- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nika32
Fanka BB :)
EWCIA dawno Cie nie było kochana;-) Bardzo się cieszę że coś drgnęło w Twojej sprawie Mam nadzieję że wszystko będzie po twojej myśli:-)
MAMA - uda się I nie ma innej opcji Ja też się czasem zastanawiam jak to będzie i czy się uda i wtedy sobie przypominam czas jak staralismy się o Pati, wtedy nawet do głowy mi nie przyszło że może coś być nie tak teraz też tak myślę i Ty też tak masz myśleć;-)
MAMA - uda się I nie ma innej opcji Ja też się czasem zastanawiam jak to będzie i czy się uda i wtedy sobie przypominam czas jak staralismy się o Pati, wtedy nawet do głowy mi nie przyszło że może coś być nie tak teraz też tak myślę i Ty też tak masz myśleć;-)
P
pysia888
Gość
Ewcia, a coz to za sprawa?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PYSIA- niezazdroszcze burzymi nie przeszkadza,ale chodzi mi o dzieci
EWCIA- wiem,ze to dla Ciebie bardzo wazne,wiec ciesze sie z Toba ze sprawa ruszyladobrze,ze bedzie niezalezly bieglyi bardzo sie ciesze,ze wlecialas na chwilke-ściskam Cie:-)
EWCIA- wiem,ze to dla Ciebie bardzo wazne,wiec ciesze sie z Toba ze sprawa ruszyladobrze,ze bedzie niezalezly bieglyi bardzo sie ciesze,ze wlecialas na chwilke-ściskam Cie:-)
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Nika- dziękuję, troszkę mnie nie było, ale to spowodowane było dniem matki, dniem dziecka i innymi cięższymi dniami
Pysia- sprawa o nieumyślne spowodowanie śmierci Maciusia poprzez zaniechanie przeprowadzenia w odpowiednim czasie zabiegu cesarskiego cięcia
Mama- dziękuję, oj najbardziej mi zależało właśnie na tym, aby lekarz był z daleka )
Pysia- sprawa o nieumyślne spowodowanie śmierci Maciusia poprzez zaniechanie przeprowadzenia w odpowiednim czasie zabiegu cesarskiego cięcia
Mama- dziękuję, oj najbardziej mi zależało właśnie na tym, aby lekarz był z daleka )
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
EWCIA- dobrze ze juz jestesjeszcze 7 tyg. i Twoj slub-masz juz wszystko gotowe???
NIKA- ja tez wierze,ze sie uda tylko u mnie to nie bedzie latwe,na ta chwile jajniki mam puuuuuuuustedlatego licze na Clo;-)
NIKA- ja tez wierze,ze sie uda tylko u mnie to nie bedzie latwe,na ta chwile jajniki mam puuuuuuuustedlatego licze na Clo;-)
P
pysia888
Gość
Mama ja nie cierpie burzy a szczegolnie wieczorem albo w nocy jak spie i jak sie przebudze i jest burza to ciezko mi zasnac
Ewcia, tak wlasnie myslalam kochana. Eh, nie ma co sie bawic z takimi. Maciusia stracilas eh biedulko. Mam nadzieje, ze wszystko sie zakonczy po Twojemu :*
Ewcia, tak wlasnie myslalam kochana. Eh, nie ma co sie bawic z takimi. Maciusia stracilas eh biedulko. Mam nadzieje, ze wszystko sie zakonczy po Twojemu :*
ewcia3004
Nadzieja umarła...
EWCIA- dobrze ze juz jestesjeszcze 7 tyg. i Twoj slub-masz juz wszystko gotowe???
Nawet nie zerknęłam na suwaczek
Faktycznie to zostało tylko 7 tyg a co do ślubu hehe to jeszcze nic a nic nie jest przygotowane mam jeszcze troszkę czasu
Nika- dziękuję :*
A propo, dziś zawitała @ no i jeszcze czekam na lipcową i sierpniową no i mam nadzieję, że we wrześniu już nie przyjdzie
reklama
P
pysia888
Gość
A ja czekam na @, pozniej lipcowa @ i pozniej to mam nadzieje, ze nie dostane
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: