reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadam się przywitać:-).... mam straszny mętlik w głowie. Najgorzej jak trzeba dokonywać trudnych wyborów :dry:
Witaj Lorelain :)
Najtrudniejsze decyzje podejmuje się w spokoju...:))
Witaj Agusia;-)
Ten tdzien bedzie chyba najgorszy dlamnie, niedosc ze zapierdziel w pracy to jeszcze do pschiatrka moga mnie wyslac z urojona ciaza...;-)
Wczoraj plecy mnie tak bardzo bolal, zreszta oblawy mam co do dnia takie same jak poprzednio...
ale dzisiaj to juz cycki bardziej flaki...
Co ja bym dala zeby o tm nie mslec...

Ae wczoraj sobie piwko wypilam na rodcznice...
Poprzednim razem dbalam, nie pilam, uwazalam i sie nie udalo, teraz co ma byc to bedzie

Trzeba mieć spokojne nastawienie i Twoje podejście mi się podoba co ma być to będzie...i będzie dobrze,musi być:))
A robiłaś test?

maran witaj:))
No właśnie gdzie Iwonka:))

reklama
Test robie 10go - mamy wtedy swoja mala rocznice;-)
a 11go wpada @...
Aktualnie jeszcze za wczesnie na test, ewentualnie w sobote moglabym juz robic z krwi ale sie wstrzymam

Maran Witaj ;-)

A Iwonka to nas specjalnie przetrzymuje chba

cześć dziewczynki, mamucica południowo wita:)
nie wybrałam się na procesje tylko przysiadłam i nadrabiałam czytanki bo jak zwykle tempo macie błysawiczne:)

nagapalma bardzo mi przykro:( tylko prosze się nie podłamywać tylko starania trwają, tak???

maran masz rację, szkoda żeby te zafasolkowane uciekały, w końcu starałyście się i będziecie mamami w 2011 a my staramy się dalej; jeszcze mamy szanse na 2011:)

agnieszka
a na czym polega robota takiego szpiega??? nie konspiruj się za bardzo bo nam bedzie Cie brakować

malapralinka piwkiem się nie przejmuj; małe piwko nawet wskazane od czasu do czasu bo nerki lepiej pracują:) dzidzi małe piwko na pewno by nie zaszkodziło więc głwoy sobie tym nie zaprzątaj.

bunia, asiu witajce!

ewcia witaj; staraczki którym się udało wcale mnie nie dołują ale napawają nadzieją że i mnie się w końcu uda!!!

hej Lorelain, jakie trudne wybory???

Ostatnia edycja:
Witaj Mamuciaca;-)
O kurcze to juz poludnie mamy??:szok:
Dobrze ze jestem juz chociaz ubrana:-D

Z piwkiem to stwiersdzialm ze jak juz bede wiedziala o ciazy to wtedy sie powstrzmam. Aletak, trudno zeby sie kobieta powstrzymywala tle ckli ile sie stara, bo "moze bc w ciazy"

no właśnie, nie ma co wariować przecież mimo starań żyć trzeba w miare normalnie.
Ja zanim się dowiedziałam o tym że jestem w ciąży 5 lat temu byłam na wyjazdowej imprezie firmowej. A na firmówkach wiadomo i alkohol i papieroski więc wesoło było; to była końcówka maja a w czerwcu w połowie się dowiedziałam że jestem w 7 tyg ciąży. Na firmówce byłam więc zafasolkowana. Miałam troch stracha i wyrzutów ale przeciez nie wiedziałam. Synek na szczęście urodził się zdrowy.

no właśnie, nie ma co wariować przecież mimo starań żyć trzeba w miare normalnie.
Ja zanim się dowiedziałam o tym że jestem w ciąży 5 lat temu byłam na wyjazdowej imprezie firmowej. A na firmówkach wiadomo i alkohol i papieroski więc wesoło było; to była końcówka maja a w czerwcu w połowie się dowiedziałam że jestem w 7 tyg ciąży. Na firmówce byłam więc zafasolkowana. Miałam troch stracha i wyrzutów ale przeciez nie wiedziałam. Synek na szczęście urodził się zdrowy.

u mnie też tak było - byłam na imprezie wypiłąm nie mało rumu z colą i na drugi dzien było mi niedobrze i tak przez kilka dni myślałam ze mam takiego długiego kaca :zawstydzona/y: a potem okazało się żę to ciąża - ale też wszystko było ok Majcia urodziła się zdrowa jak rydz

jeżynka
wreszcie teścik - cudne kreseczki

a gdzie ta iwonka :confused:

agnieszka[/B] a na czym polega robota takiego szpiega??? nie konspiruj się za bardzo bo nam bedzie Cie brakować
mamucica witam:)
A dlaczego ma wam mnie brakować?Ja nigdzie nie odchodzę :no:

A "szpiegostwo"to chyba to że czyta się inne wątki a przecież to wątki otwarte i po to one są aby je czytać.Najwidoczniej nie wolna nam...:-/
Muszę napisać do bb i się spytać czy mogę przeglądać inne wątki bo może mam zakazane :-D

...ale leje na tą sytuacje,mam inne sprawy na głowie niż zawracanie sobie takimi pierdołami głowę.

jsobrek witam :)
Jak wena powróci to wróc do nas i pisz:))

Ostatnia edycja:
agnieszka no pomyliłam:) Kinga pisała że szpiega ma i nie może od serca tu pogadać więc myślałam ze się będzie konspirować i rzadko tu zaglądać:(
Ty napisałaś o szpiegach dwóch i do Ciebie padła moja odpowiedź. Ale dobrze że Cię szpiegowcy nie ruszają.
Kinga Ty też się nie daj i też niech ci koło uszu latają:)

Ale nadal te szpiegi dla mnie czarna magia:(

reklama
Cześć AGA :-)

temat szpiegów dla mnie czarna magia:sorry2: - ale to moze i dobrze :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry