reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Kochane :)

dostałam pismo z prokuratury, powołano biegłego, aż ze szczecina i ma czas w wydaniu opinii do 30 listopada, wiem, że to jeszcze nie wygrana, ale jestem bardzo szczęśliwa, że w końcu się sprawa ruszyła:biggrin2::biggrin2:

reklama
EWCIA dawno Cie nie było kochana;-) Bardzo się cieszę że coś drgnęło w Twojej sprawie:tak: Mam nadzieję że wszystko będzie po twojej myśli:-)
MAMA - uda się :tak::tak: I nie ma innej opcji:cool2: Ja też się czasem zastanawiam jak to będzie i czy się uda i wtedy sobie przypominam czas jak staralismy się o Pati, wtedy nawet do głowy mi nie przyszło że może coś być nie tak:tak: teraz też tak myślę i Ty też tak masz myśleć;-):tak:

PYSIA- niezazdroszcze burzy:no::no::no:mi nie przeszkadza,ale chodzi mi o dzieci:sorry2:

EWCIA- wiem,ze to dla Ciebie bardzo wazne,wiec ciesze sie z Toba ze sprawa ruszyla:tak:dobrze,ze bedzie niezalezly biegly:tak:i bardzo sie ciesze,ze wlecialas na chwilke-ściskam Cie:-)

Nika- dziękuję, troszkę mnie nie było, ale to spowodowane było dniem matki, dniem dziecka i innymi cięższymi dniami :(

Pysia- sprawa o nieumyślne spowodowanie śmierci Maciusia poprzez zaniechanie przeprowadzenia w odpowiednim czasie zabiegu cesarskiego cięcia

Mama- dziękuję, oj najbardziej mi zależało właśnie na tym, aby lekarz był z daleka :))

Ostatnia edycja:
EWCIA wiem i rozumiem:tak: I życzę Ci z całego serca żebyś w przyszlym roku w TE dni świętowała razem ze swoim Maluszkiem:-)

EWCIA- dobrze ze juz jestes:tak:jeszcze 7 tyg. i Twoj slub-masz juz wszystko gotowe???

NIKA- ja tez wierze,ze sie uda tylko u mnie to nie bedzie latwe,na ta chwile jajniki mam puuuuuuuuste:dry:dlatego licze na Clo;-)

Mama ja nie cierpie burzy a szczegolnie wieczorem albo w nocy jak spie i jak sie przebudze i jest burza to ciezko mi zasnac :(

Ewcia, tak wlasnie myslalam kochana. Eh, nie ma co sie bawic z takimi. Maciusia stracilas eh biedulko. Mam nadzieje, ze wszystko sie zakonczy po Twojemu :*

EWCIA- dobrze ze juz jestes:tak:jeszcze 7 tyg. i Twoj slub-masz juz wszystko gotowe???

NIKA- ja tez wierze,ze sie uda tylko u mnie to nie bedzie latwe,na ta chwile jajniki mam puuuuuuuuste:dry:dlatego licze na Clo;-)

Nawet nie zerknęłam na suwaczek:-D:-D
Faktycznie to zostało tylko 7 tyg:-p a co do ślubu hehe to jeszcze nic a nic nie jest przygotowane:-D:-D:-D mam jeszcze troszkę czasu:sorry::-D

Nika- dziękuję :*

A propo, dziś zawitała @ no i jeszcze czekam na lipcową i sierpniową no i mam nadzieję, że we wrześniu już nie przyjdzie:-p:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry