reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlasnie kawusie wypilam a o 3 wstaje do pracy:eek:

Ide do sasiadki troszke na ploty bo jajca musze pozyczyc, mezus chce na;lesniki robic;-)
Do potem Laseczki

reklama
wisieńka -no ja chociaż z jednym był chciała zdążyć .
czytałam coś o teście i mnie samą korci aby zrobić , mam tylko z 5 dni chyba do testu i sama nie wiem jak teraz się nie uda to już nie wiem ,:-(. będę starać się nad morzem bo niedługo na pierwszy urlopik ruszamy :-D. może fluidy morskie coś pomogą , ponoć mówią że klimat i otoczenie trzeba czasem zmienić i coś się ruszy ...

witam się ponownie :-D znowu net mi zaczął mulić i wkurzyłam się i wyłączyłam kompa. potem był obiadek i leżakowanie :-) a teraz małżyk znowu dorwał konsolę :-p u nas pogoda daremna, to nawet na spacer nie idziemy. wzięlibyśmy psa, ale tam ciągle pada i mży i buro jest okropnie :dry: zazdroszę wam pogody do spacerów i rowerków :eek:

wisienka- fajnie, że upatrzyliście domek :-) ja bym też chciała, ale trzeba nam poczekać, aż pospłacamy kredyt, który już mamy i aż będę miała stały dochód, bo nie mamy szans na domek jak narazie. ale niedługo na pewno znajdę pracę i kupimy dom :tak: :-)

mmmmm.... zjadłabym naleśniki :tak: :-D

BURZA- za wczesnie jest na test i tylk bedziesz smutna jak nie wyjdzie:sorry2:najlepiej robic w dniu spodziewanej @ i wtedy nieraz nie wyjdzie wiec nie ma sensu :-)mi tez bedzie ciezko wytrzymac,ale teraz ja was pwstrzymuje a potem wy mnie bedziecie:tak:

BUNIA- szkoda,ze u Ciebie taka pogoda:sorry2:my praktycznie caly dzien na grodzie lub spacerze:tak:lubie takie dni;-)teraz dzieci bajka,Tom czyta a ja...wiadomo:-D

FLEUR- dzieki;-)

mama wrocilam i jest mi dobrze :) woda nie byla gorąca oczywiście :) mąż chce minie wieczorkiem wyciągnąć gdzies na kolacje a Ala mialaby zostac z siostrą Adama bo jest u nas, do pracy na wakacje przyjechała i od jutra zaczyna, bedzie kelnerka w restauracji... no i ja bym uspiła Ale i byśmy poszli ale sie boje troche bo Ala jeszcze nigdy nie zostawała z Ciociuchną i nie wiem czy nie zrobi awantury jak sie obudzi i mamy nie będzie... i już stresa mam...

witaj wisienka :)

w ogóle witam wszystkie moja kochane babeczki
burza nie rób testu jest jeszcze za wcześnie i tylko sie zdolujesz...

Cześć dziewuchy moje kochane !!!
Po pierwsze byłam na baaaaardzo długim spacerze z moim "starym":-D , a po drugie ochłonęłam !!!
Emocje uszły razem z leśnym podmuchem wiatru ...
Chciałam Wam wszytskim serdecznie podziękować za trzymanie kciuków, bardzo się cieszę , że " Was mam " ...

Ewcia_822 - jeśli chodzi o in vitro i pewne zakłamania wiary katolickiej, w pełni zgadzam się z Tobą.
mamucica - tak, starania będa trwały nadal " co nas nie zabije, to nas wzmocni "
Iwonka - przykro mi, że nie udało się tym razem, ale myślami jestem z Tobą - uda nam się następnym razem, a jak nie następnym, to kolejnym hehe :-D
Serdecznie witam nowe staraczki !!!

reklama
nie wiem co mi się znowu z internetem dzieje :dry: wkurza mnie już, bo chodzi jak połamany albo jakby go cos wywiewało :eek: a rachunek na pewno zapłacony ;-)

o już lepiej działa

a jak zaczął działać, to wy nic nie piszecie- och taka moja dola, że jak wlatuję, to się pusto robi :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry