reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ehh.. teraz to tylko czekanie mi zostało do nastepnej owu .. Tak myśle, o jakichś witaminkach dla Mężula, co by wzmocnić tych jego zawodników... macie coś do polecenia?

reklama
kulek wit C przyda się mężowi. Cynk ,zwiększa ilość nasienia.Reszta jak coś sobie przypomnę.... Działajcie i nie przejmujcie się tak bardzo dietą, będzie dobrze :D

KULEK niestety nie pomogę

MARAN - Pati miała tak że o wszystko był płacz - tak chciała na nas wymusić to co ona chce. Ale jak ja powiedzialam raz że NIE to się tego trzymałam choćby nie wiem co robiła aż w końcu dotarło do niej że tym nic nie wskura. Wiem że to jest trudne ale konsekwencja rodziców to jest TO na bunty w różnym wieku. Życzę powodzenia w walce z Małą Buntowniczką:tak::tak:

ja sie tylko przywitam i spadam spac bo wykonczona jestep przez ta pogode-glowa mi peka i jakas taka jestem nie teges:eek:
NIKA- no cos sie mijemy:sorry:

MARGOLCIA,SYLVI- myslalam dzis o Was i prosze-jestescie-sciskam Was kobietki;-):-)

MARAN- 4-latek juz niestety pyskuje i szybciej nerwy puszczaja:dry:

kochane padam wiec wszystkim zycze milej nocki,spokojnych snow i karaluchy!!! =))

ZAPMARTA,BIBINKA- buziaki w czolko:tak::-)

witam się wieczorną porą ...:-p
witaj kulek - bez przesady z tą dietą i nasieniem, połowa z nas przyszła na ten świat, gdy nasi rodzice byli pod wpływem ;-)
Pozatym ja wychodzę z założenia, że na nic naprawdę nie mamy wpływu, tylko nam się wydaje, że mamy ...

Ktoś jutro testuje oprócz mnie ?

Hej kochane,

kulek witam Cię i życzę szybkiego zafasolkowania.
sylvi, miło cię widzieć.
sol, nospa forte jest na recepte, pewnie tą właśnie szczęśliwej ginek zalecił.
motylek, hej. Jak samopoczucie ?

witam wszytskie razem i każdą z osobna:tak::-).
sylvi tulę...bądź silna dla swoich skarbów:tak:
wisienka spokojnej drogi!mnie mija 50-ty dzień od zabiegu i @ brak,ale taka wkur...jestem :wściekła/y::wściekła/y:i brzuch lekko pobolewa,że mam nadzieję,że w końcu zawita,wrrr...oby do Ciebie też!mnie niedługo mąż z chałupy wygoni:cool2:
margolcia pamiętamy:tak::-)
sol kucharo:cool2::-D,oby dolegliwości coraz mniej:tak:
maran mam nadzieję,że mdłości Cię ominą:tak:
nika skąd ja znam taki bunt:cool2::tak:
kulek witaj!plemniki nie ucierpią,nie martw się:tak:.mniej stresu i mniej myśl o tym,ale wiem ,że to nie jest łatwe,bo MY WSZYSTKIE TU MYSLIMY ZA BARDZO:-D:-D:-D
mama buźka:-)
pysia ale Ci suwaczek zasuwa do przodu;)
zapmarta jak się czujesz?Karolek śpi u siebie?
nagapalma hello!

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEJ NOCKI:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
MAMA pchełki na noc:-):-)
ZAPMARTA,NAGAPALMA - witajcie:-)
BIBINKA ach te nasze Buntowniczki:cool2::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry