reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam w końcu chwilkę i też siedzę przy drugiej kawusi i usypiam:(( dobrze że chociaz deszcz nie pada:) No po pracy siłowni ato może się rozruszam:)

Wisieńka ja też chętnie zobaczę zdjęcia:) Ja Wam mogę mojego pisiaczka wkleić jak chcecie:) No i kurcze fajnie Ci że będziesz miec remoncik:) tez bym juz chciała coś pozmieniać:) I potem zawsze to miło jak nowe i świeże:) I jak Ci chłopaki pójda tam sobie grać to święty spokój będziesz mieć:):-)

Iwonka - moim skromnym zdaniem taka tempka + brak @ to może juz cos znaczyć:) trzymam więć &&&&&&&&&& mooocno:)

Nagapalma - nie ma to jak nudy w urzędzie co? tez miałam taki staż:) No i fakt jak już "przypadkiem" kupiłas tylko jeden test to musisz poczekać do jutra:)
Ja chciałam kupic na allegro ale tam jest kilka i pewnie bym codziennie robiła:sorry2:

Witam się - dzisiaj mam dzień z małżem :-D Obejrzeliśmy film rano a potem się razem zdrzemnęliśmy bo Marcin po nocy :sorry: A teraz robię gołąbki :-D Właśnie się duszą :-p Ciekawe jakie mi wyjdą - robię pierwszy raz :-D Marcin pojechał po Karolę więc pewnie wrócą za jakieś pół godziny do godziny bo korki w Kielcach okrutne bo robią 3 główne ulice i wszystko stoi :dry:

Później was poczytam bo mnie ciągnie z głodu :-p

nagapalma, jol do zobaczenia
mama ja sobię wyobrażam co my tam znajdziemy bo mój tato należy do pokolenia PRL, czyli wszystko się przyda. Boje się trochę sprzątania tam bo napewno tam sa rzeczy mojej mamy, jakies torebki itp. A to zawsze porusza. Ostatnio w jednej z szaf u taty znalazłam woreczek z lawendą z naszego ogródka, uszyty i włożony przez mamę. Popłakałam się bo bardzo za nią tęsknię.
Pokój zapewne będzie wybawieniem dla naszych uszu. A chłopaki tez bedą się cieszyć z własnego konta u dziadka, zwłaszcza , ze spędzają tam całe wakacje prawie. My przyjeżdzamy na weekendy i oczywiście wspólnie jedziemy na urlopy. Dziadek jest happy, ze ma wnuków. Chłopaki nie siędzą w blokach tylko mają rzeke, pola, las i świerze powietrze. Wykorzystują wakacje więc w 100%

WISIEŃKA- moj tata tez zbiera wszystko bo moze sie przyda:dry:nigdy sie nie przydaje;-)a rzeczy mamy na pewno wzruszaja.......tule Cie:-(
a chlopaki na bank sie uciesza-beda mieli swoja samotnie:tak:

SOL- witaj ,no mil tak spedzic czas z mężem sam na sam bo jak urodzisz to juz zawsze jakies dziecko bedzie z Wami:tak::-D:-D:-Dtakze teraz korzystaj:-Da golabki na pewno beda smaczne:tak:
ja tez za chwile ruszam po Zuze,tak za pol godzinki:happy2:

Witam Was dziewczyny
Bibinka dziekuje za trzymanie kciuków dzis dostałam kolejana aplikacje do wypelnienia wiec kto wie moze cos z tego bedzie :)
Sol dzieki za wiadomosc mam nadzieje ,ze suwaczek sie poajwi ;)
Wisienka jak u Ciebie sytuacja z @ ? moja skonczyła sie w expresowym tempie
Agnieszka jedziemy prawdopodobnie 25 lipca z Dover czyli promem nie mamy jeszcze zarezerwowanego promu , czy wy tez jedziecie autem ? troche jest to meczace bo nasz podróz trwa prawie 23 h bo musimy przejechac cała polske ale biorac pod uwage ceny biletów lotniczych wybieramy auto;)
Ja na obiadek robie dzis tortille
Witam reszte dzieczyn ;)
Małapralinka wszytskiego dobrego z okazji roocznicy slubu :)
Maran dzieki za link czy Ala juz wie ,ze bedzie miała rodzenstwo ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fleur a co powiesz jak my wracaliśmy do Pl 36 godzin??
Bo z przyczepę kempingową i atrakcjami:):) Też mielismy do przejechania całą Polskę i to było najgorsze:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry