mama05
prrrryy szaaaalona :))
MALAPRALINKA- no to Cie dopadlo bidulkoidz do lekarza bo po co sie meczyc-przepisze leki i zycze zeby pomoglywitajcie, wpadlam na kawke, narazie bez nadrabiania aleglosci...
Kawke wypije i szykuje sie do lekarza, tak mne wzielo choprobsko vze glos mi odbiera
Na juztro juz urlop wzielam bo nie bede w stanie nic mowic w pracy
PYSIA- to ja nie wiem gdzie Wy mieszkacietylko u mnie i u Marylki jest slonkow kazdym razie u mnie rewelka i taki na byc weekend wiec nam szybko farba biala wyschnie i bedzie mozna klaść kolor:-):-):-):-):-):-)juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!Fleur masakra z ta spowiedzia. moj sie stresuje ho ho ja narazie spokoj
mama, zazdroszcze takiej pogody. U mnie pada caly dzien szaro i buro eh niezbyt lajt
nie no masz racje chłopom trza umiec czas zorganizować bo tak samemu z siebie to im zawsze cięszko hihihihi
acha chciałam sie pochwalić dziś sprzedałam 3-cią chuste (łącznie z tą dla Asi) hiphip hura hura nastaje era chustowa w mojej mieścinie hip hip hura hura tylko ja je sprzedaje i prezentuje odrazu hip hip hura hura
ale ze mnie dziś samochwała
MARYLKA- pewnie,ze trzeba chlopom czas zorganizowacbo inaczej to samowlka:-):-)
i chwal sie nam kochana bo my sie cieszymy Twoim szczesciem i sukcesem;-);-)rewelacyjnie,ze tak chusty schodza a cieple m-ce dopiero przed nami (mam nadzieje) wiec jeszcze sporo sprzedaz