reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja tez mam nadzieję, że bank nam przyzna bo doradca obliczył mi zdolnośc na więcej. Nawet nie myslę, ze sie nie uda. U nas ciągle leje to juz jest nudne. Ciekawe jak we wro? Bo jak ja tu siedze a tam grzeje:szok:No własnie bierzemy sie za barek. Mam ochotę na Martini!:-)
pralinka to sobie dogodziłaś.:-D:-D:-D:-D

reklama
NAGAPALMA, IWONKA25 - bardzo mi przykro, następnym razem się uda:))
EWCIA - a Ty się gdzie chciałaś od nas wynieść:dry: Nie pisz głupot tylko posyłaj fluidki dla nas:tak::tak:
WISIENKA - nie ma to jak szpanerskie kaloszki:-D No i jak macie namiar na barek taty to.......:cool2::cool2: Super że domek jedziecie oglądać:tak:
MAMA - zapomnieć jazdy na rowerze:confused::eek: Miłego piwkowania;-)
PYSIA - hejka:-) U mnie lato - słonko jeszcze świeci więc zapraszam do mnie;-)

WITAM nowe dziewczyny:-):-)

MALAPRALINKA- dlatego ja teraz usunelam 2 osemki na dole zeby potem w ciazy nie byl problemu i radze zrob to samo:tak:milego pluskania ,ja mam prysznic:sorry2:

WISIENKA- nie bedzie prblemu w banku tymbardziej jak nie potrzebujecie jakies duzej kwoty-powodzenia i &&&&&&&&&&&zacisniete:tak: a kiedy bedziecie dzielac w temacie??? pozdrów siostre;-);-)

ogladalam pogode w mnie caly weekend piekny za to na poludniu Plski ulewy ,burze i wichry:-:)-:)-(wspolczuje tym ludziom:-:)-(

NIKA- u mnie tez slonka daje az plisy w oknach pospuszczalam bo mi sie w monitorze slonko odbija:-pale dobrze ,niech swieci:tak:jak tam Pati-zdrowa??? kiedy Wy ruszacie kchana z produkcją???;-):-):-):-) i niestety zapomnialam jak sie jezdzi na rowerze:eek:

Mama, mnie tez wzielo na piwko. Jedno mielismy, a drugie dzis dokupilismy. Deszcz za oknem, my po kapieli i czas dla nas, piwko z soczkiem w kuflach i zyc nie umierac :))) Uwielbiam ten stan :))) Mama ja marudze ale chyba kupie ten wosk. A jeden pasek sie uzywa jednorazowo? chce byc gladka dlugo :) a po slubie mam zamiar chodzic na basen i nie chcialabym golic sie codziennie

Nika, e to jade do Ciebie :) u mnie pogoda sie pogorszyla ale w dzien bylo ladnie

Wisienko fajnie, ze jedziecie ogladac domek :) Dwoje dzieci chcecie miec?

PYSIA- 1 pasek mzesz urzyć 3,4 razy -ja tak robie-nakladam wosk i pasek do 4 razy bo potem juz wosku jest za grubo i nie lapie:tak:a Wisieńka oprocz Macka chce jeszcze 2 dzieci i to sie chwali:tak::-):-)i ja Jej bardzo kibicuje:tak::-D:-D

MAMA - my ten cykl musieliśmy niestety odpuścić:eek::eek: Przyplątała się jakaś infekcja i musiałam się wyleczyć:-( Na szczęście jest już dobrze :tak: Także nie będę rodzić w lutym tylko w marcu:-D:-D Dziękuję - Patka zdrowa, jak ostatnie dni jest tak ciepło to ciągnie na fiordy już by się kapać chciała:cool2::cool2:
PYSIA - przylatuj;-) Teraz robi się tak że praktycznie całą noc jest widno:cool2::rofl: W sumie fajnie ale... można popaść w bezsenność:sorry:
WISIENKA - trzymam kciuki za kredyt&&&&&

NIKA- czyli jakby co testujemy razem:tak:ja tez juz patrzylam i gdyby teraz sie udal to wypadaloby mi pod koniec marca tak kolo 20;-):tak::-)
MAMA jeszcze możemy razem na porodówce wylądować i słać do siebie sms'y:-D:-D:-D

WISIENKA - ja bardzo wierzę w to że ci się uda - moja mama urodziła mojego brata Alana jak miała 42 lata:tak::tak: Także wszystko przed nami dziewczyny:-):-)

NIKA- no wlasnie jeszcze tak moze byc-tak jak bedzie Sol i Zapmarta do siebie wysylac;-)jejku jak ja juz sie nie moge doczekac;-)mam duza nadzieje ze to Clo cos da.....

reklama
MAMA ok dzieki za info
Nika juz zawijam kiece i lece kochana :)
Laski u mnie masakra. Burza jak nie wiem juz gdzies 20 minut. A przed chwila byla prawdziwa katastrofa. Swiata nie bylo widac. deszcz okropnie lal, okropnie wialo i nic nie widzialam tragedia. Teraz tez jest burza okropna ale troche lepsza niz pare minut temu. Caly czas sie blyska i grzmi eh :( nie cierpie burzy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry