reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Macie rację dziewczynki, możliwe że coś zafasolkowało, ale żeby mieć pewność ja jeszcze dzisiaj zaliczę aptekę:tak: I z rańca (o ile wytrzymam z czekaniem:-p) zrobię test...
nagapalma - hihihi ja też tak mam :-D Nakręcam się, a później wielkie rozczarowanie, ale miejmy nadzieję, że tym razem tego rozczarowania nie będzie:tak:

JOL- no to pewnie kregoslup Cie boli skoro taki ciezar musi dzwigac-jesli chodzi o piersi:tak:mam kumpele 2 ktore maja ogromne piersi i mowia ze na kregoslup ledwo daja rade :dry:no coz kazdy swja biede ma;-)

WISIEŃKA- to Wy wybywacie do taty to ja czekam na fotki ogrodu taty:tak::-)kurcze wkurzajace to jest ze ta @ tak Cie porabia:dry::dry:a skoro bierzesz juz 3 dni to moze jutr lub pojutrze dostaniesz:confused2:Bibinka biedna tez nie ma i tez miala na dniach dostac a tu nic:crazy:wspolczuje Wam bo nadziei na dzidzi nie ma a i dzialac nie mozna:dry:

IWONKA- JA TEZ PO 2 KAWACH I NIC DLATEGO TERAZ ZIELONA HERBA:tak:

NAGAPALMA- no skoro masz 1 to poczekaj do jutra:happy2::rofl2:

Kochane, muszę zmykać....dostałam projekcik do wykonania - pracuję dzisiaj z domku:) Później do Was zajrzę:))) Miłego dnia Wam życzę!!!!!!

mama porobiłam zdjecia ostatnio ale zgubił się kabel od aparatu i nie mogę wrzucić, żadnych fotek na kompa. A teraz będziemy na weekend będziemy remontować pokój dla chłopaków, będzie na końcu korytarza co pozwoli ich odizolować z dzwiekami gier i instrumentów. Pokój stoi pusty a raczej jest graciarnią więc trzeba go wykorzytać

mama, no kręgosłup mam na wymarciu ostatnio :-p nie dość, że cyce, to jeszcze Zuzu, mój 'drobiazg' 9 kilowy ... co noc mi ostatnio ręce drętwieją i to same z siebie a nie z powodu złego ułożenia ...
jak nie przejdzie, to trzeba będzie jakiegoś ortopedę nawiedzić :eek:

ale, ale twardym trzeba być nie miękkim ;-) dam radę :-) żeby tylko takie problemy ludzie mieli ...

nagapalma, jakbym nie miała okazji później zaglądnąć, to &&&&&&&&&&&&&&&&&&
iwonka, i za Twoje 2 krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&

a teraz zawijam smoka w chustę i ruszamy wreszcie w to miasto !!!!

trzymajcie się :-)

WISIEŃKA- to prosze poszukac kabelka;-)i milego remontu-pewnie ze jak jest pokoj do dyspozycji to trzeba chlopakom zrobic-graciarnie zrobi sie gdzie indziej:-D:-D

JOL- ja sie trzymam bo u mnie wicher-zeby mnie nie porwal:))milego spacerku!!

reklama
Dzieki Wam dziewczyny za kciuki, jesteście boskie ...
a ja tez muszę na chwilkę zniknąc,
bo moja muti zadzwoniła, że wpadnie na kawkę ...
życzę Wam kochane miłego popołudnia !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry