reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam nowe starczki bardzo serdecznie i wszystkie moje już dobrze znane babeczki :)

Iwonka kochana no strasznie mi przykro miałam nadzieje, że udało sie Tobie... ale może w nastepnym cyklu sie uda... wierze w to :)

u nas dziś cieplutko ja na razmiążkach chodziłam z Alą, teraz tatuś ją zabral na spacer a ja mam czas dla siebie i ide chyba sobie wziąć ciepłą kapiel tak dla relaksu...
zapewne wpadne Was jeszcze poczytać a teraz... lecę...

reklama
A u mnie ok dzien juz prawie minał dzis tzn wczoraj nie wiek jak ja to zrobiłam ,ze budzik nastawiłam na 4 rano o zgrozo i juz poniej usnac nie mogłam i cały dzien jakis taki spiacy nawet kawa nie zadziałala A co do rowerów to Mama nie przesadzaj ;-) ja chce kupic sobie rower ale jakos tak zawsze mi to nie wychodzi ;-) kiedys kupiłam ale po przywiezieniu go ze sklupu okazało sie ,ze miał koło ósemkowane wiec spowrotem do sklepu został mi tylko kask i kurtka odblaskowa:(

MARAN- witaj i przyjemności w kąpieli-relax bardz wazna rzecz i pamietaj zeby wda nie byla za gorąca:tak:

MALAPRALINKA- pewnie test mzesz kupic,ale jest za wczesnie ,zebys robila bo nie wyjdzie jeszcze:sorry2:a jak kupisz t bedzie Cie korcilo a jak Cie bedzie krcilo t zrbisz a jak zrobisz t bedziesz miala dola bo nic nie wyjdzie a po co miec dola;-)ja tak mysle;-):-)a spacerek dobra sprawa a jeszcze z mężem;-)

FLEUR- moj mąż tez chce kupic rowery dla nas ,ale jak kiedys bylismy u rodzicow i widzial jak jezdze to powiedzial tak-niby jazdy na rowerze sie nie zapomina ...a ty zapomnialas.....:):):)))nawet nie chce wiedziec jak wygladalam :)

Ostatnia edycja:
Hejka kobietki moje:-)Pogoda nas olewa i trzeba po ogrodzie w kaloszach chodzić. Ma się takie ładne w kratkę to się poszpanowalo:-p A co!:-D
Witam nowe staraczki i ściskam przyjaźnie. Piszcie z nami jak najwięcej
burza mam 34 lata, to znaczy 33 bo urodziny mam za tydzień. Chcę mieć jeszcze dwójkę i MUSZĘ zdążyć
nagapalma, iwonka tulę:-(
mama jak spotkanie z mlodam??
maran jadę do ciebie na słoneczku posiedzieć
Moi męzczyźni mokną nad jeziorem, bez komentarza. Wracają w nocy. Jutro zasczynamy remont. Ja dalej bez @ juz się przyzwyczaiłam. Nie myślę o tym bo bym zwariowała:szok:
Wypiłam z sister kawke i ona czyta a ja piszę. Zaraz idziemy przegladać biblioteę taty, bo tam trzeba w koncu zrobić porządek.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA Znalazłam w końcu dom który nam się podoba. Umawiamy się jutro na oglądanie. Trochę dalej niz chciałam ale... coś w nim jest. Jak nam się spodoba to będą zdjęcia i bedę szczęśliwa!!!!!!!!!!!!

witam się znowu po długiej przerwie
ja po monitoringu i mam w obu jajnikach super pęcherzyki brzuch pobolewa więc rosną dalej jutro znowu na podglądanie i zastrzyczek i będziemy czekać na efekty

mama u mnie synek też z M na rowerach byli już wrócili zjedliśmy lody i mała kawka i odpoczywamy do kolacji

mama a czemu to na rowerach nie mozecie??
Ja codziennie na rowerku jezdze;-)

No z testem wlasnie o to chodzi ze jak kupie to napewno zrobie...
Korci mnie jak cholera... Mam juz dosc tej niepewnosci... Jeszcze 7 dni do testowania...

LOPOP- to kciuki zacisniete:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bardzo mocno;-):-)

WISIEŃKA- baaaaaardzo sie ciesze,ze domek wpadl w oko:tak:najwazniejsze,ze ma to cos:rofl: i bedziesz mogla tam wychowywac swje maluszki;-)a jesli chodzi o spotkanie z Mlodam to nie wyszlo:sorry2:mieli wyjechac z Wroclawiao 16 i byc u mnie kolo 19 ale niestety wyjechali pozniej i byliby u mnie po 22 a problem w tym ze po ciemku ciezko tlumaczyc jak dojechac i mialam po Nich do centrum wyjechac,ale nie moglam bo Tom ma w srody siatke i wraca przed 23 a przeciez nie zostawie dzieci w domu samych,ale nic nastepnym razem:tak:szkoda,ze u Was pada,ale jak masz kalosze to szpanuj:rofl2::laugh2::rofl2:

MALAPRALINKA- mozna na rowerach ,ale narazie tylko dzieci maja my nie mamy:no2:a pza tym ja i rower:oo2::oo2:

Ja sobie rowerek w zasadzie kupilam zeby do pracy na popoludnie jezdzic bez problemu, a w zasadzie wracac... Bo tak to pieszo chodze (7km mam), ale przed polnoca to juz nie za ciekawie pieszo..

Teraz to w ogole sie zastanawiam jak musialam na tm rowerze wygladac jak wazylam 40 kilo wiecej;-)

FLEUR- moj mąż tez chce kupic rowery dla nas ,ale jak kiedys bylismy u rodzicow i widzial jak jezdze to powiedzial tak-niby jazdy na rowerze sie nie zapomina ...a ty zapomnialas.....:):):)))nawet nie chce wiedziec jak wygladalam :)[/QUOTE Mama to ja powiem ci jeszcze cos lepszego ja w wieku 30 lat nauczyłam sie dopiero pływac wstyd to mowic hehheeh najlepsze jest to ,ze w PL mieszkałam w karainie jezior ;) ale jakos nigdy mnie nie ciagneło nad wode ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry