- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Pewnie że dobrzeAguś - to chyba dobrze cioo ze Alan nie musi iść do szkoły tak szybko kurde bo wiesz szkoda zabierać małemu dzieciństwo
Musimy jeszcze wszystkiego dokładnie się dowiedzieć))
asiuasiu1
Fanka BB :)
lena zrób mi pena hahai ala zrób mi rogala oj wiele tego bylo teraz tylko te czesci ich pamietam on jest walniety wymysla tak zeby mnie zniechecic do tych imion bo ustalilismy ze ja ddaje dziewczynce a on chlopcu i tak teraz manipulujeAsiu a jaki nieprzyzwoity wierszyk ułożył do Lenka? Zacytuj bo bardzo ciekawa jestem. Mnie się to imię podoba.
malapralinka
Dziewczyn malo tego ze chora, jeszcze biegunka mi doskwiera...
Ide sie troszke polozc jeszcze przed praca
Milego dzionak wszystkim zycze
Ide sie troszke polozc jeszcze przed praca
Milego dzionak wszystkim zycze
Wisieńka
agnieszkanie przyszła:-)
Idę wysuszyć włoski
Idę wysuszyć włoski
asiuasiu1
on bedzie napewno super ojcem to jest taki piotrus pan on mi opowiada bajki ma taka wyobraznie naprawde zazdroszcze mu tego i do tego jest taki delikatny sam jak dziecko napewno nasze malenstwo nie bedzie mialo z nim nudnoma wenę chłopak to dobrze bo jak rymuje to będzie fajne wierszyki i bajki dla dzidzi układał
ma wenę te twój mąż asiu ale to dobrze bo wierszyki i bajki będzie dla dzidzi układał
coś mi zniknęło przed chwilą i nie wiem czy się teraz nie powielę
no i się powieliłam
to dobrze że ma w sobie tyle dziecka, będzie miał dobry kontakt z maleństwem.
coś mi zniknęło przed chwilą i nie wiem czy się teraz nie powielę
no i się powieliłam
to dobrze że ma w sobie tyle dziecka, będzie miał dobry kontakt z maleństwem.
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Wisieńko - ja też biore duphaston i powiem ci tak ze ja mam go na potrzymanie ciąży ale też mnie bolał żołądek i byłam pewna ze to właśnie przez ten lek .... z tym że jak poszłam do lekarza i zapytałam czy to możliwe ze przez to to powiedział mi że nie ....
reklama
maran-atha
maryla może ten głód to dobry znak
asiuasiu ja jak byłam w ciązy z Alą to do 22 tygodnia ciązy (wówczas bylismy w PL na połówkowym) mówiłam, że to nasz TOBIASZEK byłam pewna, że to chłopczyk będzie a lekarz nas pyta, chcecie znać płeć dziecka no to my, że oczywiście, że chcemy a on mówi a co byście chcieli no to ja wypalam, że synka a on tylko sie uśmiechnął i mówi, nie to będzie córeczka tatusia... i rzeczywiście Alka to córeczka tatusia, cały czas od rana tylko tata i tata, nawet jak sie w nocy obudzi to tata.. a to przecież ja wszystko kołoniej robie aż mnie czasem taka jakaś "zadrośc" bierze... więc teraz chciałabym synka by mówił mama a nie tylko tata i tata, ale najwazniejsze by zdrowe maleństwo było i poród bez problemów o czasie...
młodam bądź dobrej myśli, może chemia przynieśie dobre skutki i nie będzie tak źle...
małapralinka cena dobra jak na moje regiony ale nie wiem jakie ceny są u Was bo my kupikiśmy mieszkanie w ubiegłym roku za 125tys dwa pokoje 42m2 i to do remontu... tylko my w zachodniopmorskim
witaj wisienka
szczęśliwa obyś tylko sie nie rozchorowała bo i leków za bardzo Ci brać nie mozna...
wszystkie moje kochane forumowiczki witam i pozdrawiam serecznie
asiuasiu ja jak byłam w ciązy z Alą to do 22 tygodnia ciązy (wówczas bylismy w PL na połówkowym) mówiłam, że to nasz TOBIASZEK byłam pewna, że to chłopczyk będzie a lekarz nas pyta, chcecie znać płeć dziecka no to my, że oczywiście, że chcemy a on mówi a co byście chcieli no to ja wypalam, że synka a on tylko sie uśmiechnął i mówi, nie to będzie córeczka tatusia... i rzeczywiście Alka to córeczka tatusia, cały czas od rana tylko tata i tata, nawet jak sie w nocy obudzi to tata.. a to przecież ja wszystko kołoniej robie aż mnie czasem taka jakaś "zadrośc" bierze... więc teraz chciałabym synka by mówił mama a nie tylko tata i tata, ale najwazniejsze by zdrowe maleństwo było i poród bez problemów o czasie...
młodam bądź dobrej myśli, może chemia przynieśie dobre skutki i nie będzie tak źle...
małapralinka cena dobra jak na moje regiony ale nie wiem jakie ceny są u Was bo my kupikiśmy mieszkanie w ubiegłym roku za 125tys dwa pokoje 42m2 i to do remontu... tylko my w zachodniopmorskim
witaj wisienka
szczęśliwa obyś tylko sie nie rozchorowała bo i leków za bardzo Ci brać nie mozna...
wszystkie moje kochane forumowiczki witam i pozdrawiam serecznie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: