reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia a jak dlugo sie staracie jak moge wiedziec

teraz to 15 cykl- jak widać na suwaczku :-)

Mi się tu podoba,dziewczyny są miłe,pomocne i nikt się nie obraża że komuś się udało.
A to chodzi na tym wątku:)

no właśnie :tak: tu się nikt nikogo nie czepia :-) można swobodnie mieć doła i się wyżalić i nikt tu po nikim nie buczy i nie ocenia :-D równouprawnienie tu jest ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bunia - szczerze mówiąc to nawet nie pamiętałam, że to o Tobie na tamtym forum było bo ja to czytałam jak było świeże kilka dni temu.

Witajcie Laseczki:-)
Ale naskrobalyscie...

Nagapalma
bardzo mi przykro:-(

A wiesci od Iwonki brak poki co:-(

U mnie humorek dzisiaj troszke lepszy...
Z mieszkaniem lipa bedzie, pogodzilam sie z tym, ale cz tak czy siak szukamy czegos innego.
Jednak czeka mnie do niej telefon zeb powiedziec ze nie zalatwim przeciez tak szybko kredytu, a najgorsze jest to ze to kolezanka...

Wiecie jak bym wolala zeby dzisiaj bl normalny dzien, a nie poozamkane wszystko.
Bo przez to mialam wczoraj zapiernicz w pracy jak cholera ( do 22giej) a jutro bedzie to samo (na 5 rano).. Dzisiaj sie obijam tlko

bunia - szczerze mówiąc to nawet nie pamiętałam, że to o Tobie na tamtym forum było bo ja to czytałam jak było świeże kilka dni temu.

ano o mnie ;-) taka się burza zrobiła, bo się chciałam wyżalić i wysmutać a tu zonk :eek: ale spoko- mam was. przynajmniej jesteście szczere i za czyjąć szczerość nie lejecie po tyłku ;-) :-D

no właśnie :tak: tu się nikt nikogo nie czepia :-) można swobodnie mieć doła i się wyżalić i nikt tu po nikim nie buczy i nie ocenia :-D równouprawnienie tu jest ;-)
czytalalm ze do 15 razy sztuka ale wolalam sie upewnic :)

jestem pewna ze wam sie uda !!!!!

ano o mnie ;-) taka się burza zrobiła, bo się chciałam wyżalić i wysmutać a tu zonk :eek: ale spoko- mam was. przynajmniej jesteście szczere i za czyjąć szczerość nie lejecie po tyłku ;-) :-D

popatrz a ja tez to czytalam ale dawnooo temu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dokładnie a takie które będą się czepiały to będziemy przeganiać:-/
Równouprawnienie jest i będzie:))

Bunia tu nikt nikogo nie będzie lał po tyłku także spokojnie:))
Śmiało można pisac:)

małapralinka witaj:)co u ciebie?

Ostatnia edycja:
Wpadam się przywitać:-).... mam straszny mętlik w głowie. Najgorzej jak trzeba dokonywać trudnych wyborów :dry:

Witaj Agusia;-)
Ten tdzien bedzie chyba najgorszy dlamnie, niedosc ze zapierdziel w pracy to jeszcze do pschiatrka moga mnie wyslac z urojona ciaza...;-)
Wczoraj plecy mnie tak bardzo bolal, zreszta oblawy mam co do dnia takie same jak poprzednio...
ale dzisiaj to juz cycki bardziej flaki...
Co ja bym dala zeby o tm nie mslec...

Ae wczoraj sobie piwko wypilam na rodcznice...
Poprzednim razem dbalam, nie pilam, uwazalam i sie nie udalo, teraz co ma byc to bedzie

reklama
Ala spi wiec ja do Was wpadam poczytać... u mnie samopoczucie?? hmmm zupełnie normalne tylko te nerwy i nerwy a mąż to mnie w tym nie rozumie i dodatkowo na każdą moją zaczepke reaguje i mnie jeszcze 1000 razy gorzej wkurza... poza tym wszystko dobrze :)

odnośnie forum to myśle sobie, że takie fajne grono babeczek sie tu zebrało, że szkoda by było, gdyby każda zafasolkowana przenosiła sie od razu na inny wątek bo wówczas zostawały by stale tylko same staraczki a tak można sie nawzajem wspierać i czerpać wiedzę z doświadczenia innych... widzieć, że tej która starał się już długo wreszcie udało się i czerpać motywacje w trudnych chwilach, których przecież nie brakuje... tak myślę... czasem uda sie za pierwszym razem a czasem musi to potrwać , czasem też potrzeba leków różnie to życie układa nam droge do szczęścia...

gdzie ta iwonka??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry