reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wrocilam z jajcami, jajecznicy nie zrobilam z nich po drodze:-D
Dziewczny prosze pilnujcie mnie zebym nie kupila jeszcze testu, bo jak kupie to zrobie...

Niby juz od niedzieli moglabym zrobic bete hcg ale w przyszlm tygodniu mam taki grafik ze nie mam jak jechac do laboratorium...

reklama
cholerka zawiesil mi sie komp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

NAGAPALMA-jestes jedna z nas wiec Cie wspieramy jak umiemy-fajnie ,ze juz ochlonelas,jeszcze kilka dni i znw bedziecie dzialac:tak::tak::tak:

BUNIA- mi tez czasem cs sie dzieje z kompem:dry::dry:

MARAN- witamy,wykąpaną i pachnącą:tak::-D

malapralinka - nie kupuj, za wcześnie, jak Ci wyjdzie ujemny, to będzie Ci smutaskowo ...
poczekaj, bo jeszcze za wcześnie :tak:
mama - a no będziemy, innego wyjscia nie mamy ... :-)

jutro jeszcze musze do tej laski zdzwonic ze rezygnujemy na bank z mieszkania bo nie zalatwim kredytu. moglabm dzisiaj juz zadzwonic ale stresuje sie na sama mysl...

wrrrrrr.... znowu się zacina. no nic- dzisiaj z wami nie popiszę już :dry: głupie łącze

dobrej nocki więc wam życzę i jutro pewnie wpadnę. dbajcie o siebie :-)

buziaki

BUNIA- szkoda,ze Ci nae muli:dry::dry::dry::dry:

NAGAPALMA ,MALAPRALINKA- papa kochane i milej pracy.do jutra

no to zostalam sama:sorry2:
haaaaaaaaaaloooooooooo....jest tu ktoś:-)

reklama
malapralinka- A to dobrze:tak:ja trche pocwiczylam,dzieci juz wykąpane,paznkietki poobcinane,najedzone i ogladaja bajke jak sie skonczy to ida spac:tak: i wieczor dla siebie:tak:kuuuuuuuuuuurcze jek mi sie chce piwa:eek::eek::eek::eek:czy akurat dzis kiedy wszystk zamkniete:dry:zaraz mi jezyk ucieknie:shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry