reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wszystkie :-)
Dołączam do waszego wątku gdyż staram się o dzidzię, mam już synka 5 lat i 7 m-cy i myślę że przydałoby się rodzeństwo:tak:
Nie prześledziłam jeszcze forum ale mam nadzieję to nadrobić. Dopiero co się zalogowałam i jeszcze też nie bardzo łapię co do czego.
Życzę miłego dzionka, nie wiedzieć czemu ciągle mi się wydaje że dziś niedziela :eek:

Kurcze problemy techniczne mialam:wściekła/y:

Witaj Madziara, moja imienniczko;-)

No i pouciekaly:-(...

to lece robic obiadek:-)

Ostatnia edycja:
witam sie,ja dzis bede bardziej z doskoku:tak:;-)ale bede;-)

sciskam wszystkie moje kochane e-kolezanki;-),witam nowe i zachecam do pisania:tak:

ja wlasnie robie obiad,Tom w ogrodzie z mata ogrodowa walczy i dzieci na hustawce-pogode mamy ladna
szkoda,ze Tom jutro do pracy idzie:sorry2:na ale coz...bede sama z dziecmi bo przedszkole zamkniete.

sciskam i pozdrawiam:-)

Witam się po spacerku - byliśmy sobie w parku bo taka ładna pogoda ze żal nie skorzystać - a najlepsze że zanim wyszliśmy to patrzyłam na pogodynkę że u mnie właśnie trwa burza :-D Taka słoneczko chmurowa chyba bo raz słoneczko, raz chmurki ale 20" więc nic tylko na dworze siedzieć :-D
Idę was poczytać a potem spadam obiad robić.
mama - a ja jutro Karolę do przedszkola wysyłam bo otwarte :-p A Marcin dopiero na nockę idzie więc sobie trochę razem pobędziemy :-D
asiuasiu - grzecznie ostatni raz ostrzegam przed pisaniem posta pod postem bo będzie czerwona kartka! PKT 3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej ,hej:tak::-).witam wszystkie:tak::-).obiadek dochodzi,wiec mam chwilę na bb:-)
jakś zamulona jestem,brzuch lekko pobolewa nadal,ale @ brak:-(,a 50 dni minęło jak jeden dzień:shocked2:
nagapalma przykro mi:-(
jeżynka no to czujesz,że jesteś w ciąży:tak:
sol dziś znów gołębie na obiadek:-D?w prognozy nie ma co za bardzo wierzyć:no:
mama szkoda,że sami siedzicie.zapraszam na kawkę/herbatkę i ciacho:tak::-)
asiuasiu cieszę się,że lepiej się czujesz:tak:
ewcia nie gadaj głupotek:tak:
aga ,he he "szpiegu"nasz:cool2::-D,nie ma co się pierdołami przejmować:tak:
malapralinka może i dobrze,że z tym mieszkanie nie wyszło,znajdziecie coś lepszego:tak:. niefajnie się ta koleżanka zachowała:no:
bunia mój M chce kupić playstation,niby dla Ali do gier:cool2:.juz go widzę:-D
maran,mamucica,sorbek witajcie:tak:
madziara rozgość się:tak:

reklama
Witam się bardzo serdecznie i proszę o przyjęcie mnie do waszego grona ,, :-). Mam już swoje lata ( jestem po 30 stce ) i jedną ukochaną córcię , rozwód za sobą i nowy ślub ,z moim ukochanym mężulkiem od dawna się staramy o wspólne maleństwo ale jakoś nam to nie wychodzi , marne skutki ,nie nakręcamy się bo po co i tak jak ma być to będzie :-D,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry