reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla hehe jak ja nieraz dzwonie do domu i mówie mamie, ze Ala taka niegrzeczna i uparta i ten bunt dwulatka i histeria z byle powodu to ona mi mówi a ty to inna byłas?? cała mamuncia, choc z wygladu to czysty tatus... no i mojej mamy standardowy tekst: wyrosnie z tego! a ja czasem mam już dość i sobie myśle wyrośnie... tylko kiedy? hehehe... życie

asia pa

no i przylazł szef:( nie mogę już tak śledzić wątku ale postaram się zaglądać.
żegnam was z żalem...
ach ten niedobry szef :):):):)

Kochane ja sie szykuje bo kurde sie nie wyrobie :):) Prosze trzymac kciukaski :):)
Maran - nioo też mam nadzieje ze sie nie rozchoruje bo wiem ze z lekami jest cieżko :):)
oczywiście po wizycie zaraz bedzie relacja buziaczki do potem :):)
a ja nie pozwalam chorować i koniec i kropka :) i czekam na relacje z wizyty :):):):)

kurcze ale mam chętke na pizze dziś :):):) chyba zgrzesze :)

maran no te nasze mam to czesem umieją ponieść na duchu co ? :):):):)

Ostatnia edycja:
mama05, na razie sobie daruję wizytę u ginki ... jak byłam na kontroli po porodzie, to mnie uprzedziła, że dopóki będę karmić, to wszystko jest możliwe ... @ może się pojawić praktycznie od razu albo nawet po roku :eek: i albo przed pierwszą owu albo już po ... wolna amerykanka jednym słowem ...
Na razie będziemy czekać ... dopóki karmię nie chcę i pewnie nie mogę brać żadnych leków ... a nie wyobrażam sobie odstawienia małej od piersi zanim nie skończy min. pół roczku ...
bardzo chcemy mieć szybko drugiego malucha, ale nie kosztem Zuzu :tak:

asiuasiu1
, a ja jednak trzymam kciuki, żeby chłopak był, skoro chcesz synka :-):-):-) Nam się po cichu marzyła córcia, ale mi się jakoś tak wydawało, że chłopak będzie ... a jednak mamy naszą wymarzoną Zuzu ;-)
a najlepiej się w ogóle nie nastawiać, bo z tym to nigdy do końca nie wiadomo ... siostra mojego M szła rodzić 100% dziewczynkę, a ma synka :-D

obiadek ugotowany, teraz czas pasibrzuchowi dać jabłuszko i za sprzątanie się brać :tak:

papap

No juz jestem wyszykowana. Ja też myslę, ze ten duph tak działa bo czułam się wcześniej dobrze. Swoją drogą to mogła mi przepisać tańszy progesteron.
maran mówisz bunt 2 latka. Oby nie trwał do 18-tki:-)
marylka ja tez zgrzeszę z miłą chęcią:-)

Nie noooo ja prosze wolniej!! Jak ja mam za taką produkcją nadążyć??

maran - pewnie wyrośnie... tylko kiedy? ja pamiętam mojej siostry synka jak był w tym wieku:) teraz ma ponad 3 latka i niewiele się zmienło:(

Marylka ja tez chcę pizze!!! Jak tam sklep??

Szczęśliwa proszę tu nie chorować!!

Niestety w sprawie dupka nie pomogę bo nigdy nie brałam:(

Ja mialam wczoraj cos na kształt mdlości... tylko nie wiem czy to może byc tak tyle dni po skończeniu clo?? czy się zatrułam jedzeniem.. ale jak się zatruję to nigdy aż tak nie mama więc może clo?? macie jakiś pomysl??

Ostatnia edycja:
No juz jestem wyszykowana. Ja też myslę, ze ten duph tak działa bo czułam się wcześniej dobrze. Swoją drogą to mogła mi przepisać tańszy progesteron.
maran mówisz bunt 2 latka. Oby nie trwał do 18-tki:-)
marylka ja tez zgrzeszę z miłą chęcią:-)
jak to dobrze że mam wspólnika do takiego grzechu zaraz zaczne studiować ulotke z pizzeri choc o 13 dopiero otwierają :) - chyba będe pierwszą klientką :):):) no tak mi sie jakoś zachciało jak nigdy a wczoraj sobie jakoś tak ni z wruszki ni z pietruszki myslałam nie no pizzy to chyba szybko nie zjem bo nie mam wogule na nią ochoty prędzej jakies frytki :) hihihihi

reklama
marylka jadę do ciebie z Pizzą u mnie otwarte. Robia pizzę z sałatką na środku, uwielbiam ja masakra.
Przy okazji do urzędu podskaczę.Wracam az godzinkę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry