- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I
Iwonka25
Gość
Macie rację dziewczynki, możliwe że coś zafasolkowało, ale żeby mieć pewność ja jeszcze dzisiaj zaliczę aptekę I z rańca (o ile wytrzymam z czekaniem) zrobię test...
nagapalma - hihihi ja też tak mam Nakręcam się, a później wielkie rozczarowanie, ale miejmy nadzieję, że tym razem tego rozczarowania nie będzie
nagapalma - hihihi ja też tak mam Nakręcam się, a później wielkie rozczarowanie, ale miejmy nadzieję, że tym razem tego rozczarowania nie będzie
Wisieńka
Fanka BB :)
nagapalma trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama05
prrrryy szaaaalona :))
JOL- no to pewnie kregoslup Cie boli skoro taki ciezar musi dzwigac-jesli chodzi o piersimam kumpele 2 ktore maja ogromne piersi i mowia ze na kregoslup ledwo daja rade no coz kazdy swja biede ma;-)
WISIEŃKA- to Wy wybywacie do taty to ja czekam na fotki ogrodu taty:-)kurcze wkurzajace to jest ze ta @ tak Cie porabiaa skoro bierzesz juz 3 dni to moze jutr lub pojutrze dostanieszBibinka biedna tez nie ma i tez miala na dniach dostac a tu nicwspolczuje Wam bo nadziei na dzidzi nie ma a i dzialac nie mozna
IWONKA- JA TEZ PO 2 KAWACH I NIC DLATEGO TERAZ ZIELONA HERBA
NAGAPALMA- no skoro masz 1 to poczekaj do jutra
WISIEŃKA- to Wy wybywacie do taty to ja czekam na fotki ogrodu taty:-)kurcze wkurzajace to jest ze ta @ tak Cie porabiaa skoro bierzesz juz 3 dni to moze jutr lub pojutrze dostanieszBibinka biedna tez nie ma i tez miala na dniach dostac a tu nicwspolczuje Wam bo nadziei na dzidzi nie ma a i dzialac nie mozna
IWONKA- JA TEZ PO 2 KAWACH I NIC DLATEGO TERAZ ZIELONA HERBA
NAGAPALMA- no skoro masz 1 to poczekaj do jutra
I
Iwonka25
Gość
Kochane, muszę zmykać....dostałam projekcik do wykonania - pracuję dzisiaj z domku Później do Was zajrzę)) Miłego dnia Wam życzę!!!!!!
Wisieńka
mama porobiłam zdjecia ostatnio ale zgubił się kabel od aparatu i nie mogę wrzucić, żadnych fotek na kompa. A teraz będziemy na weekend będziemy remontować pokój dla chłopaków, będzie na końcu korytarza co pozwoli ich odizolować z dzwiekami gier i instrumentów. Pokój stoi pusty a raczej jest graciarnią więc trzeba go wykorzytać
mama05
IWONKA- pa i pamietaj lec dzis do apteki a jutro czekamy na wiescimilej pracy
LauLau
mama, no kręgosłup mam na wymarciu ostatnio nie dość, że cyce, to jeszcze Zuzu, mój 'drobiazg' 9 kilowy ... co noc mi ostatnio ręce drętwieją i to same z siebie a nie z powodu złego ułożenia ...
jak nie przejdzie, to trzeba będzie jakiegoś ortopedę nawiedzić
ale, ale twardym trzeba być nie miękkim ;-) dam radę :-) żeby tylko takie problemy ludzie mieli ...
nagapalma, jakbym nie miała okazji później zaglądnąć, to &&&&&&&&&&&&&&&&&&
iwonka, i za Twoje 2 krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&
a teraz zawijam smoka w chustę i ruszamy wreszcie w to miasto !!!!
trzymajcie się :-)
jak nie przejdzie, to trzeba będzie jakiegoś ortopedę nawiedzić
ale, ale twardym trzeba być nie miękkim ;-) dam radę :-) żeby tylko takie problemy ludzie mieli ...
nagapalma, jakbym nie miała okazji później zaglądnąć, to &&&&&&&&&&&&&&&&&&
iwonka, i za Twoje 2 krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&
a teraz zawijam smoka w chustę i ruszamy wreszcie w to miasto !!!!
trzymajcie się :-)
mama05
WISIEŃKA- to prosze poszukac kabelka;-)i milego remontu-pewnie ze jak jest pokoj do dyspozycji to trzeba chlopakom zrobic-graciarnie zrobi sie gdzie indziej
JOL- ja sie trzymam bo u mnie wicher-zeby mnie nie porwal)milego spacerku!!
JOL- ja sie trzymam bo u mnie wicher-zeby mnie nie porwal)milego spacerku!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: