reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Agnieszka:)
W PL generalnie jest długi weekend ale nie każdy ma:(( Ja siedzę w pracy:(

Mama ja też slyszałam o tych 3 cyklach i potem przerwie, ale to chyba na jakims forum czytałam... No ale przecież zalożenie jest takie że się uda zanim miną 3 cykle;-)

reklama
AGNIESZKA- w Pl jest tak jak Monia napisala:tak:moj Tomi tez w pracy:sorry2:

MONIA- az sie usmiechnelam-no wlasnie przeciez nam 3 cylke z Clo starcza:tak::tak::tak::tak::tak:a w opakowaniu jest 5 tabletek??? ja mam recepte,ale jeszcze nie kupilam:sorry2:@ powinna byc tak 14 ,15 czerwca i wtedy kupie.

MALAPRALINKA- a ja wlasnie....bylam po piwko-mowi sobie wsiade pojezdze pwenie jakis sklep znajde otwarty i znalazlam ,kupilam loda,piwko i dla dzieci slodkości na jutro,teraz wrocilam i dzieci jaz slodko spia a ja ide sobie nalac soku i bede piwkwala. a jesli chdzi dentyste to smialo:tak:powiedz tylko dentyscie ze mozesz byc w ciazy to chyba troche inne znieczulenie daja i tyle;-)lepiej usunąć nizby mialo zakarzenie od zeba iść:tak:
mama - niestety ale w pierwszym trymestrze żaden dentysta nie da znieczulenia bo nie ma bezpiecznego - dopiero w 4 miesiącu znieczulenie dla ciężarnych zaczyna być "bezpieczne" i podadzą :tak: A i to czasami trzeba wymusić bo nie chcą podawać niekiedy aż do 6 miesiąca :dry:

Witam się ze wszystkimi w ten paskudny dzień :dry:

Marcin mnie rano wkór.. bo mówi że ja mam jechać z małą do lekarza a ja mam nerwa na tą babę co dzisiaj przyjmuje i nie chcę do niej iść bo skończy się pyskówką i mówię mu żeby poszedł z małą. A on mi z tekstem "już Ci wczoraj mówiłem (ja się nie nadaję do załatwiania takich spraw) dlaczego nie pójdę" Jak się zakur... przy teściowej to powiedziałam mu grzecznie że jak się nie uspokoi to po ryju dostanie i jeśli się uważa za gorszego rodzica to niech znajdzie sobie dobrego psychiatrę zanim ja go zaje.. żywcem przez takie teksty. Strzelił focha ale pojechał :wściekła/y: Teraz się pewnie mamusi skarży :wściekła/y: ale mam to w dupie :dry: Boże - on jest gorszy niż rozwydrzone dziecko :wściekła/y: A przez to ze Karola ma jednak zapalenie ucha to mnie próbowała tulić całą noc (skopała mnie równo łącznie z brzuchem) to jestem jak pieron nie wyspana :dry: Zaraz sobie chyba wyskoczę po melisę bo mnie szlag dzisiaj trafi :dry:

Miłego dnia.

Mama w opakowaniu jest 10 tabletek i ja płaciłam cos ok 5 zł:) pamiętam że się miło zdziwiłam:0

cześć Sol... widzę że początek dnia niezbyt miły:( szkoda ale czasem na facetów nie ma rady... meliska i będzie lepiej:):cool2:

Witam Was wszystkie! Za radą mamy05 dołączam do staraczek na 2011 rok. :-):-) Starania rozpoczęliśmy 1 kwietnia, czyli niedawno... Ale mam nadzieję zostać mamusią w 2011 roku. :yes::rofl: Trzymam kciuki za Was wszystkie! :-)
Witam nową formułowiczke i serdecznie zapraszam :):):)

Iwonka25 no nic nie w tym to w następnym cyklu się uda :) zobaczysz , trzymam &&&

Cześć wszystkim:)
Witam się znad porannej kawusi:)
Oczywiście nie dam rady nadrobić tego co pisalyście:((
Zacznę więc od tego co u mnie i potem juz będe na bieżąco:)

Doczytałam tylko ze Iwonka testowała i jedna kreska:( Przykro mi:(( Mam nadzieję że test się pomylił i skoro tempka nie spada to może jeszcze cosik będzie:)

Wisieńka - wiesz ja tak miałam że odkąd tak strasznie intensywnie myślalam o dziecku to mi się strasznie pochrzaniły cykle! jakies takie długie i bez owulki i tempka dziwna... jednak psychika robi swoje! mam nadzieję że leki pomogą i zaczniesz nowy cykl:)

Ja dołączam do dziewczynek którym w tym cyklu raczej nie wyjdzie:( Byłam dziś na podglądanku:) 17 d.c clo od 4 do 8. Jedyne co mnie ucieszyło to ładniutkie endo - 11mm:) (ostatnio miałam z tym problemy) Także potwierdzam że orzechy laskowe i migdąły dzialają!!! Pęcherzyk jest ale urusł tylko do 15mm jak narazie i ginek mowił że ok wtorku pęknie... I było by wsi ładnie gdyby nie to że to lewy a tam jajowodu brak:( No więć od nowego cyklu walczymy od nowa:))

Cześć Agnieszka:)
W PL generalnie jest długi weekend ale nie każdy ma:(( Ja siedzę w pracy:(

Mama ja też slyszałam o tych 3 cyklach i potem przerwie, ale to chyba na jakims forum czytałam... No ale przecież zalożenie jest takie że się uda zanim miną 3 cykle;-)
monia ja tez dziś i jutro w pracki :(:( no nic niechce sie bo pogoda łada ale jak mus to mus :):):)

Witam sie moje kochane stokrotki :) ja niestety nie dam rady nadrobić tego wszystkiego co pisałyście a w środe nie dałam rady po południu zajrzeć bo byłam padnięta po rozpakowaniu towaru a wczoraj to jakoś tak zeszło :) licze na rozgrzeszenie :):)
u mnie od rana słonko i nawet jak nigdy sie wystkoiłam do pracki :) a co w końcu jestem szefowa :):) to mnoge co nie :):)

Sol kochana moja skoczy szybko po tą meliske i już sie nie denerwój bo pamiętaj groszek jest pamiętliwy i sie zemści a tego bysmy nie chcieli
alesz masz mroczny Avatarek jak jakaś czarownica czy cuś :)
i wiem że to może nie takie łatwe ale bron brzucha i nie daj go kopać obkładaj poduszką czy cuś
a Marcinowi powiedz że ma cie nie denerwować bo ja mam dziś buty na obcasie i moge mu nieźle przyfasolić kopa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się porannie :-) małża wysłałam do sklepu, bo mi się na śniadanie frankfuterek zachciało :-) i teraz robi śniadanko :-D

kurcze- coś nam kocica spasła chodzi. nie zdziwię się jak będzie młode miała. ale tak w sumie było w planach- niech raz urodzi, a potem na zastrzyki będziemy z nią jeździć :-)

mama- z tym clo to jest tak: jest 10szt w opakowaniu. w pierwszym cyklu bierze się 5 dni po 1 tabletce, w drugim 5 dni po 2 tabletki, a w trzecim po 3 tabletki dziennie. te 3 tabletki to już maksymalna dawka, dlatego jeśli i wtedy się nie uda, to musi nastąpić przynajmniej pół roczna przerwa (w zależności od lekarza czasem to nawet jest rok). ja teraz jestem po 2 dawce clo i mam nadzieję, że się uda :sorry:

już mnie brzucho tak nie boli. dzięki tej lutce nie bolą mnie też cycolki jak po dupku. zobaczymy za 2 tygodnie jak się będę czuć :-)

buziolki wszystkim :-D

SOL- no wspolczuje:sorry2:nie ma nic gorszego jak sie nie wyspac to potem caly dzien do bani:dry::dry:mam nadzieje,ze mąż zalatwi sprawe i ze leki podzialaja:tak:a zapalenie ucha to nieciekawie:no:jesli chodzi dentyste to pamietam ,ze w ciazy z Zuza ukruszyla mi sie gorna piatka tak ,ze nie szlo nic z nia zrobic jak tylko usunac i dostalam takie inne znieczulenie-to byl 4 lub 5 miesiec ciazy...

MARYLKA- witam wystrjona szefową-a co:tak::-):-):-):-):-)utargo jak smok Ci zycze.a jesli chdzi o czwartkowa produkcje to nie byl tego super duzo-tak srednio jak na nasze mozliwaści;-)

MONIA- czyli skoro jest 10 tabl. to 1 opak.starcza na 2cykle:tak:to faktycznie grosze kosztuje;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry