reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja sie dzisiaj napilam, a co:tak:
przy okazji spacerku zaszlism do "Zabki"
Maz kupil sobie 2 piwka i mi dwa
Oczywiscie wypilam z tego pol:-)
Ale tyle mi bylo potrzeba...

A i loda zjadlam, mialam ochote bo duchota straszna...

A wlasnie wiem ze moze to glupie pytanie, ale co mi tam...

Czy jak istnieje szansa ze jestem w ciazy to moge bez problemu isc do dentysty i wyrwac zeba?? Czy sa jakies przeciwskazania?

reklama
Jestem znow. bylismy na kebabach i po lody. Troche polazilismy po miescie i wrocilismy. Mama ja bardzo tesknie za rowerkiem. Musze sobie kupic jakis fajny jak sie przeprowadze, bo do pracy rowerkiem bede jezdzic :) a piwko to ja mam, oj :) i nawet sok mam i dzis pijemy :) po piwo to zawsze na stacje paliw mozesz jechac :)

U mnie teraz okropna burza trwa eh.

Witam
tak jak mówiłam na chwilę wejdę aby napisać co mi tam wyszło no i wyszło ogromny zonk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(
jedna krech i d..a a @ jak nie było tak nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

do jutra pozdrawiam

Witam wieczorową porą:-):-)
Mialam plan że będę wcześniej ale musiałam zrobić porządek z moimi nogami :sorry2: Więc depilator byl w ruchu:tak::tak: I mam teraz spokój;-)
Poczytam co u Was i zaraz wracam:cool2:
IWONKA - bardzo mocno Cię tulę!!!!!

iwonka witam w klubie:-(
Wcieło mi posta i sie wk....Dwie satelity z konkurencji staciły sygnał. Nie ma wszystkich kanałów i pisze brak sygnału.Akurat jak faceto nie ma w domu. Masakra:wściekła/y:
bunia my też czekalismy na zdolność. I zawsze coś wypadało. Teraz tez Pol zmienia pracę i bedzie miał umowę na okres próbny więc kredyt musimy wziąć na mnie. To nam obniży zdolność ale i tak nie chcemy brać dużego kredytu i żeby nie wkopac się w raty 2500 tyś. Juz teraz płacimy ponad 2000 za mieszkanie a we wro to okazja bo takie jak mamy kosztuje ok.2800 za miesiąc plus media.Liczymy na kredyt rodzina na swoim i raty do 1500. Przeciez te raty trzeba spłacac przez 30 lat a nie wiadomo jak z praca bedzie chociazby po mojej ciąży.:szok:

IWNKA2B- tule Cie bardzo co to sie porobilo-i Ty i Wisieńka i Bibinka-brak ciazy i brak @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz mnie tez to wkurza-wspolczuje:sorry2:

PYSIA- a u mnie slonko az milo

MALAPRALINKA- a ja wlasnie....bylam po piwko-mowi sobie wsiade pojezdze pwenie jakis sklep znajde otwarty i znalazlam ,kupilam loda,piwko i dla dzieci slodkości na jutro,teraz wrocilam i dzieci jaz slodko spia a ja ide sobie nalac soku i bede piwkwala. a jesli chdzi dentyste to smialo:tak:powiedz tylko dentyscie ze mozesz byc w ciazy to chyba troche inne znieczulenie daja i tyle;-)lepiej usunąć nizby mialo zakarzenie od zeba iść:tak:

mama mnie też to męczy, nie mamy szczęścia. Ja też z sister opróżniamy tacie zaraz barek. Ma taakie rózne cuda, ze może jutro być nieciekawie przy remoncie:-p
U nas dalej leje. A jutro ma byc piękna pogoda coś nie widać:wściekła/y:

WISIEŃKA- witam Cie ponownie i zycze,zeby z kredytem wypalilo:tak:;-)

NIKA- witam Cie -mowisz ,ze depilatr poszedl w ruch;-)u mnie byl tydzien temu wosk i tez mam spokoj:tak:
mam nadzieje,ze u mnie @ przyjdzie czasie ,ze nie bedzie takich jazd jak u Iwonki,Wisieńki czy Bibinki:dry::eek:

WISIEŃKA- pewnie-odwiedzcie taty barek bo skoro macie pogode barowa to nic tylko pic:tak:;-)

reklama
Dzieki Mama
Tez wlasnie myslalam ze ewentualnie znieczulenie moze inne.
Zreszta lepiej teraz usunac niz potem ma byc cos nie tak w ciazy...

Jednak kobiece zachcianki nie maja granic;-)
Smaczego piwka zcze

Ja juz zjadlam nalesniki, obzarlam sie jak swinka... Takie rzeczy na noc:zawstydzona/y:
Lece sie popluskac i tez moze sobie male SPA zrobie bo juz najwyzszy czas sie troszke soba zajac...

Tmczasem milego wieczorku Wam zycze i spokojnej nocki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry