reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, jesteś, a myślałam że się do Toma przytulasz.

miałam okropny dzień w pracy. Jak tak dalej pójdzie to sie wykończę. Bardzo sie dziś denerwowałam i cholernie bałam się o fasolkę.
Hormony mi szaleją i naprawdę nie wiele mi trzeba, aby wyprowadzić mnie z równowagi.
Nie dam rady...

agabre, a ja myślałam że fasolka
Nika witam cię mocno, ostatnio padałam jak mucha wieczorami i nie dałam rady pisać.

reklama
ZAPMARTA a nie możesz iść na L4:confused: Po co się niepotrzebnie denerwować i narażać Fasoleczkę

mama no widzisz jak Twoje myślenie działa na nas. Od razu się zjawiam. :D Kolorowych snów!!
bibinka niestety nawet jak sobie wmawiamy że nie myślimy to i tak w głędbi kłębią się myśli o ciąży i dziecku.

W latach 80 brakowało mnóstwo rzeczy-łącznie z prądem i alkoholem, a jak wiadomo wtedy rosła domowa produkcja bimbrów i innych takich. Także co mieli robić dorośli bez prądu, z bimbrem- siedzieć przy świeczkach z kieliszkiem, a jak świeczki się wypaliły to trzeba było pożytkować czas :D:D i tak oto powstał wyż demograficzny... A wtedy diety nie istniały. :D:D

Czesc dziewczynki witam sie wieczorkiem :)
Sol- kochana no-spa forte jest na recepte :)
Jestem zła jak nie powiem co bo jak mi ginek powiedział ze jest ok to go zapytałam czy moge czasem sie po przytulać z Krzyśkiem powiedział ze tak ale mam uważać wiec kurde ze mam ochote jak nie powiem co to czekałam na Krzyśka z utęsknieniem zjedliśmy obiadek późny zobaczyliśmy film poszłam z Fibi wracam i co cholera Krzysiek śpi ....... masakra tak mnie wkurzył ze brak mi słów....

szczęśliwa nie denerwuj się... złość piękności szkodzi i fasolince obecnie :D:D A tak na poważnie, może przytul się i obudź np. pocałunkami- może coś jeszcze dzisiaj będzie :D:D

Margolcia - jak Krzysiek zaśnie to koniec możesz go wynieść z domu i sie nie obudzi ..... jakiej piekności jak byś mnie teraz zobaczyła jak mi pryszcze powyskakiwały to szok ..... i to nie takie malusie .....

Szczęśliwa - ano chyba że tak :-p Na mnie no-spa zasadniczo nie działa więc zupełnie zapomniałam że jest wersja forte :-p A seksik sobie może daruj aż Ci całkiem skurcze przejdą :sorry:
bibinka - a pichcę - dopóki się dobrze czuję i mogę podejść do kuchni jest git :-D poprzedni tydzień nie mogłąm wejść do kuchni bo mnie muliło więc ten tydzień zaczynam odbijać sobie :-p

A ja następną wizytę mam pod koniec czerwca - i znowu kasa pójdzie :dry: Ale pocieszę się że następna jeśli nic się dziać nie będzie to dopiero na połówkowe przyjdę bo po kij co miesiąc mam chodzić?

hej dziewczyny wieczorową porą:)
Szczęśliwa uszy do góry. Nie dziś wieczorkiem to jutro z rana. Wypoczety chłopina będzie to i chęci będzie miał większe:) Super, że wszystko ok z fasolką i wizyta u gina pomyślna.

margolcia masz rację, z nudy i ogólnej niemocy dzieci dużo się tworzyło:) a teraz wszystkiego pod dostatkiem a dzieci nie chcą się łatwo tworzy:) cena cywilizacji:(
ale tam gdzie nie myślą to dzieci na pęczki mają; co rok prorok.
Że tej głowy wyłączyć się nie da, wrrrr

zapmarta
L4 polecam, po co się denerwować:)

Sol- tylko ze skurcze już mineły :( ale chciałam właśnie skonczyć opakowanie no-spy i poradzić sie ginka a ten królewicz wrrrr ..... mnie olał.....ja ale tacy sa faceci
widzisz a ja musze latać do lekarza co 2 tygodnie dobrze ze z NFZ bo bym finansowo nie wyrobiła a teraz jak bolało to byłam co tydzień.......
jedno mnie martwi ze jakaś laska pisze do niego np o 1 w nocy esy ..... np co robisz .... itd .....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry