reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- no na weekend ma przyjechac moja siostra ,ale szkoda ze Tom musi jutro isc do pracy:sorry2:a za zaproszenie dziekuje,juz sie pakujemy:tak:;-)

SOL- hejka:tak:a u nas widzisz przedszkole zamkniete:sorry2:

IWONKA miala testowac z tego co pamietam i co nie odezwala sie:no::sorry2:

BURZA77- witamy i rozgość sie!!zycze owocnych staran-tu jest wiele lasek po 30 ja tez:))

Ostatnia edycja:
reklama
mama to rodzinny weekend się zapowiada,pogoda ma być super:tak:.a ja się zastanawiam czy jechać z M...M biegnie maraton z Bydgoszczy go Torunia w niedziele i niby sobie zamówiliśmy domek pod Bydgoszczą nad jeziorem koroniewskim od jutra.tym razem wyjazd z Alą:tak:,a ona mi w nocy znów kaszlała:-(
burza 77 witaj i rozgość się:tak::-)

dziękuję za przyjęcie .:-D.
mama-ja mam już nawet trójkię za sobą , i zastanawiam się tak po cichu czy aby to nie za późno na maluszka ;-)

Cześć Kochane;-)

Przepraszam, że dopiero teraz sie odezwałam, ale spałam dzisiaj prawie do 12:zawstydzona/y: bo nie mogłam spać w nocy... A później to kąpiel i śniadanie i tak zeszło...
Oczywiście testowałam i jedna kreska:-( Także chyba nici z tego:zawstydzona/y: Tempka nie spada.... No nic, następny cykl przede mną i trzeba dalej walczyć:tak:
nagapalma cuż moge powiedzieć....bardzo mi przykro Kochana:-(

Oczywiście bardzo, ale to bardzo dziekuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :))))))))))

Witam nowe dziewczyny na wątku :)))))))))))))))))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonka ... przykro, że 1 krecha ... ale póki temp w górze, nadzieja jest :-)

Ja zmykam, bo zaraz będziemy wyjeżdżać ... wracamy dopiero w niedzielę, więc miejcie litość i nie produkujcie za dużo :-p

Miłego weekendu życzę wszystkim, owocnych staranek i oczywiście mam nadzieję jakieś nowe fasolki zobaczyć w poniedziałek :-):-):-)

iwonka przykro mi:-(,ale póki @ nie przyszła,to wszystko jest możliwe:tak::-).a my tu od rana myślimy o Tobie:tak:
burza77 tu sporo kobitek po 30-tce,także myślę,że nigdy nie jest za późno na dziecko,jeśli się tego bardzo chce:tak::-)
jol miłego weekendu;)

NAGAPALMA,IWNKA- tule Was obie:sorry2:jeszcze sie uda,glowa do gory choc wiem ze ciezko,ale macie nas i my Was wspieramy jak umiemy....

BURZA77- prosze mi tu tak nie myslec ze po 30 to juz za pozno na maluszka:no:halo!!!!przeciez my mlode jestesmy i damy rade:tak::-):-):-)trzymam kciuki zeby @ nie przyszla;-)

BIBINKA- ja bym pojechala,tymbardziej jak macie juz kwatere:tak:przyda Wam sie rodzinny wyjazd a dla Ali kup sinecod albo supremin i w nocy masz po kaszlu:tak:i przyjemności a mąż bedzie czul Wasze wsparcie:tak:

mama ja to ostatnio jestem taka niezdecydowana,że szok:szok:,a wczoraj to taki nerw był,wrrrr:wściekła/y::wściekła/y:.niech ta @ przyjdzie,bo ręka noga:wściekła/y:.te wahania hormonalne mnie dobijają...

Ostatnia edycja:
Witam kobietki. Ja wlasnie otworzylam oczy, bo spalam po nocce, zjadlam obiadek i mam czas dla siebie. Dzis i jutro wolne, wiec cudownie...
eh, przedwczoraj wymiotowalam raz a 2 godziny wczesniej wzielam anty. moj mowi, zebym sie nie przejmowala a ja wciaz o tym mysle. Niby wesele tuz, tuz ale jednak chcialabym sie napic na swoim weselu... eeee moze w ciazy nie bede :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry