co nowego lychac ktora w ciazy?:-)witaj palissa
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I
Iwonka25
Gość
mamucica dziękuję;-)
palissa witam nagapalma i ja dzisiaj testowałyśmy, ale tylko 1 kreska:-(
A ja tak zaglądam co jakiś czas....siedziałam na balkonie i obserwowałam jakiegoś dziadziusia który szedł bardzo powoli i wyglądał jakby się zgubił, więc wysłałam mojego P. by zapytał się czy potrzebuje pomocy, ale na szczęście wszystko jest ok Dziadziuś orientuje się gdzie jest, tylko po malutu chodzi. Co jak co jestem spokojniejsza:-)
palissa witam nagapalma i ja dzisiaj testowałyśmy, ale tylko 1 kreska:-(
A ja tak zaglądam co jakiś czas....siedziałam na balkonie i obserwowałam jakiegoś dziadziusia który szedł bardzo powoli i wyglądał jakby się zgubił, więc wysłałam mojego P. by zapytał się czy potrzebuje pomocy, ale na szczęście wszystko jest ok Dziadziuś orientuje się gdzie jest, tylko po malutu chodzi. Co jak co jestem spokojniejsza:-)
P
pysia888
Gość
Mamucica mi sie marzy spacerek od godziny ale moj poszedl w kime. ja chyba do niego dolacze.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
u nas piekne slonko wyszlo wiec idziemy na spacer troche tylki ruszyc;-)dzieci chca na rowery wiec nie ma bata
PALLISSA- witaj ,fajnie ze wlecialaskiedy zaczynacie znowu dzialać???jak sie czujesz???
PALLISSA- witaj ,fajnie ze wlecialaskiedy zaczynacie znowu dzialać???jak sie czujesz???
F
Fleur
Gość
Jestem sie przywitac z Wami moze jakas e_kawka ?
Chyba jestem tu sama ? takie moje szczescie
Zabieram sie za pomidorówke
Chyba jestem tu sama ? takie moje szczescie
Zabieram sie za pomidorówke
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05
MADUIXA- witam Cie na watku i zapraszam do pisania i oczywiscie trzymam &&&&&&&&&&& za testowanie
FLEUR- hejka my wlasnie wrocilismy ze spaceru i weszlam do domku zrobic kawke jak jest wolne i do tego ladna pogoda to na bb ruch mniejszyale wroca dziewczyny bo my przeciez uzaleznione;-)
ACHA- chcialam sie pochwalic ,ze Domiś sam juz jezdzi na rowerku )))
FLEUR- hejka my wlasnie wrocilismy ze spaceru i weszlam do domku zrobic kawke jak jest wolne i do tego ladna pogoda to na bb ruch mniejszyale wroca dziewczyny bo my przeciez uzaleznione;-)
ACHA- chcialam sie pochwalic ,ze Domiś sam juz jezdzi na rowerku )))
Ostatnia edycja:
F
Fleur
Gość
Czesc Mama jak sie spacerek udał ? czy ty tez na rowerku byłas czy tylko dzieciaki ?
mama05
FLEUR- ale nie przesadzamyja to dopiero bylby widok tylko dzieci na rowarach a my z Tomem na nogach-zrobilismy chyba z 8 km,ale taka pogoda ,ze az sie prosi spacer
teraz wrocilismy,dzieci zjadly jogurt i bawia sie u gory ,ja zaraz robie salatke z pomidorkami koktailowymi:-)
a jak u Ciebie dzionek mija????
teraz wrocilismy,dzieci zjadly jogurt i bawia sie u gory ,ja zaraz robie salatke z pomidorkami koktailowymi:-)
a jak u Ciebie dzionek mija????
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
I ja wracam ze spacerku, mezus tez sie dolaczyl;-)
W sumie zeszlo nam dwie godziny...
Korci mnie zeby juz jutro test kupic...
W sumie zeszlo nam dwie godziny...
Korci mnie zeby juz jutro test kupic...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: