reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie, wpadlam na kawke, narazie bez nadrabiania aleglosci...
Kawke wypije i szykuje sie do lekarza, tak mne wzielo choprobsko vze glos mi odbiera:wściekła/y:
Na juztro juz urlop wzielam bo nie bede w stanie nic mowic w pracy
MALAPRALINKA- no to Cie dopadlo bidulko:sorry2:idz do lekarza bo po co sie meczyc-przepisze leki i zycze zeby pomogly:sorry2::tak:
Fleur masakra z ta spowiedzia. moj sie stresuje ho ho ja narazie spokoj
mama, zazdroszcze takiej pogody. U mnie pada caly dzien szaro i buro eh :( niezbyt lajt
PYSIA- to ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie:confused:tylko u mnie i u Marylki jest slonko:confused::confused::confused:w kazdym razie u mnie rewelka i taki na byc weekend wiec nam szybko farba biala wyschnie i bedzie mozna klaść kolor:tak::-):-):-):-):-):-)juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!

nie no masz racje chłopom trza umiec czas zorganizować :):):):):):):) bo tak samemu z siebie to im zawsze cięszko hihihihi

acha chciałam sie pochwalić dziś sprzedałam 3-cią chuste (łącznie z tą dla Asi) :) hiphip hura hura nastaje era chustowa w mojej mieścinie :):) hip hip hura hura tylko ja je sprzedaje i prezentuje odrazu :):) hip hip hura hura :):):):)

ale ze mnie dziś samochwała :)

MARYLKA- pewnie,ze trzeba chlopom czas zorganizowac:tak::tak::tak:bo inaczej to samowlka:-):-)
i chwal sie nam kochana bo my sie cieszymy Twoim szczesciem i sukcesem:tak:;-);-)rewelacyjnie,ze tak chusty schodza a cieple m-ce dopiero przed nami (mam nadzieje) wiec jeszcze sporo sprzedaz:tak::tak:

reklama
mama oby oby :):):) a ja własnie dostałam pierwszy napiwek :):):) hihi przyszli jacyś niemcy kupili drewniane domino i dali specjalnie więcej kasy ja im wydałam a oni nie nie że dla mnie po migowemu :) 3 zł w klepakach (bo garstke dali:) ) ale zawsze :) nie no od czegoś trzeba zacząć kurde żebym ja wiedziała to juz dawno bym sie do pracy ubierała :):):):):):) nie no to pewnie ta pogoda i że świeżo po wypłacie :):):):):)

ostatnio patrze na swój brzuch i mówie do kamila wiesz ja niedługo bede tu miała kaloryfer ale taki płaski bo puki co to mam taki stary z żeliwnymi żeberkami :):)):) a on sie ze mnie śmieje i móiw no albo płaski albo najpierw na dmuchany :):):):):)

Mama to jutro do malowania nie zapmnijcie zrobic takich czapeczek z gazet :) to weekend pracowity macie ale jak sie wyrobicie to za tydzien juz bedziecie siedziec w nowym salonie :)
Maryla
my od ksiedza przykaz dostalismy ,ze do slubu zero przytulania :tak:to biznes z chustami mozesz rozkrecic :)
Marylka wlasnie zauwazlam ,ze masz swoj sklepik niezły zapłon mam ;) super masz te ubranka dzidziusiowate :) masz moze u siebie ubranko do chrztu dla dziewczynki i jesli tak jak cenowo to wychodzi ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fleur-no ja tak zawsze mowie do mojego jak sie do czegos zabiera to mowie-zrobie Ci czapke z gazety:tak::-D:-D-to puszcza focha-o tak-:dry: :-D:-D:-D:-D:-D

MARYLKA- ja tez mam kaloryfer stary zeliwny:tak::-):-):-):-) ale kiedys bedziemy mialy plaskie brzuszki;-)
a napiwki mila sprawa-nawet drobne-zawsze t goracy kubek sie zwroci:rofl2:

Czesc kochane ja tylko tak na chwilke sie przywitać zebyście o mnie nie zapomniały:) choroba mnie rozłożyła na całego ..... dlatego nie pisze bo praktycznie nie wychodzę z łóżka nie mam na szczeście wysokiej gorączki ale oczka pieką katar meczy i do tego kaszel sie pojawił:( ..... Buziaczki kochane jak sie poczuje lepiej zajrze do was:*

Dziewczyny a mnie jakos teraz naszło na smutki chyba z braku zajecia jak wiecie staram sie o zmiane pracy i nie wiem czy nie wstrzymac sie ze staraniami :( o dzidziusia z drugiej strony staramy sie juz jakis czas i nic znow kolejne jak zajde teraz tzn w nowej pracy nie wiem czy bede miała urlop macierzynski moze wybiegam zbyt w przyszłosc :( nie wiem czy isc na całosc :) i działac i liczyc bedzie co bedzie czy sie wstrzymac i poczekac az sytuacja mi sie unormuje w pracy jak wy o tym mysliscie please poradzcie mi :( czy któras z Was ma taka sytuacje ?
Szczesliwa witaj i zdrowia życze zrob sobie syropek z cebuli jak dla niektórych paskudny ale skuteczny :)

Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry