reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny !!!:-)
Ja juz drugi dzien w pracy nowej zaliczyłam, narazie jest fajnie, mamy mnóstwo szkoleń, itp.
Byłam w Rossmanie po kosmetyki i oczywiscie niechcący;-) - jasne, kto w to uwierzy? kupiłam test ciążowy, a teraz krążę wokół niego jak semp ...

reklama
Witajcie;-)

Mam chwilkę, więc postanowiłam, że zajrzę do Was...
Z tego co doczytałam to co u niektórych paskudna pogoda:eek: U nas jest ładnie, mimo, że wieje wiatr, ale to nawet dobrze, bo wywiesiłam pranko na balkonie i schnie błyskawicznie... Ale chmury są nieciekawe, więc coś się szykuje:dry:
Czekam własnie na @:dry: Dzisiaj 30 dc, mierzyłam tempkę i miałam 37,3.. troszkę mnie to zdziwiło, nie wiem jak to jest z tą temperaturą, być może cykl mi się wydłużył, a dzisiaj jest dzień spodziewanej @
Tak bym chciała, żeby nie przylazła.....:zawstydzona/y: matko, zaraz się rozkleję...

maran, ja też bardzo szybko zaliczyłam dojrzewanie ... mimo to, że poszłam do szkoły rok wcześniej i byłam najmłodsza w klasie, zawsze byłam najwyższa, miałam największy biust, @ dostałam w wieku 11 lat ... ehhh ... też miło nie wspominam, bo czułam się jak taki mutancik ... przeglądałam ostatnio swoją kartę zdrowia z podstawówki i w wieku 12 lat miałam 172 cm, 2 kg więcej niż teraz i do tego cycki 'D' :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M też zawsze był jednym z najwyższych w klasie, więc obawiamy się, że Zuzu pójdzie w nasze ślady ...
na razie jest na dobrej drodze, bo wieku 4 m-cy wagowo i wzrostowo łapie się na przeciętnego 9 miesięczniaka :eek:
JOL-:szok::szok::szok::szok: 12 lat i 172 cm wzrostu:szok: no to faktycznie -czyli Zuzinke pewnie na siatkwke zapiszecie;-):-Da cycki D to ja nawet w ciąży nie mialam ja mamtakie raczej B:sorry2:

WISIEŃKA- n tak nie pada u nmie ,ale wicher niemozliwy i pewnie nagoni te deszczowe hmury:dry::dry::dry:

MARYLKA- jak tam humor???ja wlasnie zaparzylam sobie zielona herbate,glowa mnie boli przez to cisnienie a dzien sie wlecze jak smok:dry:dopiero 14......Dmi zostal na ogrodzie bo za domem tak nie wieje tylko z boku domu:sorry:jakas taka nijaka jestem dzis i nawet mi sie sldkieg nie chce bo tak to bym sbie humr tym poprawila....

Iwonka-wiem co czujesz, moja ma przyjsc jakos za 3 dni chyba ... :-( i nic narazie nie wskazuje na to by miała nie przyjsc ...
Ale nadzieje, zawzse trzeba mieć. A moze jak tempka Ci skoczyła, to jednak coś z tego będzie :-)

Iwonka-wiem co czujesz, moja ma przyjsc jakos za 3 dni chyba ... :-( i nic narazie nie wskazuje na to by miała nie przyjsc ...
Ale nadzieje, zawzse trzeba mieć. A moze jak tempka Ci skoczyła, to jednak coś z tego będzie :-)

strasznie bym chciała, by coś z tego wyszło:sorry2: Ale brzuch pobolewa mnie jak na @
Ale nadzieja jest:tak: Trzymam za nas kciuki &&

witaj mama05 :-) rzeczywiście, coś z tym ciśnieniem jest...ja już piję drugą kawę a oczy i tak mi się zamykają....

Jol fajnie, ze wizyta udana, my tez wyjedziemy dzis na weekend do taty. oby było troche pogody:-)
nagapalma ty łobuizaro, teraz będzie cię korcic. A co robisz w nowej pracy:-)
Iwonka ja nie wiem jak z tą tempka, ja miałam od połowy cyklu ok 37 a potem mi nie spadła w dzień @ i nie dostałam @ do tej pory, a fasolki nie ma:-(Teraz mam 36.6.Trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&& bardzo, bardzo mocno:-)
Jol bardzo eysoka. Mój Maciek ma jakieś 187 ale ma 15 lat i juz uważam go za wysokiego. Noga 45 i cały dalej rośnie:-)

czesc dziewczyny !!!:-)
Ja juz drugi dzien w pracy nowej zaliczyłam, narazie jest fajnie, mamy mnóstwo szkoleń, itp.
Byłam w Rossmanie po kosmetyki i oczywiscie niechcący;-) - jasne, kto w to uwierzy? kupiłam test ciążowy, a teraz krążę wokół niego jak semp ...
NAGAPALMA- no Ty nasz sępie:-D:-D:-D:-Dale se usmialam:tak::-):-):-)dzis nie rob bo najlepiej z rannego moczu a skoro juz przypadkiem kupilas to poczekaj do jutra,no chyba ze nabylas 2 to testuj;-):-):-)
IWONKA- jezeli masz taka temp.w dniu spodziewanej @ no to kochana;-);-)kup test i zrob jutro i moze ,moze-temp.spada do poczatkowej w dniu @ a skoro masz podwyzszona to coś tu w trawie piszczy,albo przesunely Ci sie cylke albo...;-):tak:

hehe, Mama, na szczęście od tamtego czasu urosłam tylko 3 cm ... a cycki to moja największa zmora ... pod koniec ciąży urosły do G/H :eek: teraz trochę się litują nade mną i mają coś w okolicach E/F, co i tak jest wieeeelkie :-p
a Zuzu, to na razie bardziej sumo niż siatkówka ... ale ona cały tatuś, więc jeszcze z nij długi chudzielec będzie ;-)

Iwonka, a kiedy testujesz ??? na moje oko brak @ + temp 37.3 to murowane 2 krechy :-):-):-)

Nagapalma, tak samo miałam z testem ... i oczywiście nie wytrzymałam :-p testuj jutro rano, co się będziesz denerwować ;-)

Wisienka - dostałąm się na staż do Urzedu Miasta, narazie nic nie robie, tylko się obijam ... heheh a tak na powaznie to tylko szkolenia na wstęp mamy, a od piątku zacznę juz tak na poważnie.

Iwonka- ja tez czuje się jak na @ , ale pocieszam się tym, że takie uczucie jest dopuszczalne na początku ciąży, hahahah jaka ja głupiutka jestem ... nadzieja nadzieja nadzieja ... a potem dół dołek dołeczek

reklama
mama zjadłam sałatkę a teraz piję drugą kawę. Nie mam ochoty na obiad. U mnie dalej plucha. @ nie przylazła nie wiem co o tym mysleć. 3 dzień biorę Dupka a gina mówiła, ze macica przygotowana do@ i powinnam szybko dostać. Tabletki mam brać przez 5 dni. Jak ja mam tego dość. Nie mogę nawet się starać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagapalma to fajnie taka państwowa robótka. Obyś długo zagrzała tam miejsce.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry