reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam nowe starczki bardzo serdecznie i wszystkie moje już dobrze znane babeczki :)

Iwonka kochana no strasznie mi przykro miałam nadzieje, że udało sie Tobie... ale może w nastepnym cyklu sie uda... wierze w to :)

u nas dziś cieplutko ja na razmiążkach chodziłam z Alą, teraz tatuś ją zabral na spacer a ja mam czas dla siebie i ide chyba sobie wziąć ciepłą kapiel tak dla relaksu...
zapewne wpadne Was jeszcze poczytać a teraz... lecę...

reklama
A u mnie ok dzien juz prawie minał dzis tzn wczoraj nie wiek jak ja to zrobiłam ,ze budzik nastawiłam na 4 rano o zgrozo i juz poniej usnac nie mogłam i cały dzien jakis taki spiacy nawet kawa nie zadziałala A co do rowerów to Mama nie przesadzaj ;-) ja chce kupic sobie rower ale jakos tak zawsze mi to nie wychodzi ;-) kiedys kupiłam ale po przywiezieniu go ze sklupu okazało sie ,ze miał koło ósemkowane wiec spowrotem do sklepu został mi tylko kask i kurtka odblaskowa:(

MARAN- witaj i przyjemności w kąpieli-relax bardz wazna rzecz i pamietaj zeby wda nie byla za gorąca:tak:

MALAPRALINKA- pewnie test mzesz kupic,ale jest za wczesnie ,zebys robila bo nie wyjdzie jeszcze:sorry2:a jak kupisz t bedzie Cie korcilo a jak Cie bedzie krcilo t zrbisz a jak zrobisz t bedziesz miala dola bo nic nie wyjdzie a po co miec dola;-)ja tak mysle;-):-)a spacerek dobra sprawa a jeszcze z mężem;-)

FLEUR- moj mąż tez chce kupic rowery dla nas ,ale jak kiedys bylismy u rodzicow i widzial jak jezdze to powiedzial tak-niby jazdy na rowerze sie nie zapomina ...a ty zapomnialas.....:):):)))nawet nie chce wiedziec jak wygladalam :)

Ostatnia edycja:
Hejka kobietki moje:-)Pogoda nas olewa i trzeba po ogrodzie w kaloszach chodzić. Ma się takie ładne w kratkę to się poszpanowalo:-p A co!:-D
Witam nowe staraczki i ściskam przyjaźnie. Piszcie z nami jak najwięcej
burza mam 34 lata, to znaczy 33 bo urodziny mam za tydzień. Chcę mieć jeszcze dwójkę i MUSZĘ zdążyć
nagapalma, iwonka tulę:-(
mama jak spotkanie z mlodam??
maran jadę do ciebie na słoneczku posiedzieć
Moi męzczyźni mokną nad jeziorem, bez komentarza. Wracają w nocy. Jutro zasczynamy remont. Ja dalej bez @ juz się przyzwyczaiłam. Nie myślę o tym bo bym zwariowała:szok:
Wypiłam z sister kawke i ona czyta a ja piszę. Zaraz idziemy przegladać biblioteę taty, bo tam trzeba w koncu zrobić porządek.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA Znalazłam w końcu dom który nam się podoba. Umawiamy się jutro na oglądanie. Trochę dalej niz chciałam ale... coś w nim jest. Jak nam się spodoba to będą zdjęcia i bedę szczęśliwa!!!!!!!!!!!!

witam się znowu po długiej przerwie
ja po monitoringu i mam w obu jajnikach super pęcherzyki brzuch pobolewa więc rosną dalej jutro znowu na podglądanie i zastrzyczek i będziemy czekać na efekty

mama u mnie synek też z M na rowerach byli już wrócili zjedliśmy lody i mała kawka i odpoczywamy do kolacji

mama a czemu to na rowerach nie mozecie??
Ja codziennie na rowerku jezdze;-)

No z testem wlasnie o to chodzi ze jak kupie to napewno zrobie...
Korci mnie jak cholera... Mam juz dosc tej niepewnosci... Jeszcze 7 dni do testowania...

LOPOP- to kciuki zacisniete:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bardzo mocno;-):-)

WISIEŃKA- baaaaaardzo sie ciesze,ze domek wpadl w oko:tak:najwazniejsze,ze ma to cos:rofl: i bedziesz mogla tam wychowywac swje maluszki;-)a jesli chodzi o spotkanie z Mlodam to nie wyszlo:sorry2:mieli wyjechac z Wroclawiao 16 i byc u mnie kolo 19 ale niestety wyjechali pozniej i byliby u mnie po 22 a problem w tym ze po ciemku ciezko tlumaczyc jak dojechac i mialam po Nich do centrum wyjechac,ale nie moglam bo Tom ma w srody siatke i wraca przed 23 a przeciez nie zostawie dzieci w domu samych,ale nic nastepnym razem:tak:szkoda,ze u Was pada,ale jak masz kalosze to szpanuj:rofl2::laugh2::rofl2:

MALAPRALINKA- mozna na rowerach ,ale narazie tylko dzieci maja my nie mamy:no2:a pza tym ja i rower:oo2::oo2:

Ja sobie rowerek w zasadzie kupilam zeby do pracy na popoludnie jezdzic bez problemu, a w zasadzie wracac... Bo tak to pieszo chodze (7km mam), ale przed polnoca to juz nie za ciekawie pieszo..

Teraz to w ogole sie zastanawiam jak musialam na tm rowerze wygladac jak wazylam 40 kilo wiecej;-)

FLEUR- moj mąż tez chce kupic rowery dla nas ,ale jak kiedys bylismy u rodzicow i widzial jak jezdze to powiedzial tak-niby jazdy na rowerze sie nie zapomina ...a ty zapomnialas.....:):):)))nawet nie chce wiedziec jak wygladalam :)[/QUOTE Mama to ja powiem ci jeszcze cos lepszego ja w wieku 30 lat nauczyłam sie dopiero pływac wstyd to mowic hehheeh najlepsze jest to ,ze w PL mieszkałam w karainie jezior ;) ale jakos nigdy mnie nie ciagneło nad wode ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry