maryla może ten głód to dobry znak
asiuasiu ja jak byłam w ciązy z Alą to do 22 tygodnia ciązy (wówczas bylismy w PL na połówkowym) mówiłam, że to nasz TOBIASZEK byłam pewna, że to chłopczyk będzie a lekarz nas pyta, chcecie znać płeć dziecka no to my, że oczywiście, że chcemy a on mówi a co byście chcieli no to ja wypalam, że synka a on tylko sie uśmiechnął i mówi, nie to będzie córeczka tatusia... i rzeczywiście Alka to córeczka tatusia, cały czas od rana tylko tata i tata, nawet jak sie w nocy obudzi to tata.. a to przecież ja wszystko kołoniej robie aż mnie czasem taka jakaś "zadrośc" bierze... więc teraz chciałabym synka by mówił mama a nie tylko tata i tata, ale najwazniejsze by zdrowe maleństwo było i poród bez problemów o czasie...
młodam bądź dobrej myśli, może chemia przynieśie dobre skutki i nie będzie tak źle...
małapralinka cena dobra jak na moje regiony ale nie wiem jakie ceny są u Was bo my kupikiśmy mieszkanie w ubiegłym roku za 125tys dwa pokoje 42m2 i to do remontu... tylko my w zachodniopmorskim
witaj
wisienka
szczęśliwa obyś tylko sie nie rozchorowała bo i leków za bardzo Ci brać nie mozna...
wszystkie moje kochane forumowiczki witam i pozdrawiam serecznie