- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dokładnieaga ,he he "szpiegu"nasz,nie ma co się pierdołami przejmować
Mnie to nie rusza więc się pierdołami przejmować nie będę
Cześć Kochane;-)
Przepraszam, że dopiero teraz sie odezwałam, ale spałam dzisiaj prawie do 12 bo nie mogłam spać w nocy... A później to kąpiel i śniadanie i tak zeszło...
Oczywiście testowałam i jedna kreska:-( Także chyba nici z tego Tempka nie spada.... No nic, następny cykl przede mną i trzeba dalej walczyć
nagapalma cuż moge powiedzieć....bardzo mi przykro Kochana:-(
Oczywiście bardzo, ale to bardzo dziekuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków )))))))))
Witam nowe dziewczyny na wątku ))))))))))))))))))))))))
Iwonka tak mi przykro
Może w przyszłym miesiącu się uda,3mam kciuki
Witam także nowe staraczki)
Nie dawno wróciłam z pracy,poczytałam was także jestem w miarę na bieżąco i uciekam spać)
Dobranoc
malapralinka
Fanka BB :)
hej laseczki;-)
wpadlam tylko zyczyc milego dnia i zmykam do pracy;-)
wpadlam tylko zyczyc milego dnia i zmykam do pracy;-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie w ten piekny,sloneczny poranek
MARY-BETH witam Cie slonko u nas;-);-);-);-)pisz czesto bo tu jest szalona produkcja;-):-)
MALAPRALINKA- Tobie zycze milej pracy i niech szybko zleci
moje Szczescia zasnely wczoraj o 20 wiec dzis o 7.20 wstali,najpierw Domi potem Zuza.ja juz mam pranie wstawione i juz sie dusi miesko na obiad,zaraz kawa i odkurzanie,dzieci dostaly kakao i teraz bawia sie u gory a za godzinke pojda na ogrod-mamy przepiekne bezchmurne niebo
MARY-BETH witam Cie slonko u nas;-);-);-);-)pisz czesto bo tu jest szalona produkcja;-):-)
MALAPRALINKA- Tobie zycze milej pracy i niech szybko zleci
moje Szczescia zasnely wczoraj o 20 wiec dzis o 7.20 wstali,najpierw Domi potem Zuza.ja juz mam pranie wstawione i juz sie dusi miesko na obiad,zaraz kawa i odkurzanie,dzieci dostaly kakao i teraz bawia sie u gory a za godzinke pojda na ogrod-mamy przepiekne bezchmurne niebo
Cześć wszystkim
Witam się znad porannej kawusi
Oczywiście nie dam rady nadrobić tego co pisalyście(
Zacznę więc od tego co u mnie i potem juz będe na bieżąco
Doczytałam tylko ze Iwonka testowała i jedna kreska Przykro mi( Mam nadzieję że test się pomylił i skoro tempka nie spada to może jeszcze cosik będzie
Wisieńka - wiesz ja tak miałam że odkąd tak strasznie intensywnie myślalam o dziecku to mi się strasznie pochrzaniły cykle! jakies takie długie i bez owulki i tempka dziwna... jednak psychika robi swoje! mam nadzieję że leki pomogą i zaczniesz nowy cykl
Ja dołączam do dziewczynek którym w tym cyklu raczej nie wyjdzie Byłam dziś na podglądanku 17 d.c clo od 4 do 8. Jedyne co mnie ucieszyło to ładniutkie endo - 11mm (ostatnio miałam z tym problemy) Także potwierdzam że orzechy laskowe i migdąły dzialają!!! Pęcherzyk jest ale urusł tylko do 15mm jak narazie i ginek mowił że ok wtorku pęknie... I było by wsi ładnie gdyby nie to że to lewy a tam jajowodu brak No więć od nowego cyklu walczymy od nowa)
Witam się znad porannej kawusi
Oczywiście nie dam rady nadrobić tego co pisalyście(
Zacznę więc od tego co u mnie i potem juz będe na bieżąco
Doczytałam tylko ze Iwonka testowała i jedna kreska Przykro mi( Mam nadzieję że test się pomylił i skoro tempka nie spada to może jeszcze cosik będzie
Wisieńka - wiesz ja tak miałam że odkąd tak strasznie intensywnie myślalam o dziecku to mi się strasznie pochrzaniły cykle! jakies takie długie i bez owulki i tempka dziwna... jednak psychika robi swoje! mam nadzieję że leki pomogą i zaczniesz nowy cykl
Ja dołączam do dziewczynek którym w tym cyklu raczej nie wyjdzie Byłam dziś na podglądanku 17 d.c clo od 4 do 8. Jedyne co mnie ucieszyło to ładniutkie endo - 11mm (ostatnio miałam z tym problemy) Także potwierdzam że orzechy laskowe i migdąły dzialają!!! Pęcherzyk jest ale urusł tylko do 15mm jak narazie i ginek mowił że ok wtorku pęknie... I było by wsi ładnie gdyby nie to że to lewy a tam jajowodu brak No więć od nowego cyklu walczymy od nowa)
mama05
MONIA55- cześć
kurcze-przykro miczy akurat w lewym musial sie pokazac ten pecherzykszkoda,ale tak jak piszesz w nowym cyklu ewnie bedzie z prawegotego Ci mocno zycze;-):-)a powiedz mi-pytalas ginek.ile cykli mzna byc na Clo???i ktory to Twoj cykl na Clo??? ja zaczynam po tej @ od 5 do 9 d.c. i w 12 d.c. ide na usg
kurcze-przykro miczy akurat w lewym musial sie pokazac ten pecherzykszkoda,ale tak jak piszesz w nowym cyklu ewnie bedzie z prawegotego Ci mocno zycze;-):-)a powiedz mi-pytalas ginek.ile cykli mzna byc na Clo???i ktory to Twoj cykl na Clo??? ja zaczynam po tej @ od 5 do 9 d.c. i w 12 d.c. ide na usg
Mama dzięki Cień cienia szansy jednak jest:-) Bo raz na milion prawy jajowód wyłapuje jajeczko z lewego jajnika A tak serio to to mój pierwszy cykl z clo i jakoś tak chyba słabo zadzałało bo tylko jeden pęcherzyk a tyle to ja czasem sama z siebie miałam. Więc od nowego cyklu może zwiększymy dawkę Więc dobrze że ekperymentalny cykl trafił na lewy Zreszta lewy był też w poprzenim cyklu więc wkońcu MUSI być prawy!
Niestety zupełnie zapomnialam zapytać ile cykli mozna clo brac...Zapytam następnym razem
Niestety zupełnie zapomnialam zapytać ile cykli mozna clo brac...Zapytam następnym razem
agnieszka.kk
Dzień dobry
mama05
MONIA- to zycze,zeby prawy jajnik zlapal jajeczko;-)pytam ile cylki mozna z Cl bo gdzies czytalam ,ze tylko 3 a potem musi byc rok przerwy ja bralam Clo jak zaszlam z synem,ale przy 1 cyklu z Clo sie udalo i nie pytalam...
AGNIESZKA- cześć
AGNIESZKA- cześć
reklama
agnieszka.kk
mama witaj
Widzę pogoda dopisuje i tak ma być)
W Pl jest dziś dzień wolny i długi weekend?
Widzę pogoda dopisuje i tak ma być)
W Pl jest dziś dzień wolny i długi weekend?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: