- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I
Iwonka25
Gość
iwonka przykro mi:-(,ale póki @ nie przyszła,to wszystko jest możliwe:-).a my tu od rana myślimy o Tobie
burza77 tu sporo kobitek po 30-tce,także myślę,że nigdy nie jest za późno na dziecko,jeśli się tego bardzo chce:-)
jol miłego weekendu
Nie macie pojęcia jak mi jest milutko na serduszku, że myślałyście:-) Za co Wam dziękuję Już to pisałam nie raz, ale powtórzę się Kochane Jesteście :-) Buziam Was Wszystkie (a co! posłodzę Wam trochę )
Jestem strasznie zestresowana i smutna dzisiaj... Jeszcze ta senna pogoda Ale musi być dobrze! Wczoraj nie mogłam spać, tak to przeżywałam, zasnęłam gdzieś po 3, i co chwilę budziłam się... Tak też nie może być, muszę troszkę wyluzować, ale łatwo powiedzieć
P
pysia888
Gość
Bibinko no niby tak ale jak wytrzymalam bez brzucha tyle czasu to jednak bym chciala bez niego isc hehe. Nie no... zle nie bedzie. Moze sie wchlonela tabletka
A ja wczoraj dostalam moja bluzke wtedy co takie pogaduchy tutaj o ciuszkach byly. cudowna jest
A ja wczoraj dostalam moja bluzke wtedy co takie pogaduchy tutaj o ciuszkach byly. cudowna jest
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PYSIA- witaj;-)
BIBINKA- to ja decyduje za Ciebie-JEDZCIEdomyslam sie ze u Ciebie hormony szaleja i dlatego takie nerwy i szczerze wspolczuje ciekawe jak nasza Wisieńka-dzis ma 4 dziec duphastonu i czy dostala @ czy nie
ide z kawa troche na ogrod do dzieci bo Domi krzyczy zeby Go pobujać
BIBINKA- to ja decyduje za Ciebie-JEDZCIEdomyslam sie ze u Ciebie hormony szaleja i dlatego takie nerwy i szczerze wspolczuje ciekawe jak nasza Wisieńka-dzis ma 4 dziec duphastonu i czy dostala @ czy nie
ide z kawa troche na ogrod do dzieci bo Domi krzyczy zeby Go pobujać
mama dzięki.idź,korzystajcie z pogody:-).jak ja bym chciała taki ogród.ja się wykończę sama ze sobą.mam nadzieję,że u wisienki lepiej,niz u mnie...
zmykam kochane,nie wiem czy dziś wpadnę,bo idziemy do szwagierki na kolację,a potem byc może pakowanie,więc ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I RESZTY DŁUGIEGO WEEKENDU:-).
zmykam kochane,nie wiem czy dziś wpadnę,bo idziemy do szwagierki na kolację,a potem byc może pakowanie,więc ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I RESZTY DŁUGIEGO WEEKENDU:-).
P
pysia888
Gość
MAMA to lec z dziecmi na ogrod. ja chyba doprowadze sie do porzadku i moze pojdziemy na spacerek poki deszczu nie ma
malapralinka
Fanka BB :)
Iwonka przykro mi ze tym razem sie nie udalo:-(
Tule Cie z calych sil...
Ja dzisiaj objawow nie mam juz zadnych, chociaz do wczoraj identyczne jak w poprzedniej ciazy na poczatku...
Jedyne co daje mi nadzieje to to ze mimo iz cyce nie bola to sa jakby wypelnione czyms, wieksze...
Bo wiecie, nie ma co ukrywac, to ze tle schudlam, wprawdzie skora jest wszedzie idealna i nie widac ze mialam tle kilo, jedyne co ucierpialo to cycochy, sama skora jakby zostala
Ale wole nie miec cycochow a miec normalna wage;-)
Wracajac jednak do tematu to do kilku dni to nie sa moje cyce, jakies obce...
a ja lece z piesiem...
Tule Cie z calych sil...
Ja dzisiaj objawow nie mam juz zadnych, chociaz do wczoraj identyczne jak w poprzedniej ciazy na poczatku...
Jedyne co daje mi nadzieje to to ze mimo iz cyce nie bola to sa jakby wypelnione czyms, wieksze...
Bo wiecie, nie ma co ukrywac, to ze tle schudlam, wprawdzie skora jest wszedzie idealna i nie widac ze mialam tle kilo, jedyne co ucierpialo to cycochy, sama skora jakby zostala
Ale wole nie miec cycochow a miec normalna wage;-)
Wracajac jednak do tematu to do kilku dni to nie sa moje cyce, jakies obce...
a ja lece z piesiem...
Ostatnia edycja:
witam nowe formumowiczki, hej madziara i burza.
burza prosze mi tu nie wysuwać takich opinii, że po 30 to już za późno. Ja też po trzydziestce i staram się usilnie Rodzeństwo musi być. A 30 na drugie dziecko czas bardzo odpowiedni
mama ale Ci zazdroszcze tego ogrodu ja musze się do rodziny wpraszać żeby w ogrodzie z kawą posiedzieć
Iwonka mocno przytulam, niefajnie że jedna kreska; nie cierpię tego widoku, wrrr. Ale może zajście później było i jeszcze sprawa nie przesądzona
malapralinka u mnie też zawsze cycki lecą jak waga spada Osobiście chciałabym mieć większe ale jak natura takimi obdarzyła to co poradzić
pysia ja się na spacer od rana wybieram i wybrać się nie mogę a pogoda kusi oj kusi
burza prosze mi tu nie wysuwać takich opinii, że po 30 to już za późno. Ja też po trzydziestce i staram się usilnie Rodzeństwo musi być. A 30 na drugie dziecko czas bardzo odpowiedni
mama ale Ci zazdroszcze tego ogrodu ja musze się do rodziny wpraszać żeby w ogrodzie z kawą posiedzieć
Iwonka mocno przytulam, niefajnie że jedna kreska; nie cierpię tego widoku, wrrr. Ale może zajście później było i jeszcze sprawa nie przesądzona
malapralinka u mnie też zawsze cycki lecą jak waga spada Osobiście chciałabym mieć większe ale jak natura takimi obdarzyła to co poradzić
pysia ja się na spacer od rana wybieram i wybrać się nie mogę a pogoda kusi oj kusi
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: