reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, jesteś, a myślałam że się do Toma przytulasz.

miałam okropny dzień w pracy. Jak tak dalej pójdzie to sie wykończę. Bardzo sie dziś denerwowałam i cholernie bałam się o fasolkę.
Hormony mi szaleją i naprawdę nie wiele mi trzeba, aby wyprowadzić mnie z równowagi.
Nie dam rady...

agabre, a ja myślałam że fasolka
Nika witam cię mocno, ostatnio padałam jak mucha wieczorami i nie dałam rady pisać.

reklama
ZAPMARTA a nie możesz iść na L4:confused: Po co się niepotrzebnie denerwować i narażać Fasoleczkę

mama no widzisz jak Twoje myślenie działa na nas. Od razu się zjawiam. :D Kolorowych snów!!
bibinka niestety nawet jak sobie wmawiamy że nie myślimy to i tak w głędbi kłębią się myśli o ciąży i dziecku.

W latach 80 brakowało mnóstwo rzeczy-łącznie z prądem i alkoholem, a jak wiadomo wtedy rosła domowa produkcja bimbrów i innych takich. Także co mieli robić dorośli bez prądu, z bimbrem- siedzieć przy świeczkach z kieliszkiem, a jak świeczki się wypaliły to trzeba było pożytkować czas :D:D i tak oto powstał wyż demograficzny... A wtedy diety nie istniały. :D:D

Czesc dziewczynki witam sie wieczorkiem :)
Sol- kochana no-spa forte jest na recepte :)
Jestem zła jak nie powiem co bo jak mi ginek powiedział ze jest ok to go zapytałam czy moge czasem sie po przytulać z Krzyśkiem powiedział ze tak ale mam uważać wiec kurde ze mam ochote jak nie powiem co to czekałam na Krzyśka z utęsknieniem zjedliśmy obiadek późny zobaczyliśmy film poszłam z Fibi wracam i co cholera Krzysiek śpi ....... masakra tak mnie wkurzył ze brak mi słów....

szczęśliwa nie denerwuj się... złość piękności szkodzi i fasolince obecnie :D:D A tak na poważnie, może przytul się i obudź np. pocałunkami- może coś jeszcze dzisiaj będzie :D:D

Margolcia - jak Krzysiek zaśnie to koniec możesz go wynieść z domu i sie nie obudzi ..... jakiej piekności jak byś mnie teraz zobaczyła jak mi pryszcze powyskakiwały to szok ..... i to nie takie malusie .....

Szczęśliwa - ano chyba że tak :-p Na mnie no-spa zasadniczo nie działa więc zupełnie zapomniałam że jest wersja forte :-p A seksik sobie może daruj aż Ci całkiem skurcze przejdą :sorry:
bibinka - a pichcę - dopóki się dobrze czuję i mogę podejść do kuchni jest git :-D poprzedni tydzień nie mogłąm wejść do kuchni bo mnie muliło więc ten tydzień zaczynam odbijać sobie :-p

A ja następną wizytę mam pod koniec czerwca - i znowu kasa pójdzie :dry: Ale pocieszę się że następna jeśli nic się dziać nie będzie to dopiero na połówkowe przyjdę bo po kij co miesiąc mam chodzić?

hej dziewczyny wieczorową porą:)
Szczęśliwa uszy do góry. Nie dziś wieczorkiem to jutro z rana. Wypoczety chłopina będzie to i chęci będzie miał większe:) Super, że wszystko ok z fasolką i wizyta u gina pomyślna.

margolcia masz rację, z nudy i ogólnej niemocy dzieci dużo się tworzyło:) a teraz wszystkiego pod dostatkiem a dzieci nie chcą się łatwo tworzy:) cena cywilizacji:(
ale tam gdzie nie myślą to dzieci na pęczki mają; co rok prorok.
Że tej głowy wyłączyć się nie da, wrrrr

zapmarta
L4 polecam, po co się denerwować:)

Sol- tylko ze skurcze już mineły :( ale chciałam właśnie skonczyć opakowanie no-spy i poradzić sie ginka a ten królewicz wrrrr ..... mnie olał.....ja ale tacy sa faceci
widzisz a ja musze latać do lekarza co 2 tygodnie dobrze ze z NFZ bo bym finansowo nie wyrobiła a teraz jak bolało to byłam co tydzień.......
jedno mnie martwi ze jakaś laska pisze do niego np o 1 w nocy esy ..... np co robisz .... itd .....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry