reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadam się przywitać:-).... mam straszny mętlik w głowie. Najgorzej jak trzeba dokonywać trudnych wyborów :dry:
Witaj Lorelain :)
Najtrudniejsze decyzje podejmuje się w spokoju...:))
Witaj Agusia;-)
Ten tdzien bedzie chyba najgorszy dlamnie, niedosc ze zapierdziel w pracy to jeszcze do pschiatrka moga mnie wyslac z urojona ciaza...;-)
Wczoraj plecy mnie tak bardzo bolal, zreszta oblawy mam co do dnia takie same jak poprzednio...
ale dzisiaj to juz cycki bardziej flaki...
Co ja bym dala zeby o tm nie mslec...

Ae wczoraj sobie piwko wypilam na rodcznice...
Poprzednim razem dbalam, nie pilam, uwazalam i sie nie udalo, teraz co ma byc to bedzie

Trzeba mieć spokojne nastawienie i Twoje podejście mi się podoba co ma być to będzie...i będzie dobrze,musi być:))
A robiłaś test?

maran witaj:))
No właśnie gdzie Iwonka:))

reklama
Test robie 10go - mamy wtedy swoja mala rocznice;-)
a 11go wpada @...
Aktualnie jeszcze za wczesnie na test, ewentualnie w sobote moglabym juz robic z krwi ale sie wstrzymam

Maran Witaj ;-)

A Iwonka to nas specjalnie przetrzymuje chba

cześć dziewczynki, mamucica południowo wita:)
nie wybrałam się na procesje tylko przysiadłam i nadrabiałam czytanki bo jak zwykle tempo macie błysawiczne:)

nagapalma bardzo mi przykro:( tylko prosze się nie podłamywać tylko starania trwają, tak???

maran masz rację, szkoda żeby te zafasolkowane uciekały, w końcu starałyście się i będziecie mamami w 2011 a my staramy się dalej; jeszcze mamy szanse na 2011:)

agnieszka
a na czym polega robota takiego szpiega??? nie konspiruj się za bardzo bo nam bedzie Cie brakować

malapralinka piwkiem się nie przejmuj; małe piwko nawet wskazane od czasu do czasu bo nerki lepiej pracują:) dzidzi małe piwko na pewno by nie zaszkodziło więc głwoy sobie tym nie zaprzątaj.

bunia, asiu witajce!

ewcia witaj; staraczki którym się udało wcale mnie nie dołują ale napawają nadzieją że i mnie się w końcu uda!!!

hej Lorelain, jakie trudne wybory???

Ostatnia edycja:
Witaj Mamuciaca;-)
O kurcze to juz poludnie mamy??:szok:
Dobrze ze jestem juz chociaz ubrana:-D

Z piwkiem to stwiersdzialm ze jak juz bede wiedziala o ciazy to wtedy sie powstrzmam. Aletak, trudno zeby sie kobieta powstrzymywala tle ckli ile sie stara, bo "moze bc w ciazy"

no właśnie, nie ma co wariować przecież mimo starań żyć trzeba w miare normalnie.
Ja zanim się dowiedziałam o tym że jestem w ciąży 5 lat temu byłam na wyjazdowej imprezie firmowej. A na firmówkach wiadomo i alkohol i papieroski więc wesoło było; to była końcówka maja a w czerwcu w połowie się dowiedziałam że jestem w 7 tyg ciąży. Na firmówce byłam więc zafasolkowana. Miałam troch stracha i wyrzutów ale przeciez nie wiedziałam. Synek na szczęście urodził się zdrowy.

no właśnie, nie ma co wariować przecież mimo starań żyć trzeba w miare normalnie.
Ja zanim się dowiedziałam o tym że jestem w ciąży 5 lat temu byłam na wyjazdowej imprezie firmowej. A na firmówkach wiadomo i alkohol i papieroski więc wesoło było; to była końcówka maja a w czerwcu w połowie się dowiedziałam że jestem w 7 tyg ciąży. Na firmówce byłam więc zafasolkowana. Miałam troch stracha i wyrzutów ale przeciez nie wiedziałam. Synek na szczęście urodził się zdrowy.

u mnie też tak było - byłam na imprezie wypiłąm nie mało rumu z colą i na drugi dzien było mi niedobrze i tak przez kilka dni myślałam ze mam takiego długiego kaca :zawstydzona/y: a potem okazało się żę to ciąża - ale też wszystko było ok Majcia urodziła się zdrowa jak rydz

jeżynka
wreszcie teścik - cudne kreseczki

a gdzie ta iwonka :confused:

agnieszka[/B] a na czym polega robota takiego szpiega??? nie konspiruj się za bardzo bo nam bedzie Cie brakować
mamucica witam:)
A dlaczego ma wam mnie brakować?Ja nigdzie nie odchodzę :no:

A "szpiegostwo"to chyba to że czyta się inne wątki a przecież to wątki otwarte i po to one są aby je czytać.Najwidoczniej nie wolna nam...:-/
Muszę napisać do bb i się spytać czy mogę przeglądać inne wątki bo może mam zakazane :-D

...ale leje na tą sytuacje,mam inne sprawy na głowie niż zawracanie sobie takimi pierdołami głowę.

jsobrek witam :)
Jak wena powróci to wróc do nas i pisz:))

Ostatnia edycja:
agnieszka no pomyliłam:) Kinga pisała że szpiega ma i nie może od serca tu pogadać więc myślałam ze się będzie konspirować i rzadko tu zaglądać:(
Ty napisałaś o szpiegach dwóch i do Ciebie padła moja odpowiedź. Ale dobrze że Cię szpiegowcy nie ruszają.
Kinga Ty też się nie daj i też niech ci koło uszu latają:)

Ale nadal te szpiegi dla mnie czarna magia:(

reklama
Cześć AGA :-)

temat szpiegów dla mnie czarna magia:sorry2: - ale to moze i dobrze :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry