reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ajjj...zaraz piwka się napiję:) P. poleciał do sklepu, a ja naszykuje zaraz jakiś horror:tak: Strasznie uwielbiamy oglądać horrory

Widzę, że pojawił się temat ślubu:sorry2: My jesteśmy ze sobą ponad 3 latka, i u nas ten temat pojawił się kiedy zaszłam w ciążę, P. zaraz zaczął szukać w necie jaka jest procedura cywilnego itd. Bardzo chciał... ale kiedy straciliśmy maluszka, to temat zapadł się pod ziemię... Trochę to przykre jest.... Nie to, że ja chcę tego ślubu, ale tak nie powinno być...tak samo czekam już tyle czasu na jego oświadczyny:sorry2: i co? i du....a:-( Wcześniej to cały czas o tym mówił, a teraz nic. Marzę o rodzinie, pewnie jak każda z nas, chce mieć męża, dzieci, kochane cztery kąty....a u mnie w życiu takie wszystko pokręcone jest, nic mi nie wychodzi (takie mam wrażenie). Czy kiedyś przyjdzie mój czas? czy kiedyś będe w końcu szczęśliwa? To moje marzenie.

reklama
WISIENKA mówisz barek naruszony:cool2::cool2: Ja tam myślę że w przyszłym roku to będziemy się wymieniały info o pieluszkach, kupkach i kaszkach:tak::tak:

IWONKA - na Ciebie też przyjdzie czas:tak::tak: Będziesz szczęśliwą mamą no i żoną:-)

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że tak zasmuciłam, ale dzisiaj taki mam dzień:sorry2: To pewnie przed @ Ale ciesze się, że tutaj mogę się wygadać:tak:

iwonka zyczę ci kochana, zeby twój P oświadczyl się i żeby wasz slub był najpiekniejszy na świecie,
My jestesmy ze soba prawie 5 lat. Rozmawialiśmy o slubie, ze chcemy ale bez żadnych planów. W sierpniu tamtego roku nagle, nieoczekiwanie Pol oświadczył mi się. Byłam taka zaszokowana, ze nie mogłam słowa wydusic. Potem szybko ustalilismy, ze chcemy slub i wesele i zrobilismy cudną imprezę dla ludzi których lubimy i którzy są dla nas ważni. Jest co wspominac. Teraz jestesmy małżeństwem i jest cudownie. Moge juz zajść w ciąże bo wczesniej chcieliśmy dzidzie ale chorowałam i brałam leki, które uszkadzały płód. Juz czas ryzyka minął z górka i mogę zachodzić. Niestety nie udało sie .Mam nadzieję , że w końcu dostane tą @ i będziemy ciesc sie różowym szczęściem. Czasem boje się, zeby te leki nie miały jakiegos złego wpływu na dzidzię ale lekarz zapewnił mnie, ze juz ich we mnie nie ma.

Ostatnia edycja:
IWONKA i Ty bedziesz szczesliwa. My juz jestesmy ponad cztery latka razem i w koncu przyszedl czas na mnie :))) ale sie ciesze z tego weselicha. normalnie jak pomysle o weselichu wlasnym jak to bedzie to az lezka sie kreci w oczkach :)
Wisienko, stresiora brak. Nie mysle tak o weselu, nie przezywam jak narazie wiec ok :)

pysia ja tez sie nie stresowałam do nocy przed. Musiałm sie ratować metaxom żeby zasnąc:-p:-p:-p:-pW nocy spadł śnieg stulecia i nie było dojazdu nigdzie ani do mojego fryzjera, ani na slub ani na wesele. Goście z wro jechali po 12 godzin a to do wesela 120 km. Drogi pozamykane. Masakra. I wszystko sie udalo. Wszyscy dojaechali choć kilka osób sie spoźniłao a jedni znajomi nie zrezygnowali mimo stłuczki. Śnieg był po pas a ja wyglądałam jak królwa sniegu.:-pTort wiezli 3 godziny i byl spóźniony czego nikt w ferworze zabawy nie zauważył.Było super:-):-):-):-)A

hej
przejrzalam kilka ostatnich stron i widze ze tematy glownie kuchenno-alko :)
smiesznie, bo ja wlasnie dokanczam azj.piwko asashi i tez mi sie nic nie chcialo gotowac na kolacje, wiec byly wynosowe sushi z piwem :)
kolorowych wszystkim!

Hej JOS:-)

Ja też mykam bo już późno a za oknem mam widno jak w dzień:cool2::cool2:
DOBRANOC PCHEŁKI NA NOC!!!

reklama
Wisienka, Pysia dziękuję Wam:-) Macie rację przyjdzie i mój czas...

Dobrej nocki życzę Wszystkim:))) U mnie na nowo burza się rozpętała, eh... ale powiem Wam, że ja lubię jak jestem w domku oczywiście, bo pod gołym niebem nie wyobrażam sobie brrrrr

Uciekam do mojego P., włączę może ten filmik, piwko jest:) no i tylko świeczuszki zapalę, aby nastrój był, mam nadzieje, że nie ucieknie mi do drugiego pokoju:)))

Papap:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry