reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie, wpadlam na kawke, narazie bez nadrabiania aleglosci...
Kawke wypije i szykuje sie do lekarza, tak mne wzielo choprobsko vze glos mi odbiera:wściekła/y:
Na juztro juz urlop wzielam bo nie bede w stanie nic mowic w pracy
MALAPRALINKA- no to Cie dopadlo bidulko:sorry2:idz do lekarza bo po co sie meczyc-przepisze leki i zycze zeby pomogly:sorry2::tak:
Fleur masakra z ta spowiedzia. moj sie stresuje ho ho ja narazie spokoj
mama, zazdroszcze takiej pogody. U mnie pada caly dzien szaro i buro eh :( niezbyt lajt
PYSIA- to ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie:confused:tylko u mnie i u Marylki jest slonko:confused::confused::confused:w kazdym razie u mnie rewelka i taki na byc weekend wiec nam szybko farba biala wyschnie i bedzie mozna klaść kolor:tak::-):-):-):-):-):-)juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!

nie no masz racje chłopom trza umiec czas zorganizować :):):):):):):) bo tak samemu z siebie to im zawsze cięszko hihihihi

acha chciałam sie pochwalić dziś sprzedałam 3-cią chuste (łącznie z tą dla Asi) :) hiphip hura hura nastaje era chustowa w mojej mieścinie :):) hip hip hura hura tylko ja je sprzedaje i prezentuje odrazu :):) hip hip hura hura :):):):)

ale ze mnie dziś samochwała :)

MARYLKA- pewnie,ze trzeba chlopom czas zorganizowac:tak::tak::tak:bo inaczej to samowlka:-):-)
i chwal sie nam kochana bo my sie cieszymy Twoim szczesciem i sukcesem:tak:;-);-)rewelacyjnie,ze tak chusty schodza a cieple m-ce dopiero przed nami (mam nadzieje) wiec jeszcze sporo sprzedaz:tak::tak:

reklama
mama oby oby :):):) a ja własnie dostałam pierwszy napiwek :):):) hihi przyszli jacyś niemcy kupili drewniane domino i dali specjalnie więcej kasy ja im wydałam a oni nie nie że dla mnie po migowemu :) 3 zł w klepakach (bo garstke dali:) ) ale zawsze :) nie no od czegoś trzeba zacząć kurde żebym ja wiedziała to juz dawno bym sie do pracy ubierała :):):):):):) nie no to pewnie ta pogoda i że świeżo po wypłacie :):):):):)

ostatnio patrze na swój brzuch i mówie do kamila wiesz ja niedługo bede tu miała kaloryfer ale taki płaski bo puki co to mam taki stary z żeliwnymi żeberkami :):)):) a on sie ze mnie śmieje i móiw no albo płaski albo najpierw na dmuchany :):):):):)

Mama to jutro do malowania nie zapmnijcie zrobic takich czapeczek z gazet :) to weekend pracowity macie ale jak sie wyrobicie to za tydzien juz bedziecie siedziec w nowym salonie :)
Maryla
my od ksiedza przykaz dostalismy ,ze do slubu zero przytulania :tak:to biznes z chustami mozesz rozkrecic :)
Marylka wlasnie zauwazlam ,ze masz swoj sklepik niezły zapłon mam ;) super masz te ubranka dzidziusiowate :) masz moze u siebie ubranko do chrztu dla dziewczynki i jesli tak jak cenowo to wychodzi ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fleur-no ja tak zawsze mowie do mojego jak sie do czegos zabiera to mowie-zrobie Ci czapke z gazety:tak::-D:-D-to puszcza focha-o tak-:dry: :-D:-D:-D:-D:-D

MARYLKA- ja tez mam kaloryfer stary zeliwny:tak::-):-):-):-) ale kiedys bedziemy mialy plaskie brzuszki;-)
a napiwki mila sprawa-nawet drobne-zawsze t goracy kubek sie zwroci:rofl2:

Czesc kochane ja tylko tak na chwilke sie przywitać zebyście o mnie nie zapomniały:) choroba mnie rozłożyła na całego ..... dlatego nie pisze bo praktycznie nie wychodzę z łóżka nie mam na szczeście wysokiej gorączki ale oczka pieką katar meczy i do tego kaszel sie pojawił:( ..... Buziaczki kochane jak sie poczuje lepiej zajrze do was:*

Dziewczyny a mnie jakos teraz naszło na smutki chyba z braku zajecia jak wiecie staram sie o zmiane pracy i nie wiem czy nie wstrzymac sie ze staraniami :( o dzidziusia z drugiej strony staramy sie juz jakis czas i nic znow kolejne jak zajde teraz tzn w nowej pracy nie wiem czy bede miała urlop macierzynski moze wybiegam zbyt w przyszłosc :( nie wiem czy isc na całosc :) i działac i liczyc bedzie co bedzie czy sie wstrzymac i poczekac az sytuacja mi sie unormuje w pracy jak wy o tym mysliscie please poradzcie mi :( czy któras z Was ma taka sytuacje ?
Szczesliwa witaj i zdrowia życze zrob sobie syropek z cebuli jak dla niektórych paskudny ale skuteczny :)

Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry