reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek -to dla Ciebie [video=youtube;USH7mcAVojg]http://www.youtube.com/watch?v=USH7mcAVojg&feature=related[/video]

dzięki Sol :tak: genialny ten utwór jest

sorbuś dla Ciebie
11ryjb5.png

o jak miło popatrzeć na takie cudne kreseczki - mam nadzieję ze i ja takie w końcu sobacze u siebie na pralce :sorry2: - zapatrze sie moze cos pomoże :)

sorbek mam nadzieję,że clo pomoże:tak:

ja tez mam nadzieję - dzieki bibinko

mama - no powiem ci że mnie zdziwiło to trochę że przytyła koleżanka 3-4 kg przeciez Clo bierze sie tylko przez 5 dni :/ a na ulotce nic nie pisze o tyciu - a jak było za pierwszym razem bo juz brałas to przecież

Szczęśliwa - fajnie ze wszystko ok z maluszkiem - a tyciem sie nie martw jeszcze bedziesz chciała przestać :tak:

reklama
SORBUŚ- hej,no bralam Clo ale to byl 4 lata temu i nie pamietam:eek::eek: mi sie udal po 1 uzyciu zajść w ciąże a poza tym wtedy wazylam 56 kg mimo,ze juz mialam Zuze to wage mialam super a teraz jestem po 2 ciazach i po 30:eek:i wiadomo metabolizm inny:dry:ale nie damy sie-kg WON a fasolka TAK:tak:

WITAJ SORBEK
SZCZĘŚLIWA NO TO FAJNIE, ZE WSZYSTKO W PORZĄDKU :)
no dobra Ala wstała to ja ide makaron ugotować dam jej rosołku, pozozdrościłam mamie wczorajszego rosołu i sobie dziś też zrobiłam... :) no i na jakiś spacer trzeba sie wybrać...

to do później babeczki :) miłego popołudnia :)

Kochane ja ide cosik zjeść póki mam czas ...jak mi sie uda to zajrze do was wieczorkiem buziaczki milusiego dzioneczka :**

sorbuś - kochana ja jestem taka szczuplutka że jetem jak najbardziej za tym zebym przytyła.....

no to dobrze - ale ci zazdroszczę

SORBUŚ- hej,no bralam Clo ale to byl 4 lata temu i nie pamietam:eek::eek: mi sie udal po 1 uzyciu zajść w ciąże a poza tym wtedy wazylam 56 kg mimo,ze juz mialam Zuze to wage mialam super a teraz jestem po 2 ciazach i po 30:eek:i wiadomo metabolizm inny:dry:ale nie damy sie-kg WON a fasolka TAK:tak:

a pewnie, że się nie damy - tylko fasolce :tak:

czesc maran :-)

Wróciłam. Wszystko załatwione i zrobiłam zakupy. Będę robić dwie sałatki z tuńczykiem a druga z szynką i ananasem, Czyli prawie klasyka. Chcę zabrać do taty bo będzie nas tam 10 osób.
Bunia ja mam nadzieję, że po tym duph w końcu ruszę a brzuch mnie dziś boli jak chocho.
mama fajnie, ze się spotkacie, pewnie buźki się będą nie zamykać jak nam ostatnio. Ja z mlodam przez moją pracę nie możemy sie spotkać ale pewnie w poniedziałek się uda
sorbuś witaj mam nadzieję, ze zobaczysz takie kreski i ja też

reklama
Ja już po zupce :tak:

Goście wpadli jak po ogień, wypili kawkę i pojechali, żeby wracać w dużych korkach a nie w meeega wielkich korkach :eek:
ale przynajmniej miałam motywację i chatkę w turbotempie wysprzątałam ;-)
a jaką mała dostała kieckę :-D:-D:-D cud normalnie :-)

zaraz się musimy zebrać i podskoczyć do centrum kupić jakiś drobiazg dla siostrzeńców M na dzień dziecka, bo na długi weekend zmykamy w odwiedziny do rodzinki M ...

mama05, podziwiam koleżankę za konsekwencję ... ja po prostu nie mam sumienia odstawić małej od cyca ... zwłaszcza, że widzę, jak ona tego cyca bardzo potrzebuje :tak: z butli pić nie chce i nie umie (chociaż ostatnio robimy postępy i udało się soczek przez smoka wypić) ...
jak jest głodna,śpiąca, zła czy coś ją boli to od razu cyca szuka ... i jak ja mam jej odmówić :-:)-:)-(
co ma być to będzie ... jak się nie uda przed powrotem do pracy, to trzeba będzie tylko lekko plany przeorganizować ... ale jak się chce, to wszystko da się zrobić :tak:
i wierzę, że uda się 2 krechy zobaczyć w najbliższym czasie ;-)

szczęśliwa, super, że wizyta udana :-):-):-)

maran, ja też bardzo szybko zaliczyłam dojrzewanie ... mimo to, że poszłam do szkoły rok wcześniej i byłam najmłodsza w klasie, zawsze byłam najwyższa, miałam największy biust, @ dostałam w wieku 11 lat ... ehhh ... też miło nie wspominam, bo czułam się jak taki mutancik ... przeglądałam ostatnio swoją kartę zdrowia z podstawówki i w wieku 12 lat miałam 172 cm, 2 kg więcej niż teraz i do tego cycki 'D' :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M też zawsze był jednym z najwyższych w klasie, więc obawiamy się, że Zuzu pójdzie w nasze ślady ...
na razie jest na dobrej drodze, bo wieku 4 m-cy wagowo i wzrostowo łapie się na przeciętnego 9 miesięczniaka :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry