reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tak co kraj to obyczaj:( Musisz więc do samego rozwiązania pracować?
Życzę żeby dzisiaj czas szybko minął:)

agnieszka to super wiadomość, niech więc Alanek będzie przedszkolakiem jak najdłużej może. Rok to bardzo dużo dla takiego szkraba. A starań nie przerywajcie bo różnica wieku między rodzeństwem dobra. Większa różnica to mogą nie mieć ze sobą tak dobrego kontaktu. Choć mówią że to nie reguła.
nie tak mysle do 6 miesiaca zalezy jaki bzuch bedzie i jak sie bede czula ale one tu to do oporu pracuja heh tylko ja do lodowki nie dosiegne jak juz bede miala brzuch :)))))))

MARYLKA-no to nie wiem co Ci poradzic bo ja takich atakow glodu nie mam:sorry2:ale wyzalic nam sie zawsze mozesz:tak:

WISIEŃKA- kurcze, nie wiem jak jest z Duphastonen przy wywlaniu @-czy brzuch i zaladek maja bolec:no:ja bralam go na pdtrzymanie ciazy.moze jak Sol sie pojawi to cos poradzi:tak:

ASIUASIU- czyli masz mega przeknanie na corke;-)to jakie imie wybieracie??

czesc moja ty ::**** chcialam chlopca ale na bank wiem ze bedzie dziewczynka :)
a to juz wiem z kąd ten kolor chusty :):):):) ale naprawde jest piękna :):) no w końcu mama wie co będzie :):):)

aaa no to super:))

mamucica wiesz wczoraj coś mąż wspominał że wyczytał coś takiego że Alan nie musi iść za rok do szkoły tzn.może iść ale nie musi bo przymusowa szkoła w Uk jest od 5 roku życia i w tym wieku musi już chodzić do szkoły bo jak nie to nam rodzicom dopierdzielą karę.Więc tak sobie rozmawiałam z mężem że jeżeli faktycznie tak będzie to Alan pójdzie do szkoły za 2 lata a nie za rok i wydłużymy mu dzieciństwo ale starania nad potomstwem są bez zmian:))
to super :) a najważniejsze że nie wydłużacie czasu do staranek :):)

szczęśliwa wczoraj miałam spotkanie ale tylko z kolesiem od towaru i gadzetów bo mój kiero na urlopie i zebranie ma być w przyszłym tygodniu tak więc wyników kontroli nie mam. A jak ty sie czujesz, juz na nowym mieszkaniu?
bibinka miłej pracy a odpoczynek to już konieczność bo bym sie przewróciła
agnieszka witaj supper suwaczki
mama boli mnie brzyuch po duph chyba i zołądeki i jak na @ czy to mozliwe, że to po nim? @ brak
Ja tez nastawiłam pranie bo po prostu nic nie schnie i nie da się wyprać szybciej. Obiadek ugotowałam wczoraj na dwa dni. Ukraiński, gulasz, ryż brązowy i marchewka z groszkiem. Teraz się porozkoszuje wami a o 11 na godzinkę zniknę pozałatwiać sprawy
no dobra dam ci tą godzine wyjścia :):):)

qwitaj marylko a nawet nawet do poki nie wybije 10 30 haha moja pora pracy powiem ci ze ja przed tym jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem to tak jadlam potem w ogole a teraz tooo eee wczoraj nalalam sobie pomidorowej wlozylam do niej makaron tak patrze aa wloze sobie jeszcze pierogi z kapusta :) a wczesniej jadlam pomidorowa i kanapke z dzemem razem :)q
no nieźle ja tez tak czasem mam :) tylko że ja zawsze tak jadłam :):) a u mnie to raczej nie objawy bo po pierwsze za wcześnie a po drugie nic nie czuje żadnych objawów ani nic tak jakoś normalnie sie czuje a to jedzienie moje to nie wiem może dlatego że ta pogoda taka przygnębiająca jest i może dlatego ??? no nie wiem ale moge jeść jeden posiłek dziennie zaczynam rano kończe wieczorem :):):)

kurde jak tak sie troche wyżaliłam to mi jakoś lżej - tzn kg nie ubyło ale chumor lekko wraca tak nie śmiało ale jednak

no to niezły zestaw asiu, tak pierogi z pomidorową:)
mocne te Irlandki, że tak do końca z brzuchem do pracy. No ale fakt, że to od samopoczucia i rodzaju pracy zależy.

marylka a stresy jakieś ostatnio cię dopadły? bo moze ten napad głodu stresowy?

agnieszka to super wiadomość, niech więc Alanek będzie przedszkolakiem jak najdłużej może. Rok to bardzo dużo dla takiego szkraba. A starań nie przerywajcie bo różnica wieku między rodzeństwem dobra. Większa różnica to mogą nie mieć ze sobą tak dobrego kontaktu. Choć mówią że to nie reguła.
Starania zostaną w planach tak jak są więc spokojnie,tu żadnych zmian nie planujemy:)
A co do szkoły to dowiemy się jeszcze i jakby co to Alan do szkoły pójdzie dopiero za 2 lata i rok dłużej będzie chodził do przedszkola:))
36 tygodni to kolo 9 miesiecy nie ? a mi tu mowili ze trzeba 2 lata :( a nawet jak by 9 miesiecy to nie mam tyle bo wczesniej bez umowy pracowalam :(q
Ja mam umowę po między mną a moją agencją.Nie mam kontraktu ale w tej agencji pracuję już ponad rok czasu w ciągłym zatrudnieniu więc mam nadzieję że nie będzie żadnych problemów co do wynagrodzenia.Ale Ty lepiej się dopytaj kochana bo może już należą Ci się jakieś pieniądze:)
ja też jestem ciekawa co mi ten gin 14 powie. Mam nadzieję, że będzie mądry i ludzki
Wisieńko a jak @ przyszła?

MARYLKA-no to nie wiem co Ci poradzic bo ja takich atakow glodu nie mam:sorry2:ale wyzalic nam sie zawsze mozesz:tak:

WISIEŃKA- kurcze, nie wiem jak jest z Duphastonen przy wywlaniu @-czy brzuch i zaladek maja bolec:no:ja bralam go na pdtrzymanie ciazy.moze jak Sol sie pojawi to cos poradzi:tak:

ASIUASIU- czyli masz mega przeknanie na corke;-)to jakie imie wybieracie??
podoba mi sie emilka mezowi nie alicja mezowi nie lena mezowi nie judyta mezowi tak i joanna ale ja mam tak na imie wiec nie wiem ja najbardziej jestem za lenką a moj maz juz nieprzyzwoite wierszyki uklada i mowi ze tak beda za nia wolac hahaha z reszta do kazdego ktore mu sie nie podoba takowe uklada

Jezu ja tylko poszłam kawe sobie zrobić a tu już dwie strony.....matko kochana jesteście niezniszczalne :):)
Wisieńko - czuje sie lepiej ale tak jak pisałam obudziłam sie z katarem i bólem gardła ..... Tak juz na nowym mieszkanku:)
MAMA - napewno dam znać po wizycie :):):) dzisiaj mam wiecej czasu bo dopiero po 14 bedzie tatko i zaś latanie :(:(
Marylko- a już myślałam że mi chmury odgonisz śpiewem :(:(
Aguś - to chyba dobrze cioo ze Alan nie musi iść do szkoły tak szybko kurde bo wiesz szkoda zabierać małemu dzieciństwo:):)

reklama
a to juz wiem z kąd ten kolor chusty :):):):) ale naprawde jest piękna :):) no w końcu mama wie co będzie :):):)

to super :) a najważniejsze że nie wydłużacie czasu do staranek :):)

no dobra dam ci tą godzine wyjścia :):):)

no nieźle ja tez tak czasem mam :) tylko że ja zawsze tak jadłam :):) a u mnie to raczej nie objawy bo po pierwsze za wcześnie a po drugie nic nie czuje żadnych objawów ani nic tak jakoś normalnie sie czuje a to jedzienie moje to nie wiem może dlatego że ta pogoda taka przygnębiająca jest i może dlatego ??? no nie wiem ale moge jeść jeden posiłek dziennie zaczynam rano kończe wieczorem :):):)

kurde jak tak sie troche wyżaliłam to mi jakoś lżej - tzn kg nie ubyło ale chumor lekko wraca tak nie śmiało ale jednak

a to zmienia postac rzeczy :) co do chusty to juz kiedys je ogladalam i ta wlasnie mi sie podobala jak bedzie chlopiec to mam nadzieje ze sie nie obrazi za kolory ale jestem na bank pewna ze dziewczynkaq

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry