reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zmykam malować bramę :-D gospodarz zmienił bramę, pomalował ją raz, a ja teraz idę malować drugi raz :-) kazałam mu to zostawić, bo i tak się nudzę, a uwielbiam malować :-) to buziaki. do później :-D

reklama
ZAPMARTA,FLEUR- witajcie:tak:
ZAPMARTA- czekamy az sie w pracy Tobie poluzuje i do nas wrocisz:tak:

FLEUR- a Ty dzis wolne powiadasz;-)i opalanko;-)fajnie-trzeba kozystac,ja tez bylam na ogrodzie a teraz przycinam pilą ręczna listwy bo w korytarzu mamy panele scienne i kupilismy te listwy wykonczeniowe i chce zeby je Tm przymocowal wiec Mu dcinam na wymiar:tak:;-)a dzieci caly czas na grodzie:-D:-D
Oj tak z pogody korzystam bo tu roznie bywa niewiadomo kiedy bedzie taka ładna pogoda :tak:
Mama to ty dzis z piłą szalejesz ;) szybciej pójdzie praca twojemu T jak mu pomożesz Jak dzieciaki ? Zuzia pewnie korzysta z wolnego ;) czy teskni za przedszkolem ?

Witam :)
my dzis idziemy do spowiedzi przedmalzenskiej hehe. Co tam u Was?
Oj Pysiu współczuje ;) ja swojej za miło nie wspominam pamietam jak poszlismy do spowiedzi, dwoch księży spowiadało jeden taki staruszek a drugi młody wiec ja zdecydowałam ze ide do mlodego bedzie bardziej wyrozumiały a moj M poszedł do staruszka i wiecie co było na odwrót hehehhehe oberwało mi sie przez to ,ze z moim M zdecydowalismy sie na slub cywilny najpierw a po roku był slub koscielny wiec jakby na to nie patrzac rok w grzechu było ;) ale było mineło teraz jest co wspominac ;) powodzenia Pysiu :)

FLEUR- dzieci si:tak:dziekuje!! Zuza korzysta z wolnego -pewnie,szaleja z Domisiem na ogrodzie-przychodza tylko do ubikacji i coś zjeść:tak:uwielbiam taka pogode:-)
a ja szaleje z pila bo jak Tom przyjdzie to przymocuje i z glowy a jutro mamy w planie malowanie salonu na bialo wiec nie chce zeby cos innego zabralo Mu czas bo wiesz jak z chlopami:sorry2:a tak dzis Mu przygotuje ,jutro od rana zbiorka przy farbie i nie ma za boli;-):-D:-D:-D

PYSIA- witaj:-)

witajcie, wpadlam na kawke, narazie bez nadrabiania aleglosci...
Kawke wypije i szykuje sie do lekarza, tak mne wzielo choprobsko vze glos mi odbiera:wściekła/y:
Na juztro juz urlop wzielam bo nie bede w stanie nic mowic w pracy

Fleur masakra z ta spowiedzia. moj sie stresuje ho ho ja narazie spokoj
mama, zazdroszcze takiej pogody. U mnie pada caly dzien szaro i buro eh :( niezbyt lajt

Witam :)
my dzis idziemy do spowiedzi przedmalzenskiej hehe. Co tam u Was?
tak szybko ????? przeciesz jeszcze zdążycie nagrzeszyć :):):):):):)

FLEUR- dzieci si:tak:dziekuje!! Zuza korzysta z wolnego -pewnie,szaleja z Domisiem na ogrodzie-przychodza tylko do ubikacji i coś zjeść:tak:uwielbiam taka pogode:-)
a ja szaleje z pila bo jak Tom przyjdzie to przymocuje i z glowy a jutro mamy w planie malowanie salonu na bialo wiec nie chce zeby cos innego zabralo Mu czas bo wiesz jak z chlopami:sorry2:a tak dzis Mu przygotuje ,jutro od rana zbiorka przy farbie i nie ma za boli;-):-D:-D:-D

PYSIA- witaj:-)
nie no masz racje chłopom trza umiec czas zorganizować :):):):):):):) bo tak samemu z siebie to im zawsze cięszko hihihihi

acha chciałam sie pochwalić dziś sprzedałam 3-cią chuste (łącznie z tą dla Asi) :) hiphip hura hura nastaje era chustowa w mojej mieścinie :):) hip hip hura hura tylko ja je sprzedaje i prezentuje odrazu :):) hip hip hura hura :):):):)

ale ze mnie dziś samochwała :)

podcztuje szybciutko...

Maran rewelacyjna wiadomosc, gratulacje dla meza z powodu nowej pracki;-)

I kawusia wpita... do potem laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry