyjedziemy :dry:
Jeśli macie coś co Was trzyma, to pewnie, że ciężko wyjechać. Ja nie miałam. Wręcz przeciwnie - rodzina za granicą, tylko ja byłam w Polsce, bo studiowałam.

witam się ponownie :-D

zawiozłam małża nad jezioro, bo na ryby chciał :eek: pogoda nawet ładna, więc wypuściłam też psa na zagrodę i się z nim i kotami poganiałam trochę. znowu jajca były, bo pies nie odpuszcza i koty zaślinia, a potem one biedne chodzą i łapkami trzepią, bo są całe mokre :-D

mama- wstrętna sąsiadka :dry: przy moim charakterku nie miała by zaciekawie. jak mieszkałam z mamą na blokach, to tam przez junkers w kuchni słychać było co ludzie robią w swoich kuchniach i najczęściej się zdarzało, że sąsiad bezpośrednio nad nami w kuchi kichał- strasznie głośno. pewnego dnia tak kichnął, że aż podskoczyłam i moim odruchem było wydarcie się do junkersa "NA ZDROOOOOWIEEEEEEE". jak mnie potem na klatce widział to sie mu głupio robiło ;-)

Loralain- polecam te zoo w Ostrawie. jest świetne i cudne wogóle. byłam tam parę razy, bo to niedaleko nas- jakieś 30km :-) ale ostrzegam- wyruszcie z samego rana bo po 1- nie będzie gdzie zaparkować, a po 2- te zoo jest ogromne!!!! jak byliśmy tam za pierwszym razem to obejrzeliśmy pół, bo już zamykali. tam się idzie ścieżkami w jedną stronę, a potem się wraca innymi ścieżkami, że się całe ogląda. jak my doszliśmy do końca, to już żyraf i słoni nie widzieliśmy, bo je pochowali i już byliśmy zmęczenni i wróciliśmy taka ciuchcią-zebrą :-D tam jest rewelacyjnie!!!!!!!!

co do geniuszu naszych mężczyzn to mój też czasem powala. parę dni przed ślubem jechaliśmy na zakupy (po wypłacie) i mieliśmy całe auto wypakowane. do tego dochodziły jeszcze prezenty, które rodzinka nam już dała. poszliśmy do sklepu po wódkę dla G. do pracy i do mojego wujka (bo miał urodziny w dniu naszego ślubu), wracamy, a auto zamknięte :eek: a kluczyki w stacyjce, na siedzeniu G. portfel z dokumentami i całą wypłatą, zakupy za prawie 1000 zł. no i co robić? zadzwoniłam po mamę, dała mi auto, pojechałam do domu po zapasowe.

innym razem zatrzasnął auto jak byliśmy z kotami u weterynarza :szok: ten weterynarz poszedł z Grzesiem do tego auta z jakimś drutem i je otworzyli. zajęło im to ponad godzinę. a ja siedzialam w tej lecznicy z tymi naszymi kotami z drugim doktorkiem. a oni już mieli skończyć pracę :sorry: już myśleli że mnie z kotami zawiozą do domu po klucze zapasowe, a Grześ zostanie auta pilnować. ale na szczęście udało im się do tego auta "włamać" ;-)

takie te nasze geniusze są :p

Czesc dziewczyny ja mam dzis wolne wiec cały dzien relax :) opalałam sie nawet bo pogoda dzis super :)
Bunia witaj
Mary-Beth czy tez jestes z UK moze Londyn?

reklama
ZAPMARTA,FLEUR- witajcie:tak:
ZAPMARTA- czekamy az sie w pracy Tobie poluzuje i do nas wrocisz:tak:

FLEUR- a Ty dzis wolne powiadasz;-)i opalanko;-)fajnie-trzeba kozystac,ja tez bylam na ogrodzie a teraz przycinam pilą ręczna listwy bo w korytarzu mamy panele scienne i kupilismy te listwy wykonczeniowe i chce zeby je Tm przymocowal wiec Mu dcinam na wymiar:tak:;-)a dzieci caly czas na grodzie:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry