reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jezynka super wiadomość :)
monia mój mąz w hotelarstwie pracuje, troche jako klener troche na konferencji, teraz ma być na nockach...
sorbek pa
witam nowe staraczki
iwonka no to może jeszcze nie wszystko stracone :)

moje koleżaneczki kochane nie mam czasu i wpadam tylko na chwile by być na bierząco :( wybaczcie prosze... bo już znikam znowu...

reklama
marylka- hejka,jak tam sa ludziska???;-);-)
LORELAIN-NO widzisz,czyli masz wczesniaczka:sorry2:ja Zuze urodzilam 10 dni przed terminem -mialam 9.9.05 a urodzilam 31.08.05 a z Domisiem mialam termin na moje urodziny czyli 27.07.07 a urodzilam 30.07.07.:tak:

Hej kochane miałam cos pisać ale wyleciało mi z głowy bo miałam mały magiel i raz że długo odpisywałam a dwa że jak juz nadrobiłam to zapomniałam co miałam pisać i ooo pustka w głowie :(

u coś pamiętam :) Iwonka trzymam kciuki :)

i ale miałyście z tymi wycieczkami :):):):)

Hej kochane miałam cos pisać ale wyleciało mi z głowy bo miałam mały magiel i raz że długo odpisywałam a dwa że jak juz nadrobiłam to zapomniałam co miałam pisać i ooo pustka w głowie :(

u coś pamiętam :) Iwonka trzymam kciuki :)

i ale miałyście z tymi wycieczkami :):):):)

No jak młyn to chyba dobrze :-)... więcej kasiurki będzie :tak:

Mama - no niby wcześniak i tak ma wpisane w kartę, ale urodził sie mając 3100 wiec sporo jak na poród o miesiąc za wcześnie, nie musiał być w inkubatorze a ni nic :sorry2:

Moja siostra podrzuca mi chrześniaka na tydzień i planuje mu jakieś atrakcje, mąż bierze urlop czwartek i piatek i chyba pojedziemy znowu do parku dinozaurow tylko innego i do bajkolandii. Cos słyszałam ze w Ostrawie jest najwieksze zoo w Europie :confused: Mam nadzieje, że juz nei bede w tym czasie pracowac to pojedziemy razem, a jak bede pracowac to mąz sam zabierze dzieciaki :-(

Edit:

Mary-bath - jaki jesteś rocznik? ... z jakeigo miasta pochodzisz? :-)

MARYLKA- napisalam ze KPI23- nas pozdrawia i do terminu zostaly Jej 2 tyg wiec na dniach mze mi napisac smska z pordowki:tak:;-)
no przeczytałam ale jakoś mi umkło :):):) to super choć miała rodzić dopiero w moje urodziny no ale jak Natalka będzie chciała wcześniej to Kasia z nią nie wygra :):):):):)

Hej! :-) No to jesteśmy w podobnej sytuacji! :-):-) Ale fajnie! Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki! ;-);-)
:):) no :):) ja tez trzymam kciukasy za Ciebie :):):) i za całą reszte też :) - żeby nie było :):)

No jak młyn to chyba dobrze :-)... więcej kasiurki będzie :tak:

Mama - no niby wcześniak i tak ma wpisane w kartę, ale urodził sie mając 3100 wiec sporo jak na poród o miesiąc za wcześnie, nie musiał być w inkubatorze a ni nic :sorry2:

Moja siostra podrzuca mi chrześniaka na tydzień i planuje mu jakieś atrakcje, mąż bierze urlop czwartek i piatek i chyba pojedziemy znowu do parku dinozaurow tylko innego i do bajkolandii. Cos słyszałam ze w Ostrawie jest najwieksze zoo w Europie :confused: Mam nadzieje, że juz nei bede w tym czasie pracowac to pojedziemy razem, a jak bede pracowac to mąz sam zabierze dzieciaki :-(

Edit:

Mary-bath - jaki jesteś rocznik? ... z jakeigo miasta pochodzisz? :-)

noe no bardzo dobrze i więcej prosze takich :):):)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry