reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńko - ja też biore duphaston i powiem ci tak ze ja mam go na potrzymanie ciąży ale też mnie bolał żołądek i byłam pewna ze to właśnie przez ten lek .... z tym że jak poszłam do lekarza i zapytałam czy to możliwe ze przez to to powiedział mi że nie ....
dziewczyny mi tez moja kazala brac duphaston ale nie mam narazie luteine biore

reklama
ja wlasnie wystawilam pranie na ogrod i bede patrzyla czy nie pada=porazka jak tak sie kisi w chacie:dry::dry:nie lubie tego:dry:
WISIEŃKA- zycze Ci zeby 14 ginek okazal sie warty czekania,zeby zaradzil cos na Twoje sprawe a jak nie to wbijaj sie do mojego:tak::-):-):-):-)nie no mam nadzieje,ze teraz bedzie si i wyjdziesz zadowolona:tak:

Ostatnia edycja:
witaj maran. to fakt że synkowie to takie cycusie mamusi. U nas nic bez mamy się nie obejdzie:) Chociaż teraz już coraz częściej tatę do siebie dopuszcza, jeszcze rok temu to czułam się jak ubezwłasnowolniona bo cały czas "mama, mama". nawet siku w spokoju zrobić nie mogłam. Słodkie to bardzo ale czasem też męczące.

i ja wlasnie na wywyolanie okresu bralam luteine i tez sie po niej czulam nie fajnie wiec moze ten duphaston tak samo dziala bo przeciez to niby to samo

Kochane ja sie szykuje bo kurde sie nie wyrobie :):) Prosze trzymac kciukaski :):)
Maran - nioo też mam nadzieje ze sie nie rozchoruje bo wiem ze z lekami jest cieżko :):)
oczywiście po wizycie zaraz bedzie relacja buziaczki do potem :):)

mamunia ona ze mna wszedzie chodzi nawet do wc, ale "tata" mowi i do okna lata patrzec czy juz idzie z pracy a mama to sporadycznie powie, ale mama musi być w zasiegu wzroku bo jak zniknie to histeria...

reklama
Dziewczyn malo tego ze chora, jeszcze biegunka mi doskwiera... :zawstydzona/y:
Ide sie troszke polozc jeszcze przed praca
Milego dzionak wszystkim zycze
ty też ???????????? mnie wczoraj rano i dziś rano goniło jak nie wiem tylko za przeproszeniem szczać choddziłam a mało co leciało :( ale ja już kiedyś miałam takie problemy wczoraj wziełam rano tablektke i mi przeszło i dzis to samo na razie jest ok dobrze że miałam te tabletki bo bym do pracy nie doszła

maryla może ten głód to dobry znak :)
asiuasiu ja jak byłam w ciązy z Alą to do 22 tygodnia ciązy (wówczas bylismy w PL na połówkowym) mówiłam, że to nasz TOBIASZEK byłam pewna, że to chłopczyk będzie a lekarz nas pyta, chcecie znać płeć dziecka no to my, że oczywiście, że chcemy a on mówi a co byście chcieli no to ja wypalam, że synka a on tylko sie uśmiechnął i mówi, nie to będzie córeczka tatusia... i rzeczywiście Alka to córeczka tatusia, cały czas od rana tylko tata i tata, nawet jak sie w nocy obudzi to tata.. a to przecież ja wszystko kołoniej robie aż mnie czasem taka jakaś "zadrośc" bierze... więc teraz chciałabym synka by mówił mama a nie tylko tata i tata, ale najwazniejsze by zdrowe maleństwo było i poród bez problemów o czasie...
młodam bądź dobrej myśli, może chemia przynieśie dobre skutki i nie będzie tak źle...
małapralinka cena dobra jak na moje regiony ale nie wiem jakie ceny są u Was bo my kupikiśmy mieszkanie w ubiegłym roku za 125tys dwa pokoje 42m2 i to do remontu... tylko my w zachodniopmorskim
witaj wisienka :)
szczęśliwa obyś tylko sie nie rozchorowała bo i leków za bardzo Ci brać nie mozna...

wszystkie moje kochane forumowiczki witam i pozdrawiam serecznie
chciała bym nie powiem ale szczeże wątpie jakoś tak czuje że to nie ten cykl i nawet mnie nie korci zeby test zakupić

a wiesz słyszałam kiedyś taką teorie że dziecko w tym wypadku nie woła ciągle za mamą bo mama zawsze jest blisko i czuje sie biezpieczne że ona zawsze jest w zasięgu ręki bo ma z niacały czas kontakt a woła tate bo jej mało kontaktu albo sprawdz czy tata jest i nigdzie nie idzie np do pracy ale nie wiem ile w tym prawdy pewno troche jest ale rozumiem cie ty tu latasz w koło niej pampery zmieniasz bawisz jak goraczka to ty przy łuzku a ona tate woła ehhh te dzieci daja popalić co :) mi tez kiedyś będa dawały :) a moja mama sie śmieje że mamy sie przyszykowac na najgorsze bo mówią że dzieci sa zawsze gorsze od rodziców (w sensie że wiecej problemów z nimi :) że bardziej płaczą albo coś w tym stylu ) a mój kamil mówi że jak będą płakac to znaczy że kolej babci żeby popilnowac :) - ale sie asekuruje skubaniec co :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry