reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiausiu- niestety nie pomoge bo ja juz nic nie pamietam, a nie chce ci namieszać :-(

Mama - fajny rowerek :-D... ile miał Domi jak sięgał do pedałów? ... ja ci polecam za to klocki lego duplo ta seria z cyferkami co jest reklamowana w tv, super są.U mnei w domu na maksa eksploatowane :tak::tak::tak:

Sorbek - dzienks!:-)

reklama
czesc dziewczyny znow ja z pytaniem pytalam juz na staraczkach na wyspach ale tu tez moge :) ogladalam usg mojego dzidziusia i ee nic z tego nie rozumiem moze ktoras z was bedzie wiedziala crl - valueo.54cm m1-0.56 m2-0.51
meth.-avg. GA-6w2d range 5w5d-6w5d DEV.<3.0% i nastepne GS value 1.66cm m1-1.39 m2-1.78 m3-1.8 meth.avg. GA6w0d dev.-17.0 % masakra wiem tylko ze to crl to dl siedzeniowo ciemieniowa i gs to dlugos pecherza a reszta czarna magia moze ktoras z was bedzie wiedziala
ASIUASIU- wydaje mi sie ,ze na ciaza,porod,polog jest interpretacja wynikow bo ja az ta sie nie znam,wyczytala,ze jestes wedlug usg w 6 tyg i 2 dniu ciazy...

SERGEEVNA- papa slodziaku i milej pracy:tak::tak::tak:

SORBUŚ- ach te chlopy -chcialo by sie żec;-):-):-):-)moj zavbral mnie na wycieczke do Tunezji na 2 tyg.to byl jak bylismy ze soba 2 lata czyli ponad 9 lat temu-na lotnisk do W-wy zawozil nas kumpel i Tom mial portfel w kieszeni na tylku-czy musze dalej pisac:confused::confused::confused::confused:portfel Mu wylecial ma siedzenie,do tego na lotnisku bylismy na styk i dopiero przy bramce kazalo sie ze go nie ma i teraz konsternacja-leciec czy nie:confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek:ale polecielismy,wszystko oplacone,jedzonko tez wiec coz...pomyslalam sobie ,ze jak po tym sie nie rozstaniemy to juz nic nam nie straszne;-):-):-):-)

szukalam w necie co to znaczy ale nie ma wiele i myslalam ze moze ktoras z was bedzie wiedziala:)

a w ogole moze ktoras z was zna angielski dobrze hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SORBUS-o matko!!!!!!!!!!przede wszystkim to dziecko nie wyglada na 2 latka:no::szok::szok::szok:porazka:szok:

LORELAIN- to jest rowerek kupiony od sasiadki do nauki jazdy a potem kupimy Mu nowy a teraz ma fioletowo zielony i daje rade a kola w nim sa super:tak:

ide podac dzieciom obiad

pisalam do KPI23- juz sie powoli szykuja do porodu,sa na swoim mieszkanku,wszystko gotowe,a KPI odsypia kiedy moze i wszystkie Was pozdrawia:tak::tak::tak:

ASIUASIU- wydaje mi sie ,ze na ciaza,porod,polog jest interpretacja wynikow bo ja az ta sie nie znam,wyczytala,ze jestes wedlug usg w 6 tyg i 2 dniu ciazy...

SERGEEVNA- papa slodziaku i milej pracy:tak::tak::tak:

SORBUŚ- ach te chlopy -chcialo by sie żec;-):-):-):-)moj zavbral mnie na wycieczke do Tunezji na 2 tyg.to byl jak bylismy ze soba 2 lata czyli ponad 9 lat temu-na lotnisk do W-wy zawozil nas kumpel i Tom mial portfel w kieszeni na tylku-czy musze dalej pisac:confused::confused::confused::confused:portfel Mu wylecial ma siedzenie,do tego na lotnisku bylismy na styk i dopiero przy bramce kazalo sie ze go nie ma i teraz konsternacja-leciec czy nie:confused::confused::confused::eek::eek::eek::eek:ale polecielismy,wszystko oplacone,jedzonko tez wiec coz...pomyslalam sobie ,ze jak po tym sie nie rozstaniemy to juz nic nam nie straszne;-):-):-):-)

O kurde... to mieliście przeżycia :-D:-D:-D:-D... tak ap ropo taki historii mrożących krew w żyłach podczas wycieczek, to ja miałam raz taką sytuacje, że jechałam na wakacje do Włoch - obóz w pierwszej klasie liceum. Wyjazd miał być w sobotę. W czwartek rano telefon czemu mnie jeszcze nie ma. Ja na to jak to? przecież wyruszamy w sobotę? .. a oni ze nie , dzisiaj i ze wszyscy juz są. Ja takie oczy :szok:... okazało sie ze zmieniono termin i nikt mnie o tym nie poinformował :eek::eek::eek: ... siedzialam ze strachu na kiblu i kaząłam siostrze nie szczypac w ręke czy to prawda.
Rodzice w pracy a ja z siostra w domu bo juz wakcje były. Dzownilam do pracy i sie za cholere dodzwonic nei mgolam,więc panika rosła. Dobrze ze terminy az tak bardzo sie nie rożniły bo juz chcoiaz mialam kase na droge wymienioną bo wtedy jeszcze liry były a nie euro. Mi organizatorzy wycieczki dali pół godziny an wysyzkowanie sie i mialam czekac na przystanku autobusowym to oni by mnie zgarneli po drodze. Wiec ja wlosy nei umyte tyle co na siebie ubralam wilgotne ubrania bo wszystko sie juz suszyło na wycieczke. Zamiast kanapek to wszysko w całosci wrzucilam do worka i w autokarze kanapki robilam. Jakie było zdziwienie moich rodzicow jak zadzwonilam do nich powiedziec " mama jestem we Włoszech" ... :szok:

mama no to nieźle z tą Tunezją - rzeczywiście dylemat mieliscie ;-)

cholera chyba bede musiała do pracy jechać

narazie papa

Dzień Dobry !!!!;-)

Ja tylko dosłownie na chwilkę, chciałam zameldować, że @ nadal brak:eek: Tempka 37.2, brzuch chwilami pobolewa, piersi coraz bardziej mnie bolą, więc może się pojawi, nie mam pojęcia... Jeśli nie pojawi się do końca dnia, to jutro rano testowanie.

Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale kompletnie nie mam czasu, ponieważ na zakupki zaraz śmigam.

Miłego dnia Wam życzę:-)

Dzień Dobry !!!!;-)

Ja tylko dosłownie na chwilkę, chciałam zameldować, że @ nadal brak:eek: Tempka 37.2, brzuch chwilami pobolewa, piersi coraz bardziej mnie bolą, więc może się pojawi, nie mam pojęcia... Jeśli nie pojawi się do końca dnia, to jutro rano testowanie.

Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale kompletnie nie mam czasu, ponieważ na zakupki zaraz śmigam.

Miłego dnia:-)

Dzień Dobry !!!!;-)

Miłego dnia:-)

aaaaa mama już wiem co mialam napisac a zapomnialam :-)... ja z Matim zaszlam w ciąże w maju, termin miałam na 25 lutego a urodzilam 27 stycznia :happy2:

Edit:
yyyyyyyy nie wiem czemu wyszedł post pod postem:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry wszystkim! :-) Wczoraj nie napisałam za dużo o sobie, bo trochę późno było. Ale... mam 25 lat, klikam z zagranicy. Staram się o dzidziusia dopiero od 1 kwietnia, ale mam nadzieję, ze uda nam się zostać rodzicami w 2011 roku. ;-) Aktualnie u mnie się trochę pokomplikowało, dlatego miałam mały dylemacik co do starań (szukam pracy, bo pierwszą dość nagle straciłam, przeprowadziłam się też niedawno do mojego M., co oczywiście jest pozytywnym aspektem i ułatwia starania ;-) :-D). Ale dylemacik szybko prysnął (m.in. dzięki mamie05 - dzięki! :-)).
Tak więc tyle o mnie. A tymczasem u mnie miesiączka i gdzieś od połowy czerwca znów starania bedą zintensyfikowane... ;-) Pozdrawiam wszystkie starające się i zafasolkowane! :-)
hej ja mam 24 lata :) i jestem w trakcie 3-go cyklu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry