reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
malapralinka, mi też się wydaje czasami, że nic się nie udaje, za 3 tygodnie zostaję bez pracy, od roku mam utrudniony kontakt z rodziną i przyjaciółmi (przeprowadziłam się do męża na drugi koniec Polski) ponad rok starań, setki badań, wizyt, leków i nawet najmniejszej fasolinki, ale jak spojrzę z drugiej strony, to i tak sporo osiągnęłam :)

wisieńka, 37,3 po terminie spodziewanej miesiączki to spore prawdopodobieństwo fasolki (ale ta temperatura poranna, nie wieczorem, popołudniami zazwyczaj się podnosi i nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy)

lorelain, oby w tej pracy jak najlepiej było :)
agabre witam i na tym wątku

reklama
No właśnie będę mierzyć jak dostanę @. Teraz to bez sensu. Dzieki dziewczyny za wsparcie. My wyjeżdzamy do taty. Do juterka i miłego wieczoru:-)

halooo
mam nadzieję że mnie pamiętacie...
U nas trochę mało czasu na wszystko dlatego nie piszę, ale czasami podczytuję.
maran grautuluję fasolki!!!! Niech się zdrowo rozwija!!! No to dzieciaki będziesz mieć z malutką różnicą wieku, super
My dzisiaj zaczęliśmy porządkować strych.. brrrrr jakby mnie nie powstrzymywali to śmietnik zapełniłabym w 15 minut. Ale o wszytsko się grzecznie pytałam co to? i czy można wyrzucić? No ale moi teściowie są z pokolenia "wszystko się może przydać" dlatego sporo rzeczy jest na strychu, łącznie z diaskopem bajka, kafelkami oryginalnie zapakowanymi z '79 i parkietem nie do ułożenia :D:D Jedna rzecz jest fajna- łóżeczko dziecięce, które ma ponad 40 lat i jest w dobrym stanie, także wymieni się metalowe części(śrudbki) wyczyści polakieruje od nowa i pierwszy mebelek dla dziecka będzie jak znalazł :D:D a w tym łóżeczku między innymi mój mąż spał i jeszcze około 10 dzieciaków po rodzinie :D

WISIENKA - szerokiej drogi:-)
SYLVI - witaj kochana:-) Dawno Cię nie było, fajnie że jesteś:tak: Jakie smutki:-(

A ja miałam szybki wypad do Ikea na male zakupki z siostrą:cool2::cool2:

wisieńka udanego wyjazdu i odpocznij i zrelaksuj się , a @ może w końcu przylezie (chociaż ja mam dalej nadzieję , że u Ciebie to jednak fasolka tak psoci)

kulek witaj
kurcze wisienka no też Cie to tyle nerwów musi kosztować...
margolcia no jasne, że Cie tu pamietamy i wyglądamy :)

MARAN witaj:-) Co do buntu 2-latka to gorszy jest bunt 4-latka, który własnie mam przyjemność poznawać:eek:
MARGOLCIA pewnie że pamiętamy:tak::tak: A takie łóżeczko dla dziecka to super sprawa;-) Pati też spała w łóżeczku w którym ja spałam:-)

maranka jak ty się czujesz?? Jakieś objawy ciążowe??

nika witaj!! A podobno bunt dwulatka trwa do 5 lat :D:D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry