reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was wszystkie! Za radą mamy05 dołączam do staraczek na 2011 rok. :-):-) Starania rozpoczęliśmy 1 kwietnia, czyli niedawno... Ale mam nadzieję zostać mamusią w 2011 roku. :yes::rofl: Trzymam kciuki za Was wszystkie! :-)

reklama
aga ,he he "szpiegu"nasz:cool2::-D,nie ma co się pierdołami przejmować:tak:
Dokładnie:)
Mnie to nie rusza więc się pierdołami przejmować nie będę:)
Cześć Kochane;-)

Przepraszam, że dopiero teraz sie odezwałam, ale spałam dzisiaj prawie do 12:zawstydzona/y: bo nie mogłam spać w nocy... A później to kąpiel i śniadanie i tak zeszło...
Oczywiście testowałam i jedna kreska:-( Także chyba nici z tego:zawstydzona/y: Tempka nie spada.... No nic, następny cykl przede mną i trzeba dalej walczyć:tak:
nagapalma cuż moge powiedzieć....bardzo mi przykro Kochana:-(

Oczywiście bardzo, ale to bardzo dziekuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :))))))))))

Witam nowe dziewczyny na wątku :)))))))))))))))))))))))))

Iwonka tak mi przykro:(
Może w przyszłym miesiącu się uda,3mam kciuki:)

Witam także nowe staraczki:))

Nie dawno wróciłam z pracy,poczytałam was także jestem w miarę na bieżąco i uciekam spać:))
Dobranoc

witam sie w ten piekny,sloneczny poranek:tak:
MARY-BETH witam Cie slonko u nas:tak:;-);-);-);-)pisz czesto bo tu jest szalona produkcja;-):-)

MALAPRALINKA- Tobie zycze milej pracy i niech szybko zleci:tak:

moje Szczescia zasnely wczoraj o 20 wiec dzis o 7.20 wstali,najpierw Domi potem Zuza.ja juz mam pranie wstawione i juz sie dusi miesko na obiad,zaraz kawa i odkurzanie,dzieci dostaly kakao i teraz bawia sie u gory a za godzinke pojda na ogrod-mamy przepiekne bezchmurne niebo:rofl2::rofl2:

Cześć wszystkim:)
Witam się znad porannej kawusi:)
Oczywiście nie dam rady nadrobić tego co pisalyście:((
Zacznę więc od tego co u mnie i potem juz będe na bieżąco:)

Doczytałam tylko ze Iwonka testowała i jedna kreska:( Przykro mi:(( Mam nadzieję że test się pomylił i skoro tempka nie spada to może jeszcze cosik będzie:)

Wisieńka - wiesz ja tak miałam że odkąd tak strasznie intensywnie myślalam o dziecku to mi się strasznie pochrzaniły cykle! jakies takie długie i bez owulki i tempka dziwna... jednak psychika robi swoje! mam nadzieję że leki pomogą i zaczniesz nowy cykl:)

Ja dołączam do dziewczynek którym w tym cyklu raczej nie wyjdzie:( Byłam dziś na podglądanku:) 17 d.c clo od 4 do 8. Jedyne co mnie ucieszyło to ładniutkie endo - 11mm:) (ostatnio miałam z tym problemy) Także potwierdzam że orzechy laskowe i migdąły dzialają!!! Pęcherzyk jest ale urusł tylko do 15mm jak narazie i ginek mowił że ok wtorku pęknie... I było by wsi ładnie gdyby nie to że to lewy a tam jajowodu brak:( No więć od nowego cyklu walczymy od nowa:))

MONIA55- cześć:tak:
kurcze-przykro mi:sorry2:czy akurat w lewym musial sie pokazac ten pecherzyk:sorry2:szkoda,ale tak jak piszesz w nowym cyklu ewnie bedzie z prawego:tak:tego Ci mocno zycze;-):-)a powiedz mi-pytalas ginek.ile cykli mzna byc na Clo???i ktory to Twoj cykl na Clo??? ja zaczynam po tej @ od 5 do 9 d.c. i w 12 d.c. ide na usg:tak:

Mama dzięki:) Cień cienia szansy jednak jest:-) Bo raz na milion prawy jajowód wyłapuje jajeczko z lewego jajnika:) A tak serio to to mój pierwszy cykl z clo i jakoś tak chyba słabo zadzałało bo tylko jeden pęcherzyk a tyle to ja czasem sama z siebie miałam. Więc od nowego cyklu może zwiększymy dawkę:) Więc dobrze że ekperymentalny cykl trafił na lewy:) Zreszta lewy był też w poprzenim cyklu więc wkońcu MUSI być prawy!

Niestety zupełnie zapomnialam zapytać ile cykli mozna clo brac...Zapytam następnym razem:)

MONIA- to zycze,zeby prawy jajnik zlapal jajeczko;-)pytam ile cylki mozna z Cl bo gdzies czytalam ,ze tylko 3 a potem musi byc rok przerwy:szok: ja bralam Clo jak zaszlam z synem,ale przy 1 cyklu z Clo sie udalo i nie pytalam...

AGNIESZKA- cześć:happy2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry