agabre witam i na tym wątkumalapralinka, mi też się wydaje czasami, że nic się nie udaje, za 3 tygodnie zostaję bez pracy, od roku mam utrudniony kontakt z rodziną i przyjaciółmi (przeprowadziłam się do męża na drugi koniec Polski) ponad rok starań, setki badań, wizyt, leków i nawet najmniejszej fasolinki, ale jak spojrzę z drugiej strony, to i tak sporo osiągnęłam
wisieńka, 37,3 po terminie spodziewanej miesiączki to spore prawdopodobieństwo fasolki (ale ta temperatura poranna, nie wieczorem, popołudniami zazwyczaj się podnosi i nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy)
lorelain, oby w tej pracy jak najlepiej było
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
No właśnie będę mierzyć jak dostanę @. Teraz to bez sensu. Dzieki dziewczyny za wsparcie. My wyjeżdzamy do taty. Do juterka i miłego wieczoru:-)
tygryskowa
Miłego wypoczynku Wisienko i duuuuuuuuuuuuuuuużo RELAXU:-)
kulek witaj:-)
kulek witaj:-)
^margolcia^
halooo
mam nadzieję że mnie pamiętacie...
U nas trochę mało czasu na wszystko dlatego nie piszę, ale czasami podczytuję.
maran grautuluję fasolki!!!! Niech się zdrowo rozwija!!! No to dzieciaki będziesz mieć z malutką różnicą wieku, super
My dzisiaj zaczęliśmy porządkować strych.. brrrrr jakby mnie nie powstrzymywali to śmietnik zapełniłabym w 15 minut. Ale o wszytsko się grzecznie pytałam co to? i czy można wyrzucić? No ale moi teściowie są z pokolenia "wszystko się może przydać" dlatego sporo rzeczy jest na strychu, łącznie z diaskopem bajka, kafelkami oryginalnie zapakowanymi z '79 i parkietem nie do ułożenia Jedna rzecz jest fajna- łóżeczko dziecięce, które ma ponad 40 lat i jest w dobrym stanie, także wymieni się metalowe części(śrudbki) wyczyści polakieruje od nowa i pierwszy mebelek dla dziecka będzie jak znalazł a w tym łóżeczku między innymi mój mąż spał i jeszcze około 10 dzieciaków po rodzinie
mam nadzieję że mnie pamiętacie...
U nas trochę mało czasu na wszystko dlatego nie piszę, ale czasami podczytuję.
maran grautuluję fasolki!!!! Niech się zdrowo rozwija!!! No to dzieciaki będziesz mieć z malutką różnicą wieku, super
My dzisiaj zaczęliśmy porządkować strych.. brrrrr jakby mnie nie powstrzymywali to śmietnik zapełniłabym w 15 minut. Ale o wszytsko się grzecznie pytałam co to? i czy można wyrzucić? No ale moi teściowie są z pokolenia "wszystko się może przydać" dlatego sporo rzeczy jest na strychu, łącznie z diaskopem bajka, kafelkami oryginalnie zapakowanymi z '79 i parkietem nie do ułożenia Jedna rzecz jest fajna- łóżeczko dziecięce, które ma ponad 40 lat i jest w dobrym stanie, także wymieni się metalowe części(śrudbki) wyczyści polakieruje od nowa i pierwszy mebelek dla dziecka będzie jak znalazł a w tym łóżeczku między innymi mój mąż spał i jeszcze około 10 dzieciaków po rodzinie
^margolcia^
wisieńka udanego wyjazdu i odpocznij i zrelaksuj się , a @ może w końcu przylezie (chociaż ja mam dalej nadzieję , że u Ciebie to jednak fasolka tak psoci)
maran-atha
kulek witaj
kurcze wisienka no też Cie to tyle nerwów musi kosztować...
margolcia no jasne, że Cie tu pamietamy i wyglądamy
kurcze wisienka no też Cie to tyle nerwów musi kosztować...
margolcia no jasne, że Cie tu pamietamy i wyglądamy
^margolcia^
maranka jak ty się czujesz?? Jakieś objawy ciążowe??
nika witaj!! A podobno bunt dwulatka trwa do 5 lat
nika witaj!! A podobno bunt dwulatka trwa do 5 lat
reklama
M
motylek1135
Gość
Hej :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: