reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wszystkie :-)
Dołączam do waszego wątku gdyż staram się o dzidzię, mam już synka 5 lat i 7 m-cy i myślę że przydałoby się rodzeństwo:tak:
Nie prześledziłam jeszcze forum ale mam nadzieję to nadrobić. Dopiero co się zalogowałam i jeszcze też nie bardzo łapię co do czego.
Życzę miłego dzionka, nie wiedzieć czemu ciągle mi się wydaje że dziś niedziela :eek:

Kurcze problemy techniczne mialam:wściekła/y:

Witaj Madziara, moja imienniczko;-)

No i pouciekaly:-(...

to lece robic obiadek:-)

Ostatnia edycja:
witam sie,ja dzis bede bardziej z doskoku:tak:;-)ale bede;-)

sciskam wszystkie moje kochane e-kolezanki;-),witam nowe i zachecam do pisania:tak:

ja wlasnie robie obiad,Tom w ogrodzie z mata ogrodowa walczy i dzieci na hustawce-pogode mamy ladna
szkoda,ze Tom jutro do pracy idzie:sorry2:na ale coz...bede sama z dziecmi bo przedszkole zamkniete.

sciskam i pozdrawiam:-)

Witam się po spacerku - byliśmy sobie w parku bo taka ładna pogoda ze żal nie skorzystać - a najlepsze że zanim wyszliśmy to patrzyłam na pogodynkę że u mnie właśnie trwa burza :-D Taka słoneczko chmurowa chyba bo raz słoneczko, raz chmurki ale 20" więc nic tylko na dworze siedzieć :-D
Idę was poczytać a potem spadam obiad robić.
mama - a ja jutro Karolę do przedszkola wysyłam bo otwarte :-p A Marcin dopiero na nockę idzie więc sobie trochę razem pobędziemy :-D
asiuasiu - grzecznie ostatni raz ostrzegam przed pisaniem posta pod postem bo będzie czerwona kartka! PKT 3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej ,hej:tak::-).witam wszystkie:tak::-).obiadek dochodzi,wiec mam chwilę na bb:-)
jakś zamulona jestem,brzuch lekko pobolewa nadal,ale @ brak:-(,a 50 dni minęło jak jeden dzień:shocked2:
nagapalma przykro mi:-(
jeżynka no to czujesz,że jesteś w ciąży:tak:
sol dziś znów gołębie na obiadek:-D?w prognozy nie ma co za bardzo wierzyć:no:
mama szkoda,że sami siedzicie.zapraszam na kawkę/herbatkę i ciacho:tak::-)
asiuasiu cieszę się,że lepiej się czujesz:tak:
ewcia nie gadaj głupotek:tak:
aga ,he he "szpiegu"nasz:cool2::-D,nie ma co się pierdołami przejmować:tak:
malapralinka może i dobrze,że z tym mieszkanie nie wyszło,znajdziecie coś lepszego:tak:. niefajnie się ta koleżanka zachowała:no:
bunia mój M chce kupić playstation,niby dla Ali do gier:cool2:.juz go widzę:-D
maran,mamucica,sorbek witajcie:tak:
madziara rozgość się:tak:

reklama
Witam się bardzo serdecznie i proszę o przyjęcie mnie do waszego grona ,, :-). Mam już swoje lata ( jestem po 30 stce ) i jedną ukochaną córcię , rozwód za sobą i nowy ślub ,z moim ukochanym mężulkiem od dawna się staramy o wspólne maleństwo ale jakoś nam to nie wychodzi , marne skutki ,nie nakręcamy się bo po co i tak jak ma być to będzie :-D,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry