reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamucica dziękuję;-)

palissa witam:) nagapalma i ja dzisiaj testowałyśmy, ale tylko 1 kreska:-(

A ja tak zaglądam co jakiś czas....siedziałam na balkonie i obserwowałam jakiegoś dziadziusia który szedł bardzo powoli i wyglądał jakby się zgubił, więc wysłałam mojego P. by zapytał się czy potrzebuje pomocy, ale na szczęście wszystko jest ok:tak: Dziadziuś orientuje się gdzie jest, tylko po malutu chodzi. Co jak co jestem spokojniejsza:-)

Mamucica mi sie marzy spacerek od godziny ale moj poszedl w kime. ja chyba do niego dolacze.

u nas piekne slonko wyszlo wiec idziemy na spacer troche tylki ruszyc:tak:;-)dzieci chca na rowery wiec nie ma bata:sorry2:
PALLISSA- witaj ,fajnie ze wlecialas:tak:kiedy zaczynacie znowu dzialać???jak sie czujesz???

Jestem sie przywitac z Wami moze jakas e_kawka ;)?
Chyba jestem tu sama ? takie moje szczescie :(
Zabieram sie za pomidorówke :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MADUIXA- witam Cie na watku i zapraszam do pisania i oczywiscie trzymam &&&&&&&&&&& za testowanie:tak:

FLEUR- hejka my wlasnie wrocilismy ze spaceru i weszlam do domku zrobic kawke:tak: jak jest wolne i do tego ladna pogoda to na bb ruch mniejszy:tak:ale wroca dziewczyny bo my przeciez uzaleznione;-):-D

ACHA- chcialam sie pochwalic ,ze Domiś sam juz jezdzi na rowerku :):):):):):))))

Ostatnia edycja:
FLEUR- ale nie przesadzamy:-D:-D:-D:-Dja :szok::rolleyes2:to dopiero bylby widok:-D:-D:rofl: tylko dzieci na rowarach a my z Tomem na nogach-zrobilismy chyba z 8 km,ale taka pogoda ,ze az sie prosi spacer:tak:
teraz wrocilismy,dzieci zjadly jogurt i bawia sie u gory ,ja zaraz robie salatke z pomidorkami koktailowymi:-)

a jak u Ciebie dzionek mija????

reklama
I ja wracam ze spacerku, mezus tez sie dolaczyl;-)
W sumie zeszlo nam dwie godziny...

Korci mnie zeby juz jutro test kupic...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry