reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA- tego Ci zycze z calego serducha,zebyś juz we wrzesniu nie dostala @ i pochwalila sie nam II kreskami:tak:i zeby cala ciaza byla bezproblemowa i porod zakonczyl sie szczesliwie:tak:

dziewczynki moje,ja padam i widze ,ze mąż tez -wykonczyl nas ten dzien,ale pozytywnie:tak:ide pd prysznic i spac,buziaki i karaluchy!!! :))
do jutra:-)
P.S. a ja czekam na ta @ a potem to niech przyjdzie za rok albo dalej:tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam się ponownie:))

U nas też burza i to straszna.... najpierw grad, a teraz burza, ale na szczęście już się oddala.. eh, dzisiaj kiepski dzień, siedzę przed telewizorem, albo przed kompem, P. w drugim pokoju też przed kompem.... mało rozmawiamy..jakby ciche dni:eek: nie podoba mi się to, ani trochę...narobiłyście mi smaku na piwo, ale bym się napiła..mmmmmmmmmmm

ewcia3004
strasznie mi przykro z powodu Maciusia...aż nie wiem co napisać... Trzymam kciuki za Ciebie, wierzę, że wszystko się ułoży i już niedługo pojawi się fasolka, tego Ci życzę z całego serca!!!;-)

mama tak, takie zmęczenie to pozytywne zmęczenie, życzę Kochana spokojnej nocki;-)

Mama to lec. milego wieczorka z rodzinka :))))
Ewcia mam nadzieje, ze Bedzie Wam dane miec teraz dzieciaczka i ze wszystlo odbedzie sie bezproblemowo. tego zycze z calego serducha kochana

MAMA dobranoc pchełki na noc:-):-)
EWCIA jak to nie przygotowane:cool2: Wiesz jak Ci to zleci:tak::tak: No i trzymam kciuki żeby wrześniowa @ nie przyszła;-)
IWONKA - hej:-)
PYSIA - a Tobie został miesiąc:cool2::cool2:

Iwonka ja to mowie, ze my po slubie nie bedziemy miec problemu z kompem i tv :) ja lubie przed kompem siedziec, moj przed tv :)

Nika, a no tak, a kto Ci mowil ? :p
jutro idziemy do spowiedzi przedmalzenskiej brrrr...

MAMA dobranoc pchełki na noc:-):-)
EWCIA jak to nie przygotowane:cool2: Wiesz jak Ci to zleci:tak::tak: No i trzymam kciuki żeby wrześniowa @ nie przyszła;-)
IWONKA - hej:-)
PYSIA - a Tobie został miesiąc:cool2::cool2:

Jakoś tak wyszlo, że jeszcze za nic się nie wzięliśmy:sorry::sorry: ale w tym roku, to tylko cywilny, więc dużo załatwiania nie będzie tak jak przy kościelnym jest:-p:-p
Ale z początkiem nowego tygodnia pójdę rozejrzeć się za sukienką, a w połowie czerwca zamawiamy obrączki, restauracja to chwila moment, więc damy radę:-D:-D

NIKA,a nu tak :)) hehe.. mnie cos glowa lekko rozbolala eh.

JA NIE MYSLE TAK O SLUBIE JAK O DZIECKU :D

reklama
Barek został naruszony przez wypicie pół butelki Martini. Teraz zjadłam galaretę i zaraz pęknę,
mama sister pozdrowiona, tez pozdrawia. Jesli chodzi o działania to nie wiem o co chodzi bo z dzidziom to mimo braku @ cały czas jest tentego. A z domkiem, jutro zadzwonimy do właściciela i umówimy sie na przyszły tydzień na oglądanie. Jest to dosć duży dom 140 m. Nie jest nowy ale wyremontowany i ma klimat. Podoba mi sie to ,że jest pięknie wykończony drewnem.:-)
ewcia cieszę się, ze sprawa ruszyła. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne zakończenie i niech winni poniosą odpowiedzialnośc zanim skrzywdzą innych.:tak:
nika dzięki kochanan za wsparcie:-)
pysia jak tam jeszcze nie na nerwie:-)

mama szczypaweczki

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry