reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Macie rację dziewczynki, możliwe że coś zafasolkowało, ale żeby mieć pewność ja jeszcze dzisiaj zaliczę aptekę:tak: I z rańca (o ile wytrzymam z czekaniem:-p) zrobię test...
nagapalma - hihihi ja też tak mam :-D Nakręcam się, a później wielkie rozczarowanie, ale miejmy nadzieję, że tym razem tego rozczarowania nie będzie:tak:

JOL- no to pewnie kregoslup Cie boli skoro taki ciezar musi dzwigac-jesli chodzi o piersi:tak:mam kumpele 2 ktore maja ogromne piersi i mowia ze na kregoslup ledwo daja rade :dry:no coz kazdy swja biede ma;-)

WISIEŃKA- to Wy wybywacie do taty to ja czekam na fotki ogrodu taty:tak::-)kurcze wkurzajace to jest ze ta @ tak Cie porabia:dry::dry:a skoro bierzesz juz 3 dni to moze jutr lub pojutrze dostaniesz:confused2:Bibinka biedna tez nie ma i tez miala na dniach dostac a tu nic:crazy:wspolczuje Wam bo nadziei na dzidzi nie ma a i dzialac nie mozna:dry:

IWONKA- JA TEZ PO 2 KAWACH I NIC DLATEGO TERAZ ZIELONA HERBA:tak:

NAGAPALMA- no skoro masz 1 to poczekaj do jutra:happy2::rofl2:

Kochane, muszę zmykać....dostałam projekcik do wykonania - pracuję dzisiaj z domku:) Później do Was zajrzę:))) Miłego dnia Wam życzę!!!!!!

mama porobiłam zdjecia ostatnio ale zgubił się kabel od aparatu i nie mogę wrzucić, żadnych fotek na kompa. A teraz będziemy na weekend będziemy remontować pokój dla chłopaków, będzie na końcu korytarza co pozwoli ich odizolować z dzwiekami gier i instrumentów. Pokój stoi pusty a raczej jest graciarnią więc trzeba go wykorzytać

mama, no kręgosłup mam na wymarciu ostatnio :-p nie dość, że cyce, to jeszcze Zuzu, mój 'drobiazg' 9 kilowy ... co noc mi ostatnio ręce drętwieją i to same z siebie a nie z powodu złego ułożenia ...
jak nie przejdzie, to trzeba będzie jakiegoś ortopedę nawiedzić :eek:

ale, ale twardym trzeba być nie miękkim ;-) dam radę :-) żeby tylko takie problemy ludzie mieli ...

nagapalma, jakbym nie miała okazji później zaglądnąć, to &&&&&&&&&&&&&&&&&&
iwonka, i za Twoje 2 krechy &&&&&&&&&&&&&&&&&

a teraz zawijam smoka w chustę i ruszamy wreszcie w to miasto !!!!

trzymajcie się :-)

WISIEŃKA- to prosze poszukac kabelka;-)i milego remontu-pewnie ze jak jest pokoj do dyspozycji to trzeba chlopakom zrobic-graciarnie zrobi sie gdzie indziej:-D:-D

JOL- ja sie trzymam bo u mnie wicher-zeby mnie nie porwal:))milego spacerku!!

reklama
Dzieki Wam dziewczyny za kciuki, jesteście boskie ...
a ja tez muszę na chwilkę zniknąc,
bo moja muti zadzwoniła, że wpadnie na kawkę ...
życzę Wam kochane miłego popołudnia !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry